Αποστολέας Θέμα: Μαμάδες vs Μοντελιστές  (Αναγνώστηκε 4006 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
Απ: Μαμάδες vs Μοντελιστές
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:37:42 πμ »
Αγαπητοί μου εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα.

Τη βιτρίνα με τα μοντέλα την έχω στο δωμάτιο με την κόρη μου, έτσι, για να τα προσέχει :shock: :shock: :shock:

Συνάδελφε και συμμοντελιστή Βαγγέλη, σου προτείνω να αρχίσεις να βάζεις το παιδί σου στο κόσμο του μοντελισμού φτιάχνοντας κανά μοντέλο της πλάκας μαζί του.
Για το χώρο τι να σου πω, εμένα με τρώει το κρύο το χειμώνα (γι΄ αυτό και δεν φτιάχνω χειμερινά καμουφλαζ στα άρματά μου   :lol: :lol: :lol: :lol:)

Δεν ξέρω αν έχει σημασία, η κόρη μου είναι 2 μηνών και δεν έχω που αλλού να βάλω τη βιτρίνα :D :D :D :D :D :D

ΥΓ: Ευτυχώς στο καινούριο σπίτι υπάρχει πρόβλεψη για μοντελιστικό πάγκο και βιτρίνα (Υπόγα σου΄ ρχομαι ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::)
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:44:10 πμ »
Καλά όλα αυτά στη θεωρία αγαπητέ Κώστα 1/72 αλλά λιγο δύσκολο να ρίξεις βρωμόξυλο σε ένα μωρό 20-24 μηνών. Αν και όταν με το καλό κάνεις παιδι(α) θα δείς οτι δεν θα σηκώνεται εύκολα το χέρι. Ασε που με τις ξυλιές πεισμώνουν περισσότερο και παίρνουν το μήνυμα οτι εκεί (κούτα, βιβλιοθήκη, ράφι) βρίσκεται όντως κάτι απαγορευμένο ΑΡΑ "καλό".

Μιά ιδέα ίσως είναι να φτιάξεις άρπα-κόλα 3-4 μοντέλα τις πλάκας  χωρίς βάψιμο-χαλκομανίες και χωρίς μικρά κομμάτια και να τους τα δίνεις να τα συνηθίζουν. Αν τα σπάσουν (που θα τα σπάσουν) , δεν φτιάχνεις καινούργια αλλά τους δίνεις τα παλιά-σπασμένα να πάρουν το μήνυμα από νωρίς να προσέχουν τα παιχνίδια τους.

::arrowred::philio: Μου είναι δύσκολο πραγματικά να έχω τόσα ωραία κίτ/εργαλεία/αξεσουάρ + την παρέα του κλάμπ και ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΝΤΕΛΑΡΩ. Το ίδιο παθαίνω με την ηλεκτρική κιθάρα που μαζεύει σκόνη και με άλλα χόμπυ που έχουν πέσει σε βαθύ ύπνο. Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα πάω Ψυχίατρο...................
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:52:01 πμ »
Mπραβο ρε συντεκνοι!!!!!
Ωραιο κουράγιο μου δινετε!!!!!!

Εγώ ακόμα δεν εχω τετοιου τυπου επιθεσεις απο τον δικό μου (νωρίς ειναι ακομα) αλλά προς το παρον λυνω την ηχορυπανση του με ωτοασπιδες και μουσική!!!

Φροντιζω οταν τον εχω αγκαλία να τον τριγυρνω στις βιτρινες και να του κάνω ενημερωση για τα αεροπλανα, αυτο ειναι γερμανικο, αγγλικο κτλ, να του δειχνω το συνθετο με τα προικο ποτηρα και να του λεω "εδω θα μπουν τα δικά σου" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...αλλά με αυτά που διαβάζω μου κανατε την καρδιά περιβολι!!!  ::ketten_006:: και η πεθερα μου πλεον ακουγεται ...αρνακι!!!
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:56:38 πμ »

... και η πεθερα μου πλεον ακουγεται ...αρνακι!!!

Ναι ΑΛΛΑ αυτή είναι η πεθερά σου  ::Guillotine::ενώ ΑΥΤΟΣ είναι αίμα σου και σε διαβεβαιώ ότι ακόμα και αν στα έσπαζε ΟΛΑ (που δεν το εύχομαι) θα τον συγχωρούσες.  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 12:12:31 μμ »
Οι βιτρινες έχουν πάχος γυαλιου 1 ποντου. Με κλειδαριά και κλειδι σε κρυπτη. Εχουν βάρος η καθε μια 70 κιλά και για να συρθουν θελουν δυο ατομα.

Ο σκυλος μονιμος θαμωνας μπροστά τους.

Μάλλον πρέπει να τον μυησω ταχυστα στα άρματα, φιγουρες, πλοια να αποκτησει αλλου την προσοχή του και οχι στα αεροπλανα να καθεται να μου κλεβει τα υλικά και τα εργαλεια. Χμμμμμμμ

Να τον στειλω και μια διερευνιτική στην εκθεση (ασυνοδευτος) να δω συμπεριφορά και θα παρω μετρα μετα...

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 12:26:26 μμ »
Παιδιά αν και ακόμα δεν έχω κουτσούβελο όλη μέρα μέσα στο σπίτι μπορώ να σας πω τη δίκη μου μικρή εμπειρία...

Έχω ανιψιό 3,5 ετών!!! Αυτό δεν είναι παιδί.... είναι  ::077devil::
Πραγματικά δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους το πόση σκανταλιά μπορεί να χωράει σε τόσο μικρο περιτύλιγμα!!!!! Έχει όλα τα κουσούρια που κουβαλάνε τα μικρά παιδιά χωρισμένων γονιών (επιθετικότητα όταν του πας κόντρα.. μέχρι και μπουνιά έχω φάει, ψευτόκλαμα όταν τον μαλώνεις κλπ)... κι όμως ένα τέτοιο παιδί που σε άλλες συνθήκες θα ήταν κίνδυνος θάνατος για οποιαδήποτε βιτρίνα, στέκεται Παναγία μπροστά στη βιτρίνα μου ενώ έχει "σπάσει" το μισό σπίτι!!!!

Υπάρχει λύση συνάδελφοι... βάλτε τα παιδιά σας να σας κοιτούν όταν μοντελάρετε και κλείστε τα playstation - tv κλπ

Δείξτε του όσο μπορείτε να καταλάβει ότι αυτά δεν είναι για παιχνίδι

Αγοράστε από τα jumbo αντίστοιχα αεροπλανάκια - αρματάκια - αυτοκινητάκια του 1 ευρώ και πείτε του να τα προσέχει και εκείνος

Όσο για της μανάδες επειδή η τεχνολογία δεν έχει προοδεύσει τόσο πολύ ώστε να απαλλαγούμε από τα φονικά όπλα τύπου "ξεσκονόπανο" υπάρχει και εδώ μια χρυσή συμβουλή..... φύγετε από το σπίτι!!!!! Νοικιάστε ένα δικό σας χώρο επιτέλους είστε 30+!!!!!!!! :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 12:35:07 μμ »
Δ
...Όσο για της μανάδες επειδή η τεχνολογία δεν έχει προοδεύσει τόσο πολύ ώστε να απαλλαγούμε από τα φονικά όπλα τύπου "ξεσκονόπανο" υπάρχει και εδώ μια χρυσή συμβουλή..... φύγετε από το σπίτι!!!!! Νοικιάστε ένα δικό σας χώρο επιτέλους είστε 30+!!!!!!!! :mrgreen:

Δηλαδη διαζυγιο!!!!

Χμμμ καλό μου ακουγετε!!!!

Αποσυνδεδεμένος Costas 1/72

• Unicus Ac Immortalis II
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ,αλλιώς κίτρινο κορδόνι που σας έφαγε
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 12:44:43 μμ »
Καλά όλα αυτά στη θεωρία αγαπητέ Κώστα 1/72 αλλά λιγο δύσκολο να ρίξεις βρωμόξυλο σε ένα μωρό 20-24 μηνών. Αν και όταν με το καλό κάνεις παιδι(α) θα δείς οτι δεν θα σηκώνεται εύκολα το χέρι. Ασε που με τις ξυλιές πεισμώνουν περισσότερο και παίρνουν το μήνυμα οτι εκεί (κούτα, βιβλιοθήκη, ράφι) βρίσκεται όντως κάτι απαγορευμένο ΑΡΑ "καλό".

Δύσκολο ναι, αδύνατο όχι.
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος LAMPAKIAS

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Μ113 IDF Fitter
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 04:38:39 μμ »
σας λεω οτι την προηγουμενη εβδομαδα την βιτρινα που εχω στο σαλονι
την ξεσκινισε για πρωτη φορα η γυναικα μου
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ
οταν το κανω εγω 5 καθρεπτες και 10 κεραιες σπανουν και
μερικα κομματακια εξαφανιζονται
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Σύλλογος Μοντελιστών Καβάλας
IPMS 1200

[im

Αποσυνδεδεμένος AlexanderTheGr

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Μαρουσι
    • warcraft.gr
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 05:49:14 μμ »
σας λεω οτι την προηγουμενη εβδομαδα την βιτρινα που εχω στο σαλονι
την ξεσκινισε για πρωτη φορα η γυναικα μου
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ
οταν το κανω εγω 5 καθρεπτες και 10 κεραιες σπανουν και
μερικα κομματακια εξαφανιζονται

Φυσικα.... Οι γυναικες έχουν ελαφρύτερο χέρι απο μάς. (Όταν θέλουν βέβαια)
When your life is defined by a single action, it changes the concept of time.

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 08:37:42 μμ »

Ευτυχως ο δικος μου συμμεριζεται  το hobby απο νωρις και τωρα ειναι βοηθος μου  :mrgreen:
οταν ηταν μικρος για να μην εχω  ατυχηματα  οπως με τα ανηψια μου παλιοτερα του επαιρνα απο το   lidl κατι πλαστικα αεροπλανακια
 και τα εβαζε  dacals αλλα αντι αλλων και τα δουλευε και δεν ζητουσε το δικα μου καντε κατι τετοιο και εσεις ισως πιασει :?:

παντως οταν θελω να μοντελαρω και αρχιζουν οι υποχρεωσεις ειμαι  θηριο :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Costas 1/72

• Unicus Ac Immortalis II
  • Scale 1/35
  • *
  • ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ,αλλιώς κίτρινο κορδόνι που σας έφαγε
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 08:45:00 μμ »
Που μπορούμε να βρούμε κλώνους του Τασούλη ρε Γιώργο?
Πουλάνε σε κανένα μοντρελάδικο (δεν είναι ορθογραφικό - επίτηδες το έκανα)? Αν ναι, σε τι τιμές?
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 09:09:41 μμ »
Ο Τασουλης ειναι μοναδικος δεν τον αντιγραφω  :mrgreen:
απλα μεταδωστε στα πιτσιρικια την αγαπη σας για τον μοντελισμο  μεσα  απο το παιχνιδι και αυτα
 που ξερουν να αντιγραφουν τους μεγαλους θα σας ακολουθησουν και θα τη βγαζετε  ΦΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος teo

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 05, 2007, 11:48:26 μμ »
Όταν ήμουν μικρός το πρώτο μοντέλο που είδα ήταν ένα που έφτιαχνε ο πατέρας μου όταν το τέλειοσε είπα την τρομερή φράση μπαμπά κοίτα πως πετάει            :twisted: δέν έμεινε τίποτα μόνο μιά εικόνα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον πατέρα μου να φτάχνει το καημένο το μοντέλο όταν ήρθε στο μπροστά έφερε και το πρώτο μοντέλο ::icontomcat:: ::planeemoticon::
ΠΑΟΚ και Μοντελισμός = A-7 ΟΛΥΜΠΟΣ (πολύ ΠΑΟΚ αυτό το αεροπλάνο ε???)

Tags: