Εγώ με μαμά κανένα πρόβλημα. Γούσταρε αυτό που κάνω και μου έπερνε δώρα "αεροπλανάκια".
Μετά παντρεύτηκα, και πάλι κωλόφαρδος (κατα μία έννοια βέβαια), η γυναίκα έχει κατανόηση και δεν την ενοχλεί.
Μετά έκανα δίδυμα , ε εδώ έχω ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Ειδικά το άρρεν βλαστάρι μου έχει αδυναμία στα αεροπλάνα και τα αυτοκίνητα (έτσι λέει τα αρματα).
Έχει καταστρέψει ήδη ένα Seafire 1/48 και τελευταία έχει βάλει στο μάτι ένα UHU. Είναι ασυγκράτητος και παρά τα 2 μόλις έτη του, έχει πολύυυυυυυυ μακριά χέρια και φτάνει αντικείμενα που βρίσκονται κατα πολύ ψηλότερα. Πως το κανει ρε γαμώτο είναι μυστήριο.
Κάποια στιγμή ανακάλυψε και την εργαλειοθήκη (παρόμοιο κουτί με αυτό που έχουν οι υδραυλικοί) και συστηματικά το άνοιγε και αποθήκευε μέσα διάφορα πράματα. Όταν κάποια στιγμή την άνοιξα να πάρω κάτι, βρήκα μέσα ξεραμένες πατάτες τηγανητές, ψωμιά, μισοφαγωμένα μπισκότα, μία Μπάρμπι (μάλλον τη βούτηξε από το κορίτσι), τσαλακωμένα τα ντουκόχαρτα, σκισμένες καρτέλες σημάτων και αρκετά έντομα που είχαν μαζευτεί από τα υπολείμματα τροφών και τρώγανε τις τρίχες από τα πινέλα μου.Ευτυχώς τα επικίνδυνα εργαλεία ήταν σε άλλη εργαλειοθήκη και δεν κατάπιε κανα κοπίδι.
Έχω φάει φρίκη που δεν μπορώ να μοντελάρω και δεν ξέρω τι να κάνω με τα παιδιά, βοηθάτε Χριστιανοί.......................