Με καλυψες απολυτως φιλτατε Stef!!

Ακομα προσπαθω να το χωνεψω.....

Προσπαθω ακομα να βρω εναν καλο λογο που χρειαζεσαι για να φτασεις σε αυτο το επιπεδο...

Δεν βλεπω που ειναι το κερδος στην ολη ιστορια!
Και οσες φορες τον ειχα συναντησει στο καφε,αλλα και απο την συμπεριφορα του στο φορουμ,μου ειχε δωσει την εντυπωση ενος αξιολογου,σοβαρου,οικογενειαρχη ανθρωπου!!
Τι αλλο να πω εγω ρε παιδια?
Εβλεπα τις δουλειες του και ηταν σαν να εβλεπα τα step by step του Loukas ή τις δουλειες του DJANAS(Τασου)και χαιρομουν που εχουμε εναν ακομα στην παρεα που ηρθε για να μας πει και να του πουμε 5 πραγματακια γι'αυτο που εχουμε κοινο και αγαπαμε το ιδιο!!
Ανακαλυψα,μαζι με ολους εσας οτι δυστυχως το μονο ισως που τον ενδιεφερε ηταν να εισπραξει τα ευσημα...
Αυτο στην κλινικη ψυχολογια εχει ονομα...αλλα δεν ειμαι εγω αυτος που θα το κρινει ...
Παρεπιπτοντως...σας θυμιζει καποιον αλλον?!
Οσο για το αν εχει να κερδισει κατι απο την IPMS,τυπικα και θεωρητικα οχι.
Το μονο που ισως μπορουσε να κερδισει ειναι να ανεβασει την μεταπωλητικη αξια του μοντελου μιας και πλεον συνοδευοταν απο ενα βραβειο που εφερε το ονομα της επισημης οργανωσης IPMS Ελλαδος....
Κριμα ρε παιδια...
Ειλικρινα,η μεταβαση απο τον θαυμασμο στην λυπηση για εναν συνανθρωπο ειναι μια διαδικασια που χρειαζεται καιρο να την χωνεψεις και να την καταλαβεις...