Αποστολέας Θέμα: BEDFORD QL 3TON (ITALERI 1/35)  (Αναγνώστηκε 12618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: BEDFORD QL 3TON (ITALERI 1/35)
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 10:34:29 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Φίλιππε είσαι ασταμάτητος! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και από ότι βλέπω τον ανεμογράφο τον κατέκτησες και μάλιστα με δύσκολα ανοικτά χρώματα. Το chipping είναι στα γνωστά απίστευτα philioεπίπεδα ποιότητας, τα υφασμάτινα καθίσματα τα ερωτεύτικα και το wash μου άρεσε πάρα πολύ.

Μοναδική ένσταση είναι το πάτωμα της καρότσας. Εκεί υπάρχουν πολλά ανάγλυφα πριστίνια (μπουλόνια; ) τα οποία κατά τη γνώμη μου δε συνάδουν με το υπόλοιπο επίπεδο εξαιρετικής φθοράς που έχεις κάνει. Οντας ανάγλυφα θα πρέπει να ήταν τα πρώτα που θα έχαναν το χρώμα τους και θα έπρεπε να φαίνονται steel, ίσως με ένα dry brush. Από την άλλη πάλι δεν γνωρίζω και πολλά περί οχημάτων και δεν έχω ούτε μία φωτογραφία του συγκεκριμένου χώρου που να ξεχωρίζω τη γίνετε... Κανείς με περισσότερες γνώσεις; Αλλη γνώμη;

ΥΓ
Σκουριές θα του κάνεις; Ξέρεις, σε μερικά σημεία που έχει φύγει το χρώμα, θα φαίνεται τέλειο.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 12:10:14 μμ »

Μοναδική ένσταση είναι το πάτωμα της καρότσας. Εκεί υπάρχουν πολλά ανάγλυφα πριστίνια (μπουλόνια; ) τα οποία κατά τη γνώμη μου δε συνάδουν με το υπόλοιπο επίπεδο εξαιρετικής φθοράς που έχεις κάνει. Οντας ανάγλυφα θα πρέπει να ήταν τα πρώτα που θα έχαναν το χρώμα τους και θα έπρεπε να φαίνονται steel, ίσως με ένα dry brush. Από την άλλη πάλι δεν γνωρίζω και πολλά περί οχημάτων και δεν έχω ούτε μία φωτογραφία του συγκεκριμένου χώρου που να ξεχωρίζω τη γίνετε... Κανείς με περισσότερες γνώσεις; Αλλη γνώμη;

ΥΓ
Σκουριές θα του κάνεις; Ξέρεις, σε μερικά σημεία που έχει φύγει το χρώμα, θα φαίνεται τέλειο.

Γιώργαρε σε πληροφορώ, επισήμως κιόλας, ότι τα μπουλόνια της καρότσας, ένα προς ένα, τα έχω chippαρει, τώρα γιατί στη φωτό δεν φαίνεται; αυτό είναι η μαγεία της φωτογραφίας ή μία φωτό = 1000 λέξεις, ε! στην προκειμένη περίπτωση = 999 λέξεις, μας έφαγε τα μπουλόνια γκαμώτο...
Σκουριές θα γίνουν στην καρότσα στο στυλ που έγινε και στα φτερά, απλά είμαι ακόμα στο να αποφασίσω αν θα βάλω φόρτωμα στην καρότσα (έχω παραγγείλει και το περιμένω να δω πως θα είναι ; ) ή αν δεν βάλω φόρτωμα να βάλω τα σίδερα της τεντας (τα δίνει το κιτ ) και κάποια κουκούλα home made with ash paper... οπότε αναλόγως θα είναι και η έκταση της περιποίησης... ε! γέρος άνθρωπος να μην κάνω παραπάνω δουλειές και να έρθει το φόρτωμα να τα κρύψει...    ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 12:30:31 μμ »
Γιώργαρε σε πληροφορώ, επισήμως κιόλας, ότι τα μπουλόνια της καρότσας, ένα προς ένα, τα έχω chippαρει, τώρα γιατί στη φωτό δεν φαίνεται; αυτό είναι η μαγεία της φωτογραφίας ή μία φωτό = 1000 λέξεις, ε! στην προκειμένη περίπτωση = 999 λέξεις, μας έφαγε τα μπουλόνια γκαμώτο...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Τι είπες τώρα! Απίστευτο! Φίλιππε συγγνώμη, ανακαλώ, αλλά όντως στη φωτογραφία δε φαίνεται. Ή εγώ παραγέρασα και θέλω service...

ε! γέρος άνθρωπος να μην κάνω παραπάνω δουλειές και να έρθει το φόρτωμα να τα κρύψει...    ::glossa::
Μα αυτή είναι η κρυφή χαρά του μοντελισμού! Να φτιάχνεις κάτι που να ξέρεις μόνο εσύ οτι υπάρχει ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 12:44:59 μμ »
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Τι είπες τώρα! Απίστευτο! Φίλιππε συγγνώμη, ανακαλώ, αλλά όντως στη φωτογραφία δε φαίνεται. Ή εγώ παραγέρασα και θέλω service...

ε! γέρος άνθρωπος να μην κάνω παραπάνω δουλειές και να έρθει το φόρτωμα να τα κρύψει...    ::glossa::
Μα αυτή είναι η κρυφή χαρά του μοντελισμού! Να φτιάχνεις κάτι που να ξέρεις μόνο εσύ οτι υπάρχει ::glossa::

...άμα σώσεις την φωτό της καρότσας στο pc  σου και την ανοίξεις με το office picture manager και της κάνεις επεξεργασία με το κουμπί "ενδιάμεσοι τόνοι " ή ακόμα και με το κοντραστ θα δεις, αφού σκουρίνει το χρώμα, να προβάλονται και τα μπουλόνια αλλά και άλλες σκουριές... γιαυτό θα πρέπει να τα βλέπουμε διά ζώσης τα μοντελάκια μας...ή να γίνουμε gamo tous fotografous...
Στο λέω αυτό όχι για να ανακαλέσεις αλλά για το γ@μώτο, αφού τα chippαρισα τα άτιμα...  :evil:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 12:47:44 μμ »
Η φωτογραφίες είναι με φλάς;

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 01:43:01 μμ »
                    ::spam_emoticon::  ::sorry::
Προτείνω να διοργανώσουμε και ένα σεμινάριο φωτογράφισης μοντέλων με εκπαιδευτή τον master Crow γιατί είμαστε πολλοί οι κακοί φωτογράφοι  :oops: :oops: :oops: και πρέπει να βελτιωθούμε.
                          ::offtopic::

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 02:00:11 μμ »
Πανέμορφο Μπράβο Φίλιππε. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 02:28:57 μμ »
Τι έχεις παραγγείλει για φόρτωμα  :?: :?: :?: :?: αν δεν γίνομαι αδιάκριτος;;  :twisted:
Εκτός κι αν μας το φυλάς για έκπληξη, οπότε ... πάσο  :mrgreen:   

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 03:12:19 μμ »
 ::arrowred:: Γιώργο. Όχι δεν είναι με φλας.
 ::arrowred:: Νικόλα, ούτε γίνεσαι αδιάκριτος - ούτε το φυλάω για έκπληξη...δεν ξέρω αν το φόρτωμα βέβαια μου φυλάει κάποια έκπληξη  :roll:

Για δες εδώ:

http://www.accurate-armour.com/ShowProduct.cfm?manufacturer=0&category=4&subcategory=33&product=605

::arrowred:: Γιάννο τα μοντέλα που τραβάμε φωτό,ειδικά σε εσωτερικό χώρο, κανονικά για να βγούν σωστά θέλεις 3 πηγές σωστού φωτισμού...και κάποιες γνώσεις για να φωτίσεις... εγώ έχω αρκετές γνώσεις, δεν έχω τα φωτιστικά όμως και την όρεξη να ξοδέψω για αυτά, αλλά και τον χώρο για να στήσω ένα μόνιμο στουντιάκι...
Πάντως ναι! στο σεμινάριο, καλό θα ήταν.  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
Απ: BEDFORD QL 3TON ΤΕΛΟΣ 95%(ITALERI 1/35)
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 12:44:57 πμ »
Εν μέσω περιόδου με φοβερές ιδιοκατασκευές και scratchbuild αφ΄ ενός και τεραστίων κατασκευών αφ΄ ετέρου  :shock: :shock: :shock:  ...χώνεται σαν τσουτσ... και ένα φορτηγάκι... :lol: :lol:
Μένει να παραλάβω το φόρτωμα και να δω αν χωράει, αλλιώς θα μπει η τέντα...αυτά αγαπητοί μου.

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size. 

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Η συνέχεια έχει το 2ο της τριλογίας...φορτηγών  :wink:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:12:38 πμ »
Α ρε τι σου κάνει μια Σαλλονίκη...

Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!!!!!!!!!!!!!   καλά που δεν είμαι αρματάς και οχηματάς, αλλιώς θα τα παρατούσα.

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:17:29 πμ »
ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπραβο ρε Φιλλιπα!!!!!!!!!!!
Να φανταστεις ....κι εγω που ειμαι απο φυση μου γκρινιαρης...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΩ!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:18:51 πμ »
::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: Δεν χορταίνω να το βλέπω. Περιμένω και το φόρτωμα (θα το φορτώσεις μέχρι τα αυτιά όμως!!) και τότε θα σου γράψω τους διθυράμβους που πρέπει  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:23:45 πμ »
Γουσταρω με τρελλα την σκονη στα τζαμια!! :D :D :D
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:29:53 πμ »
Η step by step μοντελιστικη ανοδος σε ολο της το μεγαλειο!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:44:23 πμ »
Αγαπητοί φίλοι χαίρομαι που σας αρέσει και σας το αφιερώνω, γιατί το αξίζετε πέρα για πέρα, πραγματικά η βοήθεια που προσφέρετε όποτε ρωτήσω κάτι... έρχεται σαν θύελλα...

Τάσο που το ξετρύπωσες βρε αθεόφοβε, και να σκεφτείς πριν 6-8 μήνες το χάζευα με τις ώρες γιατί μου άρεσε ιδιαίτερα εκείνη η δουλειά μου, αγαπημένο έχει θέση στη βιτρίνα να μου θυμίζει πάντα ότι η προσπάθεια αξίζει τον κόπο...

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 03:05:39 πμ »
Ισως, θα πρέπει να σου απονείμουμε το βραβείο του μοντελιστή με την μεγαλύτερη πρόοδο  ::eusa_clap:: ::salut::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #67 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 07:37:31 πμ »
Φίλιππε μπράβο
πολύ καλές φθορές
 ::eusa_clap::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #68 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 08:31:02 πμ »
Φίλιππε  ::eusa_dance:: ::eusa_dance:: ::good_job_smilie:: ::101:: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ  ::eusa_clap::
 Έλα Θεσ/νίκη ΓΡΗΓΟΡΑ πρωτού ξεκινήσεις το επόμενο  8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Σε εμπνέει η πόλη μας  :wink: Σαν σύνολο δείχνει και είναι τέλειο......αλλά και στις επιμέρους λεπτομέρειες (όπως ανέφερε ο Τάσος τα σκονισμένα τζάμια λόγου χάρη) είναι επίσης άψογο  ::icon_thumright::
 Τώρα για φόρτωμα......"μην αγχώνεσε" και αν δεν έρθει το σετ σου.........θυμάσαι "κάτι" που είδες στο "κολαστήριο" μου  :?: :?: :?::077devil::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #69 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 09:19:55 πμ »
Φίλιππε,εξαιρετική δουλειά!!!!
Εκπληκτικό βάψιμο κσι φθορές σε δύσκολο ερημί θέμα!
Το μόνο που χρειάζεται για μένα για να δείξει αληθοφανέστο στο μάτι, είναι ένα προσεκτικό σκόνισμα στους τροχούς και χαμηλά μέρη!
Προσωπική μου γνώμη είναι να χρησιμοποιήσεις αραιωμένα χρώματα,και σε διάφορους ανοιχτούς τόνους, και να χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά τον αερογράφο από απόσταση!
Τέλος,βλέποντας το πετυχημένο σου chipping, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και κάτι άλλο είτε και σ αυτό το μοντέλο,είτε σε επόμενο.
Να κάνεις chipping  με σκουρότερο χρώμα του βασικού ή και άλλους τόνους του χρώματος,αναπαριστώντας σημεία που έχουν καθαρίσει απ το σκονισμένο χρώμα και έχει μείνει το βασικό,που φυσικά θα δείχνει σκουρότερο λόγω σκόνης!

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #70 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 09:41:52 πμ »
Φανταστικό! Πανέμορφο!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπράβο ρε Φίλιππε!  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #71 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 10:30:02 πμ »
Εξαιρετικό! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπράβο Φίλιππε! ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Βάλτο και σε μια (έστω μικρή) βασούλα τώρα! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #72 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 11:04:35 πμ »
Να θυμηθώ να σε τραβήξω φωτό την στιγμή που θα παίρνεις το βραβείο στην έκθεση του χρόνου.

Πανέμορφο.  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #73 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 11:16:26 πμ »
Φιλιππε, μ'άφησες άναυδο!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #74 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 11:21:25 πμ »
 :shock: :shock: :shock: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Εξαιρετικό!
Αν αυτά τα δύο μοντέλα απέχουν 8 μήνες, τότε Φίλιππε απορώ τι θα μας δείξεις στο μέλλον.

Tags: bedford ql