0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Getsa στις Ιανουαρίου 27, 2008, 08:00:07 μμΤο πρώτο χέρι ολοκληρώθηκε. Έπεται συνέχεια... Αν και δεν το γνωριζω το ''Τερατακι'' μ'αρεσει η προσπαθειασου,μονο λιγο οι ενωσειs των χρωματων,εχουν καπια κενα τα εκανεs επιτηδεs; και αν οχι θα καλυφθουν; του χαιρετισμουs μου
Το πρώτο χέρι ολοκληρώθηκε. Έπεται συνέχεια...
Γιώργο πολύ καλό το αποτέλεσμα μέχρι τώρα! Εξαιρετική πινέλατη δουλειά για το μέγεθος του μοντέλου. Τα χρώματα τα αραίωσες και αν ναι πόσο περίπου? Πιστεύω ότι με τα φίλτρα, φθορές και σκόνες που θα ακολουθήσουν θα δείξει πάρα πολύ!
Παράθεση από: siva στις Ιανουαρίου 27, 2008, 11:12:10 μμΓιώργο πολύ καλό το αποτέλεσμα μέχρι τώρα! Εξαιρετική πινέλατη δουλειά για το μέγεθος του μοντέλου. Τα χρώματα τα αραίωσες και αν ναι πόσο περίπου? Πιστεύω ότι με τα φίλτρα, φθορές και σκόνες που θα ακολουθήσουν θα δείξει πάρα πολύ! Δεν τα έχω αραιώσει. Για να είμαι ακριβής ποτέ δεν αραιώνω όταν βάφω με το πινέλο. Φίλτρα δεν έχω κάνει ποτέ. Διαβάζοντάς τη διαδικασία για φίλτρο δεν πολυκαταλαβαίνω το λόγο χρήσης του, αλλά και τη χρήση του. Αν μπορεί κάποιος με απλά λογάκια να μου το περιγράψει θα κερδίσει ηλεκτρικό λουκούμι.Σ' ευχαριστώ
Τα φίλτρα είναι εξαιρετικά αραιωμένα λάδια ζωγραφικής (90% white spirit - 10% λαδι χρώματος καφέ και μαύρου) τα οποία με φαρδύ πινέλο με μαλακή τρίχα περνιούνται στο μοντέλο σου. Σκοπός είναι να σπάσει την διαφορά των διαφορετικών τόνων της παραλλαγής σου έτσι ωστε το πέρασμα απο το ένα χρώμα στο άλλο να είναι πιό ομοιόμορφο.. Αυτά με πολύ λίγα λόγια.
Γιώργη εξαιρετικότατο Οσον αφορά τα φίλτρα, χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να είναι και παραπλήσια των βασικών, ξέχωρα από τις αποχρώσεις του καφέ.
Ευχαριστώ.Οι γραμμές έγιναν με μαρκαδοράκι ανεξίτηλο.
Πολύ ωραίο βάψιμο!!!!
Εντυπωσιακότατον κι ωραίον για προχώρα ...
Μπράβο Γιώργη
Παράθεση από: Getsa στις Φεβρουαρίου 06, 2008, 09:22:44 μμΕυχαριστώ.Οι γραμμές έγιναν με μαρκαδοράκι ανεξίτηλο. σειρά μου τώρα να σου πω ότι θα τον έκοβα, γιατί όταν το είδα το σκέφτηκα, εγώ τουλάχιστον έτσι θα το έκανα...
Μιά εικόνα = 1000 λέξεις... Φώτο ντεν εχει το κατάστημα?