Αποστολέας Θέμα: BEDFORD QL 3TON (ITALERI 1/35)  (Αναγνώστηκε 12635 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: BEDFORD QL 3TON (Italeri 1/35)
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 03, 2007, 10:38:34 μμ »
Πολύ ωραίο βγαίνει Φίλιππε!
Θα σου πρότεινα και εγώ να βάψεις μαύρες τις λαβές από τους λεβιέδες! ;)

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 03, 2007, 10:48:07 μμ »
Ιδού λοιπόν το τεκμήριο...

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 03, 2007, 10:52:11 μμ »

::eusa_clap::
 ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 09:57:09 πμ »
Λοιπόν, με αρκετά περιορισμένο χρόνο αυτή την εποχή (ήταν και η Θεσσαλονίκη στη μέση...) προχώρησα κάπως. Στο μεσοδιάστημα και με βάση την φωτό του Νίκου έψαξα πολύ για να βρω κάποια παραπάνω στοιχεία, μήπως και το έκανα ελληνικό αλλά εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα. ʼσε που στη φωτό του Νίκου εγώ δεν κατάφερα   :oops: , όσο και αν zoomάρισα να δω που είναι τα σήματα με την κεφαλή της Αθηνάς και τον αριθμό Ε17?Σ στα φτερά.
Έτσι συνέχισα, ούτως ή άλλως είμαι συνήθως κατασκευαστής ΟΟΒ, στα αρχικά σχέδια.  :roll:

Περιττό να τονίσω ότι με την χρήση του αερογράφου έχω κάνει λάθος προγραμματισμό  :? και με τρώει το βάψε-καθάρισε αερογράφο και πάλι από την αρχή. Τις πόρτες, την μία θα την αφήσω ανοιχτή, έχω ξεχάσει να τις βάψω...να δω πως θα τις φέρω στο ίδιο επίπεδο απόχρωσης wash με το υπόλοιπο.

Σας δείχβω λοιπόν το στάδιο που έχω φτάσει, με τις φθορές και κάποια wash με λάδια. Η διαδικασία δεν έχει γίνει ακόμα στο σασί και σε ότι δεν έχει κολληθεί ακόμα στο όχημα...
Θα τελειώσω με γενναίο σκόνισμα...

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Τώρα λοιπόν κηρύσσω  την έναρξη των σχολίων για τις πατάτες που τυχόν έχω κάνει...

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 10:01:43 πμ »
.....σχολια...?....ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?............. ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
.................................................................. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::......
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 10:07:52 πμ »
Φίλιππε, δεν ξέρω πολλά απο οχήματα, αλλά εφόσον μου φαίνεται ρεαλιστικότατη η κατασκευή/βαφή, σου λεω ένα μπράβο και   ::eusa_clap::
Να ρωτήσω όμως κατι που δεν διακρίνω απο τις φωτογραφίες. Πεντάλ γκάζι/φρένο/συμπλέκτη έχεις βάλει στην θεση του οδηγού  :?:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 10:17:42 πμ »
Φίλιππε έχεις κάνει τρομερό βάψιμο και το chipping σου είναι απίστευτο.

Προχώρα ακάθεκτος.  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 10:23:08 πμ »
ʼντε μπράβο, μαζεύτηκες;  ::haushalt_001::
ʼντε, γιατί πολύ σουλατσάραμε στις Εγνατίες και στους Λευκούς τους πύργους και τα φορτώσαμε στον κόκκορα (και μας έχουν πάρει μπάλα οι αεροπλανάδες  :evil: ... ολωσδιόλου)   :mrgreen:

Λοιπόν, επειδή σε φθονώ και σε ζηλεύω  ::glossa:: που γύριζες σε μέρη ονειρεμένα ψάχνω τόση ώρα να βρω κάτι για να στην πω, αλλά ...  μάταια ::dontknow:: ʼντε το μόνο, όπως είπε και ο Γιάννος (και αν μάλιστα η πόρτα που σκοπεύεις ν'αφήσεις ανοιχτή είναι του οδηγού) είναι να προσθέσεις πετάλ.

Μέχρι τώρα έχεις κάνει φοβερή δουλειά, βάψιμο άψογο (εντάξει ο προγραμματισμός με τον αερογράφο θα έρθει σιγά-σιγά, εδώ την πατάω εγώ πολλές φορές που ασχολούμαι υποτίθεται πολύ περισσότερο καιρό), σκιες πολύ καλές, από chipping δε,  ::icon_thumright:: φοβερό  ::icon_thumright::, συνέχισε έτσι και με σκονίσματα και "δεσίματα" και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα μείνουμε και πάλι με ανοιχτό το στόμα να θαυμάζουμε το νέο δημιούργημά σου φίλε μου.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 10:36:32 πμ »
Μπράβο Φίλιππε, κι εμένα μου φαίνεται πολύ ρεαλιστικό το αποτέλεσμα!
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 10:40:41 πμ »
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου!! Νομίζω ότι χρειάζεσαι άλλο ένα Σ/Κ στην Θεσσαλονίκη για να έρθεις στα ίσα σου... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
.
.
.
.
.
.
.
Πέρα από την πλάκα, Φίλιππε είναι αληθοφανέστατο!!!  :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 10:55:06 πμ »
Eγω δεν μπορω να δω τις φωτο...  :cry:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 11:25:21 πμ »
ʼντε μπράβο, μαζεύτηκες;  ::haushalt_001::
ʼντε, γιατί πολύ σουλατσάραμε στις Εγνατίες και στους Λευκούς τους πύργους και τα φορτώσαμε στον κόκορα (και μας έχουν πάρει μπάλα οι αεροπλανάδες  :evil: ... ολωσδιόλου)   :mrgreen:

Λοιπόν, επειδή σε φθονώ και σε ζηλεύω  ::glossa:: που γύριζες σε μέρη ονειρεμένα ψάχνω τόση ώρα να βρω κάτι για να στην πω, αλλά ...  μάταια ::dontknow:: ʼντε το μόνο, όπως είπε και ο Γιάννος (και αν μάλιστα η πόρτα που σκοπεύεις ν'αφήσεις ανοιχτή είναι του οδηγού) είναι να προσθέσεις πετάλ.

Εγώ μαζεύτηκα...εσύ όμως που ήσουν και είσαι μαζεμένος...κάνεις τον Κινέζο...αντί τον Γιαπωνέζο και μας έχεις αφήσει με τις εξατμίσεις...στο χέρι.
Του χρόνου να πάμε όλοι μαζί στον Πήγασο, αξίζει ειδικά στα αρματικά και τα διοράματα  ::icon_thumright::... ΑΛΛΑ πιο πολύ αξίζει για την συμμορία των Βορείων που είναι όλοι εξαιρετικά παιδιά  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
Φίλιππε, δεν ξέρω πολλά απο οχήματα, αλλά εφόσον μου φαίνεται ρεαλιστικότατη η κατασκευή/βαφή, σου λεω ένα μπράβο και   ::eusa_clap::
Να ρωτήσω όμως κατι που δεν διακρίνω απο τις φωτογραφίες. Πεντάλ γκάζι/φρένο/συμπλέκτη έχεις βάλει στην θεση του οδηγού  :?:

...και εγώ δεν ξέρω από πεντάλ...τα έχει το κιτ σε μία μορφή, ολίγον από ανάγλυφα...πρέπει να βρω σκρατσά να βοηθήσει...(nino ακούς;;; )

.....σχολια...?....ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?............. ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
.................................................................. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::......

ε! λέμε και καμιά λ@λ@κία να περνά η ώρα, ευχαριστώ πολύ πάντως  ::icon_thumright::
Μπράβο Φίλιππε, κι εμένα μου φαίνεται πολύ ρεαλιστικό το αποτέλεσμα!
εσύ άσε τα σχόλια και πιασε κάνα κοπίδι, γιατί το ΄ριξες στην ανάπαυση....  ::icon_thumright::

Φίλιππε έχεις κάνει τρομερό βάψιμο και το chipping σου είναι απίστευτο.

Προχώρα ακάθεκτος.  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
...βαριές κουβέντες Συριανέ, ελπίζω να ανταποκριθώ και στο τελικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ  ::salut::

Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου!! Νομίζω ότι χρειάζεσαι άλλο ένα Σ/Κ στην Θεσσαλονίκη για να έρθεις στα ίσα σου... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Γιάννη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...νομίζω ότι χρειάζομαι τουλάχιστον άλλα 3 Σ/Κ στη Θεσσαλονίκη...να δω μήπως τελικά...περάσω καλά  ::glossa::
Eγω δεν μπορω να δω τις φωτο...  :cry:
:?: :?: :?: γιατί Γρηγόρη ; λες να έχω κάνει κάποια λ@λ@κία  :oops:

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απ: BEDFORD QL 3TON (ITALERI 1/35)
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 11:30:15 πμ »
... Νομίζω ότι χρειάζεσαι άλλο ένα Σ/Κ στην Θεσσαλονίκη για να έρθεις στα ίσα σου... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
.
.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη  :!:   Είδες πόσο καλό σου έκανε ένα ΣΚ στην Θεσσαλονίκη ?  Ιδίως το πέρασμά σου από το ΚΙΤΣΕΝ ΜΠΑΡ (το στέκι της συμμορίας )   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Φιλιππάκο" πραγματικά είναι πολύ πολύ πολύ πολύ όμορφο. Ιδίως το chipping μ' έχει ξετρελάνει.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μια παρατήρηση, που μπορεί και να μην ισχύει αν οι φωτο με ξεγελάνε. Θα έλεγα να σκονίσεις κα να φθείρεις τα σήματα και τις πινακίδες, γιατί μου φαίνονται πολύ καθαρές και καινούγιες (χωρίς ταλαιπώριες) σε σχέση με το υπόλοιο όχημα.  ::icon_thumright::

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 11:42:16 πμ »
Φίλιππε είναι απλά φανταστικό!!
Βάλε τα πετάλια μόνο και δώσε και άλλες φωτό!!!!!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 11:46:48 πμ »
... Νομίζω ότι χρειάζεσαι άλλο ένα Σ/Κ στην Θεσσαλονίκη για να έρθεις στα ίσα σου... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
.
.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη  :!:   Είδες πόσο καλό σου έκανε ένα ΣΚ στην Θεσσαλονίκη ?  Ιδίως το πέρασμά σου από το ΚΙΤΣΕΝ ΜΠΑΡ (το στέκι της συμμορίας )   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Φιλιππάκο" πραγματικά είναι πολύ πολύ πολύ πολύ όμορφο. Ιδίως το chipping μ' έχει ξετρελάνει.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μια παρατήρηση, που μπορεί και να μην ισχύει αν οι φωτο με ξεγελάνε. Θα έλεγα να σκονίσεις κα να φθείρεις τα σήματα και τις πινακίδες, γιατί μου φαίνονται πολύ καθαρές και καινούγιες (χωρίς ταλαιπώριες) σε σχέση με το υπόλοιο όχημα.  ::icon_thumright::
Πράγματι Στελάρα μου έκανε αποδεδειγμένα καλό το Σ/Κ...μπορεί όμως και το προφιτερόλ... γύρισα με μοντελιστική όρεξη...ψάχνω για σκάλα  :roll:
Για τα σήματα, έτσι είναι... αλλά δεν έχει γίνει το τελικό wash και το σκόνισμα, οπότε θα έρθουν στα ίσα τους.  ::salut::
Φίλιππε είναι απλά φανταστικό!!
Βάλε τα πετάλια μόνο και δώσε και άλλες φωτό!!!!!

ʼλεξ...πες καμιά καλή κουβέντα για μένα στο nino  :lol: μπας και δούμε κανά πετάλ προς τα δω...
Ευχαριστώ, χαίρομαι που άρεσε σε σένα τον ... βρωμιάρη...  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 12:05:11 μμ »

...και εγώ δεν ξέρω από πεντάλ...τα έχει το κιτ σε μία μορφή, ολίγον από ανάγλυφα...πρέπει να βρω σκρατσά να βοηθήσει...(nino ακούς;;; )

ʼλεξ...πες καμιά καλή κουβέντα για μένα στο nino  :lol: μπας και δούμε κανά πετάλ προς τα δω...

Μη βαράς βρε  ::sterb121:: Φίλιππε, τώρα το είδα. Λοιπόν "ξυρίζεις" με τον κόφτη τα ανάγλυφα από το πάτωμα. Τα πετάλ είναι "'ορθια" δηλαδή "φυτευτά" στο πάτωμα. Ανοίγεις μικρές τρυπούλες στο πάτωμα με ένα ψιλό τρυπανάκι, φυτεύεις μήκη λεπτού κυλινδρικού πλαστικού και στην κορυφή τους κολλάς τα "τακούνια" που έχεις φτιάξει από φύλλο πλαστικού και τα έχεις χαράξει για το ανάγλυφο της υπόθεσης, ώστε να μην γλυστρά το πόδι του οδηγού. Πιστεύω να ήμουν κατατοπιστικός, ψάχνω μήπως σου βρω και τίποτα φωτό, οπότε επανέρχομαι.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 12:15:30 μμ »

Μη βαράς βρε  ::sterb121:: Φίλιππε, τώρα το είδα. Λοιπόν "ξυρίζεις" με τον κόφτη τα ανάγλυφα από το πάτωμα. Τα πετάλ είναι "'ορθια" δηλαδή "φυτευτά" στο πάτωμα. Ανοίγεις μικρές τρυπούλες στο πάτωμα με ένα ψιλό τρυπανάκι, φυτεύεις μήκη λεπτού κυλινδρικού πλαστικού και στην κορυφή τους κολλάς τα "τακούνια" που έχεις φτιάξει από φύλλο πλαστικού και τα έχεις χαράξει για το ανάγλυφο της υπόθεσης, ώστε να μην γλυστρά το πόδι του οδηγού. Πιστεύω να ήμουν κατατοπιστικός, ψάχνω μήπως σου βρω και τίποτα φωτό, οπότε επανέρχομαι.  ::salut::

Ω! ναι, κατατοπιστικότατος και ευχαριστώ αγαπητέ Νικόλα, ( το τσίγκλημα ήταν για το στίγκλημα...  :oops: ) και εγώ νομίζω ότι ήταν φυτευτά, έχω μόνο έναν μικρό ενδοιασμό μήπως στο γκάζι το πεντάλ έχει και άρθρωση με το πάτωμα η προς τον οδηγό άκρη του...  :?

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #42 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 12:20:20 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολυ μου αρεσει Φιλλιπα!!!!!!!!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Υ.Γ.εχω βαρεθει να σου λεω σε καθε ποσταρισμα σου οτι βελτιωνεσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!
Δεν στο ξαναλεω! :wink:
(αλλα συνεχιζει να ισχυει  :mrgreen:)

Οσο για τον αερογραφο.....μπρος το κάλλος(και ουχί κάλος) τι ειναι ο κοπος!? :mrgreen:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• MC crew
  • Scale 1/35
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #43 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 12:27:06 μμ »
...  και εγώ νομίζω ότι ήταν φυτευτά, έχω μόνο έναν μικρό ενδοιασμό μήπως στο γκάζι το πεντάλ έχει και άρθρωση με το πάτωμα η προς τον οδηγό άκρη του...  :?

Αυτό ψάχνω κι εγώ να βρω τώρα Φίλιππε, το πιθανότερο είναι (και έτσι συνηθιζόταν δηλαδή) το πετάλ του γκαζιού να είναι "όρθιο" και αρθρωτό ... το ψάχνω, το ψάχνω  :? δωσ'μου λίγο χρόνο μόνο.

όσο για το τσίγκλημα  :lol:  ... (και παρότι λένε ότι στην που... , που...ες  δεν χωράνε  :mrgreen: :mrgreen: ) be my guest  :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #44 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 01:06:00 μμ »
 Φίλε μου Φίλλιπε, συγχαρητήρια  ::icon_thumright:: το φορτηγό σου "βγαίνει κούκλα"  ::icon_thumright:: Στο 'χω ξαναπεί οτι μ' αρέσει πάρα πολύ το "διακριτικό" και οχι κραυγαλέο chipping στα μοντέλα σου. Τώρα βλέπω οτι ισχύει το ίδιο και στις σκουριές  ::icon_thumright::
 Αν θυμάσαι το είχαμε συζητήσει στο καφέ με το Γιάννη, θέλει συνεχή εξάσκηση και μετά απο μερικά μοντέλα, "σπάει" πλέον το χέρι και γίνεται "αυτόματα"  :wink: Όσο για τις πόρτες πιστεύω οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα τονικότητας σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα. ʼλλωστε οι πόρτες, και ιδιαίτερα εκείνη του οδηγού, χρησιμοποιούνται συνεχώς οπότε δεν θα είναι τόσο "βρώμικες" όπως κάποιο άλλο σημείο του οχήματος που δεν χρησιμοποιείται τόσο. Το πεντάλ του γκαζιού, είναι κάθετο "καρφωμένο" στο δάπεδο, αλλά πίσω υπάρχει ενα "τέρμα"...... δεν φτάνει ώς το πάτωμα. Απλά πρόσθεσε ενα "μπιμπίκι" απο μήκος πλαστικού ίσα να φαίνεται  :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 05:29:37 μμ »
.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 05:31:00 μμ »
Φιλιπ,

Τωρα τις ειδα!!!! Φανταστικό είναι!!

Μάλλον πάει για το καλύτερο σου... Αυτή την εντύπωση έχω!

Μπράβο... Αλλη διάσταση με τον αερογράφο...

Τέλος, δεν περνάς απο την Ιπποκράτους να πάρεις ενα βελτιωτικό σημάτων... Κρίμα να φαίνεται το φιλμ  :wink:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 06:24:17 μμ »
Το πεντάλ του γκαζιού, είναι κάθετο "καρφωμένο" στο δάπεδο, αλλά πίσω υπάρχει ενα "τέρμα"...... δεν φτάνει ώς το πάτωμα. Απλά πρόσθεσε ενα "μπιμπίκι" απο μήκος πλαστικού ίσα να φαίνεται  :wink:

Ευχαριστώ Παναγιώτη και χαίρομαι που σου αρέσει...   :wink:
Αφού το επιβεβαιώνεις και εσύ έτσι θαναι το γκάζι, θα του βάλω και το μπιμπίκι...να περάσει εφηβεία...  ::glossa::

Φιλιπ,

Τωρα τις ειδα!!!! Φανταστικό είναι!!

Μάλλον πάει για το καλύτερο σου... Αυτή την εντύπωση έχω!

Μπράβο... Αλλη διάσταση με τον αερογράφο...

Τέλος, δεν περνάς απο την Ιπποκράτους να πάρεις ενα βελτιωτικό σημάτων... Κρίμα να φαίνεται το φιλμ  :wink:
Γρηγόρη ελπίζω να το πάω έτσι καλά μέχρι τέλους και να μην στραβώσει κάτι... :roll:
Τα σήματα δεν ξεκολλούσαν με τίποτα, αφού αναγκάστηκα να βάλω σε σχεδόν καυτό νερό... αλλά το φιλμ είναι σαν κουμούτσα...παρ΄ όλο το βελτιωτικό (αρχαίο μεν) που έβαλα... πάντως με τα σκονίσματα να γίνουν αλά κόπερφιλντ...
::glossa::

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 08:03:27 πμ »
μπραβο φιλλιπε απλα βλεπω τα προηγουμενα μοντελα σου
και απο μοντελο σε μοντελο βλεπω και κατι αλλο
εγω παλι δεν.............. ::salut:: ::salut::
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 04:25:09 μμ »
Φιλίππιε :) Έξοχο δείγμα επίμονής και υπομονής!  ::icon_thumright::
Συνέχισε την φθορά στον χώρο διέλευσης των τροχών στην καρότσα!
Έκτακτος ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Tags: bedford ql