Λοιπόν, με αρκετά περιορισμένο χρόνο αυτή την εποχή (ήταν και η Θεσσαλονίκη στη μέση...) προχώρησα κάπως. Στο μεσοδιάστημα και με βάση την φωτό του Νίκου έψαξα πολύ για να βρω κάποια παραπάνω στοιχεία, μήπως και το έκανα ελληνικό αλλά εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα. ʼσε που στη φωτό του Νίκου εγώ δεν κατάφερα

, όσο και αν zoomάρισα να δω που είναι τα σήματα με την κεφαλή της Αθηνάς και τον αριθμό Ε17?Σ στα φτερά.
Έτσι συνέχισα, ούτως ή άλλως είμαι συνήθως κατασκευαστής ΟΟΒ, στα αρχικά σχέδια.

Περιττό να τονίσω ότι με την χρήση του αερογράφου έχω κάνει λάθος προγραμματισμό

και με τρώει το βάψε-καθάρισε αερογράφο και πάλι από την αρχή. Τις πόρτες, την μία θα την αφήσω ανοιχτή, έχω ξεχάσει να τις βάψω...να δω πως θα τις φέρω στο ίδιο επίπεδο απόχρωσης wash με το υπόλοιπο.
Σας δείχβω λοιπόν το στάδιο που έχω φτάσει, με τις φθορές και κάποια wash με λάδια. Η διαδικασία δεν έχει γίνει ακόμα στο σασί και σε ότι δεν έχει κολληθεί ακόμα στο όχημα...
Θα τελειώσω με γενναίο σκόνισμα...

Τώρα λοιπόν κηρύσσω την έναρξη των σχολίων για τις πατάτες που τυχόν έχω κάνει...