0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάρα πολύ ωραίο σκόνισμα Γιώργο!!!
Όχι βρε Δημήτρη, αν αναλογιστεί κανείς και την κλίμακα, του Γιωργου είναι πολύ πιο ωραίο. Μπράβο ρε Γιώργο. Κυριολεκτικά δημιούργησες
Πανεμορφο
ψέκασε και λίγο buff απο απόσταση για περισσότερο εφέ αλλά και να "κλειδώσουν" οι σκόνες ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ
Πολύ καλό μου φαίνεται και εμένα, δεν είχα καταλάβει ότι το πλακόστρωτο το προόριζες για αυτό Θέλει να προσθέσεις κανα δυό λεπτομέρειες (θα το έχεις σκεφτεί και εσύ σίγουρα) γιατί φαίνεται λόγο άδειο Μπράβο πάντως και καλή συνέχεια
Παράθεση από: philio στις Ιουνίου 07, 2008, 10:55:26 μμΠολύ καλό μου φαίνεται και εμένα, δεν είχα καταλάβει ότι το πλακόστρωτο το προόριζες για αυτό Θέλει να προσθέσεις κανα δυό λεπτομέρειες (θα το έχεις σκεφτεί και εσύ σίγουρα) γιατί φαίνεται λόγο άδειο Μπράβο πάντως και καλή συνέχεια Θα προστεθεί φιγούρα σίγουρα.Προτείνεις κάτι άλλο;
Παράθεση από: Getsa στις Ιανουαρίου 27, 2008, 11:23:38 μμΠαράθεση από: siva στις Ιανουαρίου 27, 2008, 11:12:10 μμΓιώργο πολύ καλό το αποτέλεσμα μέχρι τώρα! Εξαιρετική πινέλατη δουλειά για το μέγεθος του μοντέλου. Τα χρώματα τα αραίωσες και αν ναι πόσο περίπου? Πιστεύω ότι με τα φίλτρα, φθορές και σκόνες που θα ακολουθήσουν θα δείξει πάρα πολύ! Δεν τα έχω αραιώσει. Για να είμαι ακριβής ποτέ δεν αραιώνω όταν βάφω με το πινέλο. Φίλτρα δεν έχω κάνει ποτέ. Διαβάζοντάς τη διαδικασία για φίλτρο δεν πολυκαταλαβαίνω το λόγο χρήσης του, αλλά και τη χρήση του. Αν μπορεί κάποιος με απλά λογάκια να μου το περιγράψει θα κερδίσει ηλεκτρικό λουκούμι.Σ' ευχαριστώ Τα φίλτρα είναι εξαιρετικά αραιωμένα λάδια ζωγραφικής (90% white spirit - 10% λαδι χρώματος καφέ και μαύρου) τα οποία με φαρδύ πινέλο με μαλακή τρίχα περνιούνται στο μοντέλο σου. Σκοπός είναι να σπάσει την διαφορά των διαφορετικών τόνων της παραλλαγής σου έτσι ωστε το πέρασμα απο το ένα χρώμα στο άλλο να είναι πιό ομοιόμορφο.. Αυτά με πολύ λίγα λόγια.
Παράθεση από: siva στις Ιανουαρίου 27, 2008, 11:12:10 μμΓιώργο πολύ καλό το αποτέλεσμα μέχρι τώρα! Εξαιρετική πινέλατη δουλειά για το μέγεθος του μοντέλου. Τα χρώματα τα αραίωσες και αν ναι πόσο περίπου? Πιστεύω ότι με τα φίλτρα, φθορές και σκόνες που θα ακολουθήσουν θα δείξει πάρα πολύ! Δεν τα έχω αραιώσει. Για να είμαι ακριβής ποτέ δεν αραιώνω όταν βάφω με το πινέλο. Φίλτρα δεν έχω κάνει ποτέ. Διαβάζοντάς τη διαδικασία για φίλτρο δεν πολυκαταλαβαίνω το λόγο χρήσης του, αλλά και τη χρήση του. Αν μπορεί κάποιος με απλά λογάκια να μου το περιγράψει θα κερδίσει ηλεκτρικό λουκούμι.Σ' ευχαριστώ
Γιώργο πολύ καλό το αποτέλεσμα μέχρι τώρα! Εξαιρετική πινέλατη δουλειά για το μέγεθος του μοντέλου. Τα χρώματα τα αραίωσες και αν ναι πόσο περίπου? Πιστεύω ότι με τα φίλτρα, φθορές και σκόνες που θα ακολουθήσουν θα δείξει πάρα πολύ!