Γεια σας παιδιά.Έχω μία απορία

:!:Πού χαθήκατε όλοι σας τόσες μέρες

:

: Τάσο ενδιαφέροντα όλα όσα μου έγραψες αλλά γιατί από Marklin AC το γύρισες σε DC

:Δεν θα το έκανα με τίποτα.Εγώ όπως κατάλαβες,έχω Marklin και δεν την αλλάζω πρώτον γιατί μου αρέσουν πολύ τα κομμάτια που βγάζει και κατα δεύτερον γιατί κατασκευάζω μακέτα με γραμμές C.Μπορείς να δεις στην προηγούμενη σελίδα που γράφω κάτι ψιλά για την μακέτα μου.Μαζεύω τρένα κυρίως από Γερμανία και Ελβετία,αλλά και από Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκες χώρες.Γενικά μου αρέσει ο Ευρωπαϊκός σιδηρόδρομος.Όσον αφορά τώρα τις C γραμμές σίγουρα και σε καμμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με τις Κ της Marklin και ειδικότερα με αυτές του δίγραμμου συστήματος (DC).Επειδή όμως,κατασκευάζω μία σχετικά μεγαλούτσικη μακέτα και ο χρόνος για να ασχοληθώ με αυτήν είναι ελάχιστος,εάν καθήσω και βάλω κάποιες άλλες γραμμές,τότε είναι που δεν θα δώ την μακέτα μου να τελειώνει ούτε σε 2 χρόνια.Ποιός κάθεται να γεμίσει με σκύρα,τα κενά ανάμεσα στις γραμμές; Κοίταξε,είναι ορισμένα πράγματα με τα οποία δεν θα ήθελα να καταπιαστώ γιατί ξέρω ότι θα "κολλήσω" και πολύ μάλιστα.Γιαυτό έβαλα εκεί τις C γραμμές και απλά θα τις γεμίσω δεξιά και αριστερά με σκύρα σχεδόν πρόσωπο με τις γραμμές,καθώς επίσης θα βάψω τις ράγες για να φαίνονται σκουριασμένες.Επίσης δεν μαζεύω καθόλου Ελληνικά θέματα. Έχω μόνο ένα βαγόνι επιβατικό του Alpha-trains.Αν ποτέ θα έπαιρνα κάτι θα ήταν μία ADtranz,όταν επιτέλους τις βγάλει ο Alpha-trains.Με τον μοντελισμό ασχολούμαι μόλις τα τελευταία 2 χρόνια..