Αποστολέας Θέμα: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη??? (Πούθε πέφτει το φιλότιμο)  (Αναγνώστηκε 22279 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Απ: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη???
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 11:42:05 πμ »
Την που....ά και την ξεφτίλα την έχει τελικά μέσα του ο έλληνας ,μυαλό δεν βάζουμε τελικά.Κανονικά πιστεύω ότι οι διαχειριστές του φόρουμ πρέπει να βγάλουν το όνομα του στην φόρα και να τον πετάξουν έξω από το φόρουμ αν και ξέρουμε ποιός είναι πρέπει να τον κατανομάσουν για το ρεζιλίκι και μόνο,γιατί εγώ και όλοι μας εδώ μέσα είμαστε μαλ...κες που προσπαθούμε να φτιάξουμε κάποιο μοντέλλο άλλος καλό-μέτριο ή αριστουργηματικό μόνο και μόνο για την ευχαρίστηση που μας δίνει αυτή η ενασχόληση με το χόμπι μας και έρχονται οι <<έξυπνοι>> και το παίζουν μοντελισταράδες με ξένα σκατά ας μου επιτραπεί η έκφραση γιατί προσωπικά νιώθω αηδία και αγανακτισμένος με αυτά τα καραγκιοζιλίκια του έν λόγω <<κυρίου>>.Τέλος πάντων αρκετά συνχίστικα με το θέμα αυτό.Πάω να βγάλω εισητήρια για την Σιγκαπούρη με την Air Singapore για να αγοράσω κανένα μοντελάκι να φάω τον Δόξα στην επόμενη έκθεση,και έχει και κάτι αεροσυνοδούς η έν λόγω εταιρεία μούρλεια.

Αποσυνδεδεμένος AlexanderTheGr

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Μαρουσι
    • warcraft.gr
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 11:45:58 πμ »
Αυτό το φαινόμενο δεν είναι προσφάτο αλλα πολύ παλιό. Και βέβαια δεν είναι ανάγκη να αποτανθείς σε εισαγώμενη πραμάτια αλλά και ενχώρια.

Σκηνικό που μου περιέγραψέ άτομο μεντελιστης προ +10ετίας. Σηζήτούσαμε με το παλικάρι στο Καλφάκη (αν θυμάμε καλα), ο οποίος  ήταν εππαγγελματίας και καταξιωμένος μοντελίστης με αρκετά βραβεία σε διάφορους διαγωνίσμους και έφτιαχνε μοντέλα κατόπιν παραγγελίας.

Τον πέρνει κάποιος τηλέφωνο και η συζήτηση που επακολούθησε ήταν κάπως έτσι

-Καλήμερα σας κύριε ****.
-Καλήμερα και σε σας
-Δίαβασα την αγγελία σας στο περιοδικό ***** ότι φτιάχνετε μοντέλα κατόπιν παραγγελίας. Ισχύει?
-Μάλιστα. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω.
-Λοιπόν Θα ήθελα το ****** μοντέλο στην ***** κλίμακα. Μπορείτε να το αναλάβετε?
-Φυσικά και μπορώ. Αφήστε το τηλέφωνό σας να σας πάρω αύριο μεθαύριο να κανονίσουμε το οικονομικό και την ημερομηνία παράδοσης.
-Ναι φυσικά. Αλλά αν είναι δυνατόν να το έχω μέσα στον μήνα γιατι θέλω να το κατεβάσω στον διαγωνίσμο της IPMS!!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
When your life is defined by a single action, it changes the concept of time.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 11:56:07 πμ »
Πάω να βγάλω εισητήρια για την Σιγκαπούρη με την Air Singapore για να αγοράσω κανένα μοντελάκι να φάω τον Δόξα στην επόμενη έκθεση,και έχει και κάτι αεροσυνοδούς η έν λόγω εταιρεία μούρλεια.

O Δοξας βρε έχει συνεργείο κινέζων στο σπίτι του κλειδωμένους στο εργαστήριο και του βγάζουν παραγωγή! Μην το πείς σε κανέναν όμως  ::sprechende_007::

Αποσυνδεδεμένος xaris_the greek

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • ΠΑΡ ΕΚΑΣΤΟΝ ΤΕΓΓΟΝΤΑΣ ΤΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:15:49 μμ »
Επιτέλους!!! Τώρα βρήκα τον τρόπο ο άσχετος να το παίξω μοντελιστής!!! Τρέμετε ...

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #79 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:16:42 μμ »
Ο AlexanderTheGr,
έγραψε την αλήθεια. ΔΕΝ είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.
Μόνο που στο παρελθόν κανένας δεν μπορούσε να το ελέγξει και φυσικά ο εν Ελλάδι δημιουργός του έκανε την πάπια...
Μπράβο Τσίτσο - εεεε Σέρλοκ ήθελα να πω....

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #80 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:22:56 μμ »
Αντιθέτως με όσα λές Γρηγόρη ο περί ου ο λόγος άνθρωπος, αρνήθηκε ότι έκανε κάτι τέτοιο, και μάλιστα θεώρησε το μήνυμα που του έστειλα υπαινικτικό, προσβλητικό για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Δήλωσε όμως πως θα αποστείλει ταχυδρομικά στην IPMS τα μετάλλια, παρότι δεν αναφέρθηκε από εμένα κάτι τέτοιο...

Δηλαδή θα πάρω καλύτερο μετάλλιο :?:
 :mrgreen:
Πέρα από την πλάκα τουλάχιστον έχει την τσίπα να πει ότι θα επιστρέψει το μετάλλιο :!:
Μένει να δούμε αν θα το επιστρέψει κιόλας.......................
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #81 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:30:11 μμ »
Τι να πει κι ο "φουκαράς" ο Σιγκαπουριανός που δεν θα γνωρίζει ότι τα μοντέλα του παίρνουν βραβεία, τα οποία κοσμούν άλλες βιτρίνες...
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #82 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:32:11 μμ »
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Υπο ίδρυση εταιρεία πιστοποίησης αυθεντικότητας/πατρότητας μοντέλων (MODEL-ISO 2008) αναζητεί συνεργάτες στην επαρχία.
Προσεχώς και στο εξωτερικό... ::077devil::

Μήπως βγάλουμε και κανένα φράγκο απο αυτή την ιστορία... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #83 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:33:16 μμ »
Παιδια μια ερωτηση...το ατομο που λετε οτι εκανε οτι εκανε γιατι δεν βγαινει να πει κατι...φοαβαται???
Ελα φιλε μου δεν δαγκωνουμε....... :mrgreen:
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #84 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:39:14 μμ »
Περκλή αυτήν την στιγμή μδιαβάζουν το θέμα 9 επισκέπτες. Πολύ πιθανόν να είναι κάποιος απο αυτούς.

Περιμένουμε τα λόγια του.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #85 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:45:33 μμ »
       Όπως ξέρετε πήρα προ ολίγων ημερών ένα "δώρο" στον gkontog.  :)

Αύριο πηγαίνω σε συμβολαιογράφο καί με τη απόδειξη αγοράς που έχω,παραχωρώ την κυριότητα του "δώρου" στον gkontog αλλά..........κρατάω την .............ΕΠΙΚΑΡΠΊΑ  :shock: :shock: :shock:

ʼρα.........κατεβάζει ο gkontog το μοντελάκι στην έκθεση ως δικό του (καί με συμβολαιογραφική πράξη κυριότητος γιά να μην του πεί κανένας τίποτα) αλλά το βραβείο που θα πάρει σε ποιόν θα ανήκει ................ :?: :?: :?: :?:

Σε μένα φυσικά αφού έχω την .............επικαρπία........ :twisted: :twisted: :twisted:

Α ρε gkontogiε τί σου έστησα πάλι.............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τουλάχιστον σατανική η όλη ιδέα :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Παιδια μια ερωτηση...το ατομο που λετε οτι εκανε οτι εκανε γιατι δεν βγαινει να πει κατι...φοαβαται???
Ελα φιλε μου δεν δαγκωνουμε....... :mrgreen:
Περκλή αυτήν την στιγμή μδιαβάζουν το θέμα 9 επισκέπτες. Πολύ πιθανόν να είναι κάποιος απο αυτούς.

Περιμένουμε τα λόγια του.
Τι να πει ρε παιδιά; Είναι για να πει κάτι; Μου αρέσει που κάνει και τον θιγμένο :shock: Οι ίδες φωτό σε site που πουλάει μοντέλα στη Σιγκαπούρη, οι φωτό που μας έλεγε οτι τράβηξε "επαγγελματίας φωτογράφος" φίλος του. Και ξέρετε κάτι, αν ήμουν στη θέση του και όντως είχα δίκιο, θα αγόραζα ένα μοντέλο και θα φώναζα τους συντονιστές/διαχειριστές και θα το έφτιαχνα τζαμάτο να τρίβουν τις ματάρες τους.

Που είσαι φίλε μου να πας αποδείξεις οτι τα μοντέλα τα πήρε από εσένα ο κινέζος; Είναι κρίμα που είναι και καθηγητής και πρέπει εξ ορισμού να διδάσκει ήθος στα παιδιά :(
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/48
  • *
    • warcraft.gr
« Απάντηση #86 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 12:47:29 μμ »
Αντιθέτως με όσα λές Γρηγόρη ο περί ου ο λόγος άνθρωπος, αρνήθηκε ότι έκανε κάτι τέτοιο, και μάλιστα θεώρησε το μήνυμα που του έστειλα υπαινικτικό, προσβλητικό για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Δήλωσε όμως πως θα αποστείλει ταχυδρομικά στην IPMS τα μετάλλια, παρότι δεν αναφέρθηκε από εμένα κάτι τέτοιο...

Πάντως ο περί ου ο λόγος άνθρωπος άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει έστω και μία δήλωση. Το ότι δεν μιλάει μου διαλύει και τις τελεταίες αμφιβολίες.

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #87 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:19:10 μμ »
Και εγώ που χαλιέμαι και στεναχωριέμαι που δεν έχω τόσο χρόνο όσο θα ήθελα για να τελειώσω  ότι ξεκινάω και καθυστερώ  τι είμαι? Λαλάκας είμαι? Πάει τέλειωσε.... Από δω και πέρα προκάτ μοντέλα..... το τηλέφωνο του φίλου από την Σιγκαπούρη γρήγορα... μπορούμε να του στείλουμε και πρόσκληση να γίνει μέλλος του club θα μας κάνει και καλλίτερες τιμές γιατί εδώ που τα λέμε έδωσε πολλά λεφτά ο «ΦΙΛΟΣ» μας....
Ρεεεεεε που πας ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ????  Με τόσο και τόσους ψαγμένους εδώ μέσα πίστευες ότι θα μείνει στο σκοτάδι η απατεωνιά που έστησες???   
Μα συγκρίνεται με τίποτα η χαρά της δημιουργίας?  Ας μην πάρω ποτέ ρε αδέλφια μετάλλιο.... Μετάλλια είναι αυτά τα μοντέλα που καταφέρνω να τελειώσω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ !!!!  ΕΓΩ!!!!!  Και μάλιστα κάθε φορά που τα χαζεύω μέσα στην βιτρίνα μου παίρνω και ένα ακόμα..... Και στο φινάλε χίλιες φορές να ακούσω τα σχολιανά μου για ένα μοντέλο που δεν μου βγήκε καλό, γιατί την επόμενη φορά θα προσέξω και θα βγει καλλίτερο, παρά να γίνω ΡΟΜΠΑ!!!!!! Και μάλιστα ξεκούμπωτη.........
Αυτά και πάω να συνεχίσω να μοντελάρω.... Πιστεύω ότι πολύ ασχοληθήκαμε με τον εν λόγω κύριο....... (κύριος? τέλος πάντων)
Υ.Γ  Αγαπητοί φίλοι του club που είστε πατεράδες και που προσπαθείτε να μυείστε τα παιδιά σας στο υπέροχο χόμπι μας... μην ανησυχείτε μπορείτε ελεύθερα να δείξτε την δημιουργία του «ΦΙΛΟΥ» μας στα παιδιά σας και να τους τονίσετε ότι είναι παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗ !!! καλό είναι που βγήκε και κάτι τέτοιο στο forum γιατί δεν είχαμε κανένα έως τώρα.....
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΟΥ!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #88 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:22:43 μμ »
Πάω να βγάλω εισητήρια για την Σιγκαπούρη με την Air Singapore για να αγοράσω κανένα μοντελάκι να φάω τον Δόξα στην επόμενη έκθεση,και έχει και κάτι αεροσυνοδούς η έν λόγω εταιρεία μούρλεια.
[/quote]

O Δοξας βρε έχει συνεργείο κινέζων στο σπίτι του κλειδωμένους στο εργαστήριο και του βγάζουν παραγωγή! Μην το πείς σε κανέναν όμως  ::sprechende_007::
[/quote]

::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε :mrgreen:. Δεχόμαστε παραγγελίες στην 1.48 για ά/φοι της ΠΑ μόνο για εκθέσεις ΙPMS χωρών ::077devil::. Το εργατικό δυναμικό του εργαστηρίου μας είναι πρόθυμο να σας κατασκευάσει ότι τραβάει η ψυχή σας, σε λογικές πάντα τιμές ::devil023::::eusa_whistle:: ::punch::

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #89 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:38:26 μμ »
Τι λες ρε παιδι μου :?: :?: :?:
Και εγω ο ............. φοβαμαι να βαψω ενα μοντελο για μα μην καταστρεψω δουλεια μηνων :roll: :roll:
Τετοια ατομα ειναι αναξια λογου και προσοχης.
Αντε φτιαχτε κανα μοντελακι τωρα να γουσταρετε
και εγω περνω τηλεφωνο τωρα να κανωνισω για βαψηματα :mrgreen: :mrgreen:
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #90 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:39:36 μμ »
Επειδή πλέον κινδυνεύω θα αποκαλύψω ότι τα δικά μου μοντέλα μου τα φτιάχνει ο jim-eta/αντιπρόσωπός μου συνήθως κάθε Σάββατο απόγευμα.
Τον βάζω και δουλεύει στο υπόγειο εργαστήριό μου με αντάλλαγμα ένα κομμάτι κρέας που του φτιάχνει το βράδυ η γυναίκα μου :!:
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/48
  • *
    • warcraft.gr
« Απάντηση #91 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:42:08 μμ »

::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε :mrgreen:. Δεχόμαστε παραγγελίες στην 1.48 για ά/φοι της ΠΑ μόνο για εκθέσεις ΙPMS χωρών ::077devil::. Το εργατικό δυναμικό του εργαστηρίου μας είναι πρόθυμο να σας κατασκευάσει ότι τραβάει η ψυχή σας, σε λογικές πάντα τιμές ::devil023::::eusa_whistle:: ::punch::

Τα μοντέλα σας τα ενοικίαζετε ή μπα? Αν ναί θα ήθελα μερικά μοντελάκια για τον μήνα Οκτώμβριο. Όχι τιποτα άλλο να μην μπαίνουμε και στα έξοδα αγοράς.

Αποσυνδεδεμένος Αιακος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αιγινα
« Απάντηση #92 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:44:57 μμ »
Mπράβο κύριε καθηγητά τέτοια νοοτροπία διδάσκεις τους μαθητές σου ? ::angel_evil::

Δηλαδή είναι σαν να μας λες ότι εμεις είμαστε βλάκες που ξεστραβωνόμαστε να φτιαξουμε ένα μοντέλο, ενώ εσύ με τα ΕΥΡΩ σου (που πρέπει να τα έχεις για να τα σκας για μοντέλα επί παραγκελία)
έχεις έτοιμο το μοντελακι και χωρίς κάν να λερώσεις τα χερια σου. :x

Είμαι περίεργος τις οδηγίες κατασκευής στις πούλησαν και αυτές ή ήσουν μάγκας και της έγραψες εσύ  :twisted:                     

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #93 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:50:08 μμ »
Αυτες τις εγραψε μονος του γι'αυτο και ειναι οι μισες λαθος! :lol:

Αποσυνδεδεμένος Vorlon

• AEK for ever
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #94 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:51:49 μμ »
Επειδή εχω αρχισει και τα περνω που κανει την παπια...... οριστε το profile του

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?action=profile;u=839

Χάρης
Χάρης

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #95 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:52:34 μμ »

Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #96 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 01:54:44 μμ »
Επειδή εχω αρχισει και τα περνω που κανει την παπια...... οριστε το profile του

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?action=profile;u=839

Χάρης
Εγω τα εχω παρει που και καποιοι αλλοι κανουν την παπια!

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #97 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:02:13 μμ »
Πάντως πιστεύω ότι ό,τι έγινε έγινε. Ας σταματήσουμε να μαστε καυστικοί και ας μην τον φέρνουμε σε πιο άσχημη θέση... Στην τελική μπορούμε να του δείξουμε όλοι πώς να κατασκευάζει και αυτός πολύ καλά μοντέλα με τα οποία θα ευχαριστιέται περισσότερο την αναγνώριση του κόπου του και θα απολαμβάνει τη χαρά της δημιουργίας...  :wink:

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Vorlon

• AEK for ever
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #98 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:05:17 μμ »
Πάντως πιστεύω ότι ό,τι έγινε έγινε. Ας σταματήσουμε να μαστε καυστικοί και ας μην τον φέρνουμε σε πιο άσχημη θέση... Στην τελική μπορούμε να του δείξουμε όλοι πώς να κατασκευάζει και αυτός πολύ καλά μοντέλα με τα οποία θα ευχαριστιέται περισσότερο την αναγνώριση του κόπου του και θα απολαμβάνει τη χαρά της δημιουργίας...  :wink:

::salut::

Τουλάχιστον να βγεί να πει συγγνώμη ρε παιδιά, έκανα μ...... και να κλείσει εκει το θέμα.

Χάρης
Χάρης

Συνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #99 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:06:01 μμ »
Ας βγει τουλάχιστον να ζητήσει μία συγνώμη....

Tags: