0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μήνυμα μπήκε δύο φορές για να "εντυπωσιάσω" με τις γνώσεις μου στο θέμα
Βρε Φιλίπ δεν είπαμε το πινέλο σε ορθή γωνία για το chipping? Αλά Bedford!! Γιατί μου πέταξες μουτζούρες στα πλαινά και στην καρότσα? Το παραπάνω είναι η γνώμη μου και σε εσένα την εκφράζω ελεύθερα διότι είσαι φίλος μου και δεύτερον πλέον εχεις δείξει της ικανότητες σου και προσδοκώ (προσωπικά) να δω ακόμη καλύτερες δουλειές..
Αγαπητέ φίλε, κατ'αρχήν να ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου όπως και για την ... αφιέρωση Για τo chipping έχεις τελικά δίκιο ότι δεν ήταν έντονο (κι ετοιμαζόμουν κι εγώ να πω δώστου κι άλλο) οπότε είσαι ΟΚ, εκτός στο... ότι όπως είπε κι ο αγαπητός Greg, το παράκανες σε μερικά σημεία όπως στην καρότσα πάνω από τον δεξί πίσω τροχό "μουτζουρώνοντας" λίγο και όχι ξεφλουδίζοντας. Πιστεύω ότι σε αυτές τις διορθώσεις αναφερόσουν οπότε you know better (ή κρύψτα κρεμώντας κάτι σε αυτά τα σημεία ), για τα υπόλοιπα και πάλι Αα και στο ανοικτό πορτάκι του ασυρμάτου δεξιά - αριστερά μη ξεχάσεις να τοποθετήσεις κάποια σχοινάκια ή αλυσιδούλες ή ράβδους που το κρατούν στην οριζόντια θέση ανοικτό. Καλή συνέχεια με τα φορτώματα και τη βάση ...
Δεν φταίμε εμείς.... ο Philip εχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά με αυτά που κάνει...
...πανάθεμά σας που έμπλεξα μαζί σας με κάνετε και ανεβάζω το μέσο όρο χρόνου κατασκευής...
Φίλιππε, δε ξέρω για τις φθορές και τα άλλα τα αρματοβιοτικά, αλλά το βάψιμο του ασυρμάτου με άφησε άφωνο.
Φίλιππε είσαι απίθανος!Οσο προχωράς, τόσο καλύτερο βγαίνει!!!Εχεις παρουσιάσει τρομερή βελτίωση!!!!!!Μπράβο!!!!!!
Βγάλε βρε κανά μοντέλο και εσύ που έχει πέσει πείνα στους αρματάδες... Αντε να γουστάρομεν!!
Ρε Στελάρα τι με ποτίσατε πάνω στην ΘΣΝ : : :
Παράθεση από: philio στις Δεκεμβρίου 07, 2007, 02:48:22 μμΡε Στελάρα τι με ποτίσατε πάνω στην ΘΣΝ : : : Αρχικά πήγες στην γιάφκα του άλλου του τρελού, έπειτα σε πήγανε στο κιτσεν και κάθησες στην σκάλα, μετά πήγες στην έκθεση του Πήγασου και το βράδυ σε πήγαν για τσίπουρα... Μετά πήγαν να σε κολάσουν αλλά καθότι σοβαρός κύριος αρνήθηκες τον κολασμό...
Philio=MOC (Master of chipping)
Παράθεση από: Getsa στις Δεκεμβρίου 07, 2007, 11:27:39 πμPhilio=MOC (Master of chipping) Δεν είναι MOC, MOT είναι ...
Master Of Trucks ΥΓ ρε άτιμε που τους βρήκες αυτούς τους ωραίους τενεκέδες;;;