Αποστολέας Θέμα: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη??? (Πούθε πέφτει το φιλότιμο)  (Αναγνώστηκε 22277 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: Πούθε πέφτει η Σιγκαπούρη???
« Απάντηση #100 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:08:14 μμ »
Πάντως πιστεύω ότι ό,τι έγινε έγινε. Ας σταματήσουμε να μαστε καυστικοί και ας μην τον φέρνουμε σε πιο άσχημη θέση... Στην τελική μπορούμε να του δείξουμε όλοι πώς να κατασκευάζει και αυτός πολύ καλά μοντέλα με τα οποία θα ευχαριστιέται περισσότερο την αναγνώριση του κόπου του και θα απολαμβάνει τη χαρά της δημιουργίας...  :wink:

::salut::

Εδω δεν εκατσε να μαθει καμια 10αρια χρονια που κανει αυτη την δουλια,τωρα θα τον πιασει η προκοπη?

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #101 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:08:31 μμ »
Τι να πώ, 24 ώρες δεν μπήκα στο forum και Κυριακάτικα διαβάζω αυτά τα αίσχη...

Αγοράζεις ένα μοντέλο, πέφτει μελέτη, βιβλιογραφία, αγωνία, προβληματισμοί, μπινελίκια κατά τη κατασκευή, τηλέφωνα σε φίλους για συμβουλές, ατελείωτο σερφάρισμα στο διαδύκτιο κλπ κλπ και τελικά υπάρχουν άτομα που ως γνήσιοι νεο-έλληνες απλά τα σκάνε και τα αγοράζουν έτοιμα, ως εκεί ok.

Μόνο που το παρατραβάνε ΠΟΛΥ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

Το τι έγινε στην IPMS είναι προσβολή για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους και καθαρή κλεψιά, υποτίθεται ότι είναι hobby και όχι αυτοσκοπός, τέτοια χρύσα έπαιρνε και η Marion Jones...

Αυτό που έγινε στο forum είναι και αυτό προσβολή πρός ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, όσους αφιέρωναν χρόνο να διαβάσουν, να μελετήσουν και να ποστάρουν στα συγκεκριμένα topic του εν λόγω "μοντελιστή"...

Δεν έχει θέση ανάμεσά μας καθώς εδώ είναι τόπος για ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ και ΟΧΙ για ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ...

Τόση ματαιοδοξία τελικά...
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #102 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:09:12 μμ »
Αυτό το φαινόμενο δεν είναι προσφάτο αλλα πολύ παλιό. Και βέβαια δεν είναι ανάγκη να αποτανθείς σε εισαγώμενη πραμάτια αλλά και ενχώρια.

Σκηνικό που μου περιέγραψέ άτομο μεντελιστης προ +10ετίας. Σηζήτούσαμε με το παλικάρι στο Καλφάκη (αν θυμάμε καλα), ο οποίος  ήταν εππαγγελματίας και καταξιωμένος μοντελίστης με αρκετά βραβεία σε διάφορους διαγωνίσμους και έφτιαχνε μοντέλα κατόπιν παραγγελίας.

Τον πέρνει κάποιος τηλέφωνο και η συζήτηση που επακολούθησε ήταν κάπως έτσι

-Καλήμερα σας κύριε ****.
-Καλήμερα και σε σας
-Δίαβασα την αγγελία σας στο περιοδικό ***** ότι φτιάχνετε μοντέλα κατόπιν παραγγελίας. Ισχύει?
-Μάλιστα. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω.
-Λοιπόν Θα ήθελα το ****** μοντέλο στην ***** κλίμακα. Μπορείτε να το αναλάβετε?
-Φυσικά και μπορώ. Αφήστε το τηλέφωνό σας να σας πάρω αύριο μεθαύριο να κανονίσουμε το οικονομικό και την ημερομηνία παράδοσης.
-Ναι φυσικά. Αλλά αν είναι δυνατόν να το έχω μέσα στον μήνα γιατι θέλω να το κατεβάσω στον διαγωνίσμο της IPMS!!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
το Μ-47 της ΙΤΑΛΕΡΙ στην 1/35  ητανε

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #103 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:10:38 μμ »
Αυτό το φαινόμενο δεν είναι προσφάτο αλλα πολύ παλιό. Και βέβαια δεν είναι ανάγκη να αποτανθείς σε εισαγώμενη πραμάτια αλλά και ενχώρια.

Σκηνικό που μου περιέγραψέ άτομο μεντελιστης προ +10ετίας. Σηζήτούσαμε με το παλικάρι στο Καλφάκη (αν θυμάμε καλα), ο οποίος  ήταν εππαγγελματίας και καταξιωμένος μοντελίστης με αρκετά βραβεία σε διάφορους διαγωνίσμους και έφτιαχνε μοντέλα κατόπιν παραγγελίας.

Τον πέρνει κάποιος τηλέφωνο και η συζήτηση που επακολούθησε ήταν κάπως έτσι

-Καλήμερα σας κύριε ****.
-Καλήμερα και σε σας
-Δίαβασα την αγγελία σας στο περιοδικό ***** ότι φτιάχνετε μοντέλα κατόπιν παραγγελίας. Ισχύει?
-Μάλιστα. Πώς μπορώ να σας βοηθήσω.
-Λοιπόν Θα ήθελα το ****** μοντέλο στην ***** κλίμακα. Μπορείτε να το αναλάβετε?
-Φυσικά και μπορώ. Αφήστε το τηλέφωνό σας να σας πάρω αύριο μεθαύριο να κανονίσουμε το οικονομικό και την ημερομηνία παράδοσης.
-Ναι φυσικά. Αλλά αν είναι δυνατόν να το έχω μέσα στον μήνα γιατι θέλω να το κατεβάσω στον διαγωνίσμο της IPMS!!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
το Μ-47 της ΙΤΑΛΕΡΙ στην 1/35  ητανε
Εχει σημασια ποιο μοντελο ηταν? :?

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #104 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:11:21 μμ »
(Image removed from quote.)

(Image removed from quote.)

Την ώρα που έγραφα έστειλες αυτές τις φωτό, τελικά οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε ίδια σκέψη  ::eusa_clap::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:16:04 μμ »
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:45:02 μμ »
Αν υπάρχει κάποιος που έχει αποστείλλει pm με υβριστικό περιεχόμενο στο εν λόγω μέλος παρακαλείται να μου το κοινοποιήσει με Pm...

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #107 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:47:38 μμ »
Και εγώ ο βλάκας προσπαθούσα ένα εξάμηνο να φτιάξω ένα άρμα και μάλιστα ένα απλό Μ113 (χωρίς να θέλω να προσβάλω τα Μ 113 και αυτούς που τα φτιάχνουν) και δεν τα κατάφερα... που να ήξερα να έκανα καμιά παραγγελία, να το έπαιρνα έτοιμο και να έκανα το κομμάτι μου, ότι δήθεν και καλά αν και αεροπλανάς "σκίζω" και στις ερπύστριες.

Τί να πω....

Προτείνω από δω και πέρα να μην κάνουμε σχόλια ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ κάποιου μοντέλου αλλά να το ξεσκονίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να επισημαίνουμε μόνο τα λάθη που βρίσκουμε, έτσι στο τέλος και αυτός που το φτιάχνει θα ξέρει τι λάθη κάνει και στο επόμενο μοντέλο θα προσπαθεί να βελτιωθεί, αλλά και εμείς δεν θα πιανόμαστε "κορόιδα" και δεν θα αισθανόμαστε σαν Μα....κες με τέτοιες απάτες.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #108 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:53:44 μμ »
Αν υπάρχει κάποιος που έχει αποστείλλει pm με υβριστικό περιεχόμενο στο εν λόγω μέλος παρακαλείται να μου το κοινοποιήσει με Pm...
:?: :?: :?:
Συγχωρέστε με αλλά δεν καταλαβαίνω.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #109 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:55:53 μμ »
Όχι άλλη σημασία στο συγκεκριμένο άτομο είναι η γνώμη μου...

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι.
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήναι _ Θησείον
  • Έχω και κότερο...πάμε μια βόλτα...???
« Απάντηση #110 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:56:29 μμ »
 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ρε που καταντίσε ο άνθρωπος... :shock: Καλά ε...πρέπει να έχεις πολύ μεγάλα @@ για να το πετύχεις αυτό :shock: Δηλαδή εγώ που είμαι: ξανθιά, αρχάρια και το κυριότερο δεν έχω @@ δεν θα πάρω ποτέ βραβείο; :cry: :twisted: :mrgreen:
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::΄Μα πόσο μακάκας μπορεί να είναι οφούστης ::glossa:: ::glossa::
Ζητώ συγνώμη από όλα τα original και μόνο παιδιά του club για το λεξιλόγιο της Τρούμπας(ΖΗΤΩ...η Τρούμπα) ::salut::
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Αποσυνδεδεμένος nickthequick

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: whitetower
  • OVER 100 POSTS ANNIVERSARY
« Απάντηση #111 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:57:15 μμ »
Ας  μου πει το ''παληκάρι'' που ψωνιζει γιατι και εγω κουλός είμαι.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Αλλα απο την άλλη , εγω προσπαθώ και ίσως βελτιωθώ σαν μοντελιστής....αυτός.... ::Guillotine::
είμαστε αυτό που κάνουμε για να αλλάξουμε αυτό που είμαστε...

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 02:57:40 μμ »
Αν υπάρχει κάποιος που του έχει στείλει κάτι υβριστικό σε Pm, παρακαλείται να μου το πει, για λόγους που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του θέματος από τη εμάς σαν διαχείριση...

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:04:56 μμ »
Tελικα τωρα ξερουμε που ταιριαζε,ι ο χαρακτηρισμος παπατζης και γιαλαντζη μοντελιστης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:06:06 μμ »
Αν υπάρχει κάποιος που του έχει στείλει κάτι υβριστικό σε Pm, παρακαλείται να μου το πει, για λόγους που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του θέματος από τη εμάς σαν διαχείριση...
ΟΚ. Aλλά αν έχει δεχθεί υβριστικό pm, δε μπορεί να το κοινοποιήσει στη διαχείριση ο ίδιος;

Τέλος πάντων, συγγνώμη, αρκετά έχω στεναχωρηθεί με το συμβάν και τις πιθανές παρενέργειες, για εμένα τουλάχιστον τελειώνει εδώ με την ευχή να μην ξανασυμβεί. Επίσης εύχομαι να μην αφήσει σκιές στην παρέα μας γιατί θα είναι πραγματικά λυπηρό.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:07:16 μμ »
Επειδή εχω αρχισει και τα περνω που κανει την παπια...... οριστε το profile του

http://www.modelclub.gr/forums/index.php?action=profile;u=839

Χάρης
Και τι περιμένεις να μας πεί φίλε μου?? τι θα μπορούσε να μας πει?? αλλά και να πεί κ'ατι τι θα αλλάξει σε αυτό που έκανε??

Αποσυνδεδεμένος Vorlon

• AEK for ever
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:26:59 μμ »
Τουλάχιστον μας οφείλει μια συγνώμη.

Χάρης
Χάρης

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:27:32 μμ »
Πάντως πιστεύω ότι ό,τι έγινε έγινε. Ας σταματήσουμε να μαστε καυστικοί και ας μην τον φέρνουμε σε πιο άσχημη θέση... Στην τελική μπορούμε να του δείξουμε όλοι πώς να κατασκευάζει και αυτός πολύ καλά μοντέλα με τα οποία θα ευχαριστιέται περισσότερο την αναγνώριση του κόπου του και θα απολαμβάνει τη χαρά της δημιουργίας...  :wink:

::salut::

Ο "μικρος" δειχνει το δρομο..... ::salut::

Κυριοι εγιναν γνωστα λοιπον τα δυσαρεστα αυτα γεγονοτα ακουσαμε αποψεις και αγανακτησμενες απαντησεις ας το τελειωσουμε εδω,Στρατο εαν θες να υπερασπιστεις τον εαυτο σου το βημα το εχεις,εχεις διαθεση να το κανεις? εισε καθαρος? βγες και μιλα με στοιχεια,δυστυχως τα εως τωρα δεδομενα το αντιθετο δειχνουν. :roll:
Λυπαμαι φιλε μου.

Θα παρακαλουσα να μη γινονται ακομψες εκφρασεις,κι αν εχετε αποστειλει υβριστικα πμ να μας το γνωστοποιησετε,εχουμε κι ενα επιπεδο κυριοι,ετσι δεν ειναι? ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:30:51 μμ »
Τουλάχιστον μας οφείλει μια συγνώμη.

Χάρης

Την έκφραση "Μην είδατε τον Παναή ? " την ξέρεις ? 

Αυτός τώρα την έχει κάνει και δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε !
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:33:18 μμ »
Το μόνο σχόλιο που θα ήθελα να κάνω και απευθύνεται στα νέα παιδιά που παρακολουθούν το forum και θα ήθελαν κάποια στιγμή να φτιάχνουν τέτοια μοντέλα, είναι ότι η Σιγκαπούρη βρίσκεται μόνο ένα "κλικ" μακριά αλλά το τέλειο μοντέλο είναι αυτό που κάνει "κλικ" στην καρδιά σου και αυτό το κλικ θα το νιώσεις μόνο όταν το φτιάξεις μόνος σου. Η χαρά της δημιουργίας δεν αγοράζεται, ούτε χαρίζεται, κατακτείται..

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:35:11 μμ »
Το μόνο σχόλιο που θα ήθελα να κάνω και απευθύνεται στα νέα παιδιά που παρακολουθούν το forum και θα ήθελαν κάποια στιγμή να φτιάχνουν τέτοια μοντέλα, είναι ότι η Σιγκαπούρη βρίσκεται μόνο ένα "κλικ" μακριά αλλά το τέλειο μοντέλο είναι αυτό που κάνει "κλικ" στην καρδιά σου και αυτό το κλικ θα το νιώσεις μόνο όταν το φτιάξεις μόνος σου. Η χαρά της δημιουργίας δεν αγοράζεται, ούτε χαρίζεται, κατακτείται..

Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ ο φιλος μου ::eusa_clap:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:37:42 μμ »

Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ ο φιλος μου ::eusa_clap:: ::salut::

Γι' αυτό μας έκατσε βαριά στο στομάχι η αποκάλυψη της απάτης  :!: :!: :!:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:39:45 μμ »

Απολύτως σωστό αυτό που είπε ο siva. Μοντελισμός είναι δημιουργία, μιά γλυκειά ικανοποίηση ότι μπόρεσες και δημιουργησες κάτι δικό σου, κάτι το μοναδικό - έστω και με λάθη (ουδείς τέλειος). Και αν όντως είναι αύτός "ο κύριος" για τον οποίο όλοι αναφερόμαστε, θα έπρεπε να το γνωρίζει και να το μεταδίδει καλύτερα από τον καθένα μας.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 03:46:13 μμ »
Πόσο σίγουροι είστε ότι είναι εκπαιδευτικός  :?:
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 13, 2008, 04:15:03 μμ »
Σαν άσχετος με το θέμα, απλά έχω να ρωτήσω το εξής :

Το βραβείο που πήρε αντιπροσωπεύει και τίποτε άλλο ; εννοώ χρήματα, κάποιο προνόμιο κλπ ...
Γιατί αν είναι έτσι υπάρχει μεγάλο θέμα. Αν όχι, τότε απλά πρόκειται για κλασσική περίπτωση, σαν αυτούς που συναντάμε όλοι συχνά, που κοκορεύονατι π.χ. πως έχουν "πάρει" τη μισή Ελλάδα, αλλά τη βγάζουν με manifactura ... Με αυτούς απλά χαμογελάς, δεν ασχολείσαι.

Δημήτρης
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

Tags: