Αποστολέας Θέμα: Μαμάδες vs Μοντελιστές  (Αναγνώστηκε 4020 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος AlexanderTheGr

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Μαρουσι
    • warcraft.gr
Μαμάδες vs Μοντελιστές
« στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 07:52:02 μμ »
Uhmmm ναι κυρίως οι μαμάδες....

Πώς αντιμετωπίζουν το γεγόνος οι μαμάδες σας το οτι είστε μοντελιστες? Διοτι κάθε φορά εμένα γίνετε μάχη όταν φέρνο ένα μοντέλο.

"Παλι αεροπλανάκια φτιάχνεις" (Εστω και αν είναι αρμα)

"Μεγάλωσες... 30ρισες πια"

"Αντι να καμιά κοπέλα να παντρευτείς κάθεσαι και μου φτιάχνεις αεροπλανακια"  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

"Τα αεροπλανάκια σου έξω απο το σπίτι στο μπαλκονι" (Δεκέμβριος μήνα τώρα)

"Χτές μου χάλασες το καλό παντελόνι" (Ναι εδώ της ρίχνω ένα δίκιο)

"Θα σε βλεπει ο κόσμος που έρχετε και θα σε κοροιδέυει" (Να πατούσε και κανείς σπίτι)

κτλ κτλ κτλ
When your life is defined by a single action, it changes the concept of time.

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: Μαμάδες vs Μοντελιστές
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 07:55:19 μμ »
Μονο οι μαναδες :?: οι συζυγοι :?: :?: :roll: :roll: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος AlexanderTheGr

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα-Μαρουσι
    • warcraft.gr
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 08:10:30 μμ »
Παντρέμενος είσαι βρε? Έκανες αυτο το λάθος??  :roll: :roll:  :lol: :) :D
When your life is defined by a single action, it changes the concept of time.

Αποσυνδεδεμένος Costas 1/72

• Unicus Ac Immortalis II
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ,αλλιώς κίτρινο κορδόνι που σας έφαγε
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 08:13:14 μμ »
Ευτυχώς η μητέρα μου συνήθισε πλέον και δεν γκρινιάζει (πολύ) πια... :twisted:
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 08:20:12 μμ »

κι εγω το παραδεχομαι τι μ@λ@κι@ εκανα...εδιωξα τη μανα μου και πηρα τη γυναικα μου και τη πεθερα μου ΠΑΚΕΤΟ :roll: ::eusa_wall:: ::parbrud::

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 03, 2007, 08:50:39 μμ »
Οπως ακριβως τα λετε για τις μαμαδες ειναι  ...........παλι αεροπλανακια!!!!!!!
εγω εφυγα νωρις απο την οικογενεια λογω ΣΤΥΑ και τα ξεπερασα αυτα
μετα   μου ελεγε  ασε κανε αεροπλανακι να το βλεπω να σε θυμαμαι ::icon_thumright::
οταν παντρευτηκα το ξεκαθαρισα δεν θα πηγαινω σε κολομπαρα και ....καφετεριες πολυ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
τωρα εχω δικο μου δωματιο HOBBY ROOM
αλλα οι γυναικες ειναι μυστηριες  μεχρι που λεει οτι μου κανει και χαρη...
τελος παντων μεγαλωνουμε αλλα το παιδι μεσα μας ακομα κλεβει χρονο απο
αλλες δρατηριοτητες για να  ΜΟΝΤΕΛΑΡΕΙ ::glossa:: :lol:

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 05:03:52 πμ »
Λοιπόν, εδώ σε παλαιότερη φωτό, λόγω έλλειψης βιτρίνας μου έδωσε τον πάνω όροφο για να μην σκονίζονται τα αεροσκάφη μου! :D Και εννοείται ότι δεν πλησιάζει εκεί, ευτυχώς υπάρχει κατανόηση... ::eusa_pray::

Από Χριστούγεννα θα πάρω όλο το σκρίνιο μέχρι να ετοιμαστεί η βιτρίνα... :mrgreen: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 07:43:04 πμ »

κι εγω το παραδεχομαι τι μ@λ@κι@ εκανα...εδιωξα τη μανα μου και πηρα τη γυναικα μου και τη πεθερα μου ΠΑΚΕΤΟ :roll: ::eusa_wall:: ::parbrud::

Ωχ ωχ Ωιμέ Λάμπρο σε λυπάμαι.

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 08:45:20 πμ »
A, καλά...
Εμένα που η μητέρα μου κατέστρεφε συστηματικά όλα τα μοντέλα μου (έπεφταν όταν "ξεσκόνιζε") τι να πω...
Το πιο ωραίο:
Έχει έρθει η αδεφή της μητέρας μου για λίγες μέρες στο σπίτι μας και αποφασίζει να βοηθήσει την μάνα μου στο ξεσκόνισμα. Αρχίζει από το γωμάτιο μου και από την βιβλιοθήκη στο ποιό ψυλό ράφι της οποίας έχω βάλει τα μοντέλα αρμα΄των στην 1/35 για να μην τα πειράζει κανένας (ούτε να τα "ξεσκονίζει")...
Την πιάνω που έχω πιάσει το δεύτερο και έχει βαλθεί να το κάνει τούβλο - φεύγουν κομμάτια και αυτή συνεχίζει απτόητη... Φωνάζω: ρε θειά τι κάνεις εκεί, πρόσεχε... Και η μάνα μου: ε, τι κάνει, παιχνίδια είναι...
Η θεία μου να μην μου μιλάει για όσο κάθισε στο σπίτι, το ίδιο και η μάνα μου, και τρία μοντέλα στην 1/35 κατεστραμένα. Μιλάμε μέχρι και για σπασμένο - ξεκολλημένο πυροβόλο σε Panzer IV!!!
Ρε παίδες ειλικρινά, ΕΓΩ για όλους (σχεδόν) τους συγγενείς "παίζω" με τα μοντέλα, ο ξάδερφοςόμως  που δίνει ΟΛΑ του τα λεφτά στα μπουζούκια σχεδόν κάθε βράδυ (δεν κάνω πλάκα), απλώς διασκεδάζει και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον κατηγορεί για κάτι... Ότι και να πω παραπάνω είναι τουλάχιστον λίγο...

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 08:54:17 πμ »
...Kατι μου ξαναθυμιζει το Θεμα, αλλά τι?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Με τη μαμά τα έχω ζάχαρη και περιοριζεται να λεει οταν βλέπει στο μαγαζί καμια κουτα, δεμα κτλ, "Πάλι αροπλανελια (αεροπλανακια) πηρες???? Ολα τα λεφτά σου πλαστικά θα τα κάνεις??? 40 ριζεις, εχεις μωρο τωρα κτλ"

Μετά κλεινει ο διακόπτης!

Η συζυγος (μοντελιστικά την αποκαλώ Νταχάο, λογω τσαμπουκά) μου το έχει δηλώσει πλεον οτι άλλη βιτρινα δεν θα δεχθει μεσα στο σπιτι (ηδη έγινε μουσειο) επομενως η νεα βιτρινα μου πάει στο μαγαζι. Το λυσαμε και αυτο το προβλημα. Η πεθερά προς το παρόν διακτινιστηκε και έχει μπει κλειδι στο δωματιο-εργαστηριο.

Επομενως μπορω να εξασκω το βιτσιο σε φυσιολογικους ρυθμους μια με δυο ωρες καθε Δευτερα,Τεταρτη, και Κυριακή. Μοιράζω χρονο στη γυναικα, παιδακι, βολτιτσα και πάντα κανω χρηση ατακας "τι προτιμάτε? Να την κάνω για κωλομπαρα, χαρτιά, καφεδες, φιλαρακια κτλ ή να μαντρωνομαι σπιτι και να ειμαι τυπος και υπογραμμος?"
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος kap

• Κώστας Καπέλος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα...Ostfront
  • Ψυχή βαθιά!
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 08:59:52 πμ »
Και μετά λέμε ότι τα Panzerfaust ήταν αντιαρματικά.  ::glossa:: Ωχριούν μπροστά στις μανάδες μας :twisted:

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα (φοβερό αντιαρματικό η μάνα μου!!!!!!!!!), μέχρι που παντρεύτηκα και βρήκα την υγεία μου (ευτυχώς η γυναίκα μου έχει κατανόηση, αν και της ξεκαθάρισα τα περί μοντελισμού από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε)

Ναι φίλε Λάμπρο και εγώ καμμένος είμαι, με γυναίκα , πεθερά και κόρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ψυχή βαθιά!

Αποσυνδεδεμένος trelas3

• Scale 1/35
  • *
  • Αthanasiadis George
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 09:06:15 πμ »
Απο οτι βλεπω μεσα απο τις συμπλιγαδες συνεχιζουμε να μοντελαρουμε
ΑΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 09:27:01 πμ »
Εγώ με μαμά κανένα πρόβλημα. Γούσταρε αυτό που κάνω και μου έπερνε δώρα "αεροπλανάκια".

Μετά παντρεύτηκα, και πάλι κωλόφαρδος (κατα μία έννοια βέβαια), η γυναίκα έχει κατανόηση και δεν την ενοχλεί.

Μετά έκανα δίδυμα , ε   εδώ έχω ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα. Ειδικά το άρρεν βλαστάρι μου έχει αδυναμία στα αεροπλάνα και τα αυτοκίνητα (έτσι λέει τα αρματα).
Έχει καταστρέψει ήδη ένα Seafire 1/48   και τελευταία έχει βάλει στο μάτι ένα UHU. Είναι ασυγκράτητος και παρά τα 2 μόλις έτη του, έχει πολύυυυυυυυ μακριά χέρια και φτάνει αντικείμενα που βρίσκονται κατα πολύ ψηλότερα. Πως το κανει ρε γαμώτο είναι μυστήριο.
Κάποια στιγμή ανακάλυψε και την εργαλειοθήκη (παρόμοιο κουτί με αυτό που έχουν οι υδραυλικοί) και συστηματικά το άνοιγε και αποθήκευε μέσα διάφορα πράματα. Όταν κάποια στιγμή την άνοιξα να πάρω κάτι,  βρήκα μέσα ξεραμένες πατάτες τηγανητές, ψωμιά, μισοφαγωμένα μπισκότα, μία Μπάρμπι (μάλλον τη βούτηξε από το κορίτσι), τσαλακωμένα τα ντουκόχαρτα, σκισμένες καρτέλες σημάτων και αρκετά έντομα που είχαν μαζευτεί από τα υπολείμματα τροφών και τρώγανε τις τρίχες από τα πινέλα μου.Ευτυχώς τα επικίνδυνα εργαλεία ήταν σε άλλη εργαλειοθήκη και δεν κατάπιε κανα κοπίδι.

Έχω φάει φρίκη που δεν μπορώ να μοντελάρω και δεν ξέρω τι να κάνω με τα παιδιά, βοηθάτε Χριστιανοί.......................
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 10:23:38 πμ »
Βασική πληροφορία... Σε πιό χώρο μοντελάρεις και που φυλάς τα μοντέλα...

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 10:37:09 πμ »

Είμαι τσιγγάνος, όπου γής και πατρίς. Μοντελάρω όπου να'ναι (κυριολεκτικά) λόγω έλλειψης χώρου. Συνεπώς όλο το εργαστήριο είναι κινητό , βρίσκεται μέσα σε εργαλειοθήκες . Μόλις ξεραθούν τα μικρά, ανοιγω, στρώνω, μοντελάρω, ξανακλείνω, συμμαζεύω και πάω για ύπνο. Θέλω 1 ώρα για το "πρίν" και 1 ώρα για το "μετά" μόνο για στήσιμο-ξεστήσιμο του "εργαστηρίου". Πολύ κουραστικό.

Τα μοντέλα είναι σε κούτες λόγω έλλειψης χώρου και επικείμενης μετακόμησης (που ομως αργεί απ'ότι βλέπω καθώς το νέο σπίτι είναι στα φτιαξίματα.).Κάποια μοντέλα είναι σε ψηλά μέρη στη βιβλιοθήκη, συρταριέρα κτλ.
Τα παιδιά ξέρουν οτι μέσα στις κούτες έχει "πράμα" και ζητούν επισταμένα να τους τα ανοίξω. Αν δεν το κάνω τότε σε ανύποπτο χρόνο θα σκαρφιστουν 1002 τεχνάσματα ώστε να καταφέρουν να τα πιάσουν.

Προσωρινά τους έχω αγοράσει 1-2 αεροπλανάκια μεταλλικά από περιοδικά για να ξεθυμάνουν αλλά και πάλι σκαλίζουν συνέχεια αγνωστα κουτιά, αντικείμενα κτλ. Βλέπεις είναι και η ηλικία τέτοια. Πάντως μικρά παιδιά= μοντελιστικός ευνουχισμός. Αναμένω προτάσεις........
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 10:51:22 πμ »
 Βαγγέλη δε μπορείς να κάνεις τίποτα, τα παιδιά σε αυτή την ηλικία θέλουν να πιάσουν και να επεξεργαστούν τα πάντα. Επίσης είναι τρομερά εφευρετικά και απίστευτα επίμονα και συνήθως καταφέρνουν αυτό που θέλουν αφήνοντας του ενήλικες με την απορία. Μέχρι να αποκτήσεις δικό σου χώρο δε βλέπω κάποια λύση, εκτός ίσως από κάποια μικρά έπιπλα γραφεία που κλείνουν και από πάνω ασφαλώς. Μέχρι τότε υπομονή και κλείδωνε τα επικύνδινα εργαλεία.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 10:52:12 πμ »
Χώρος-Χρόνος-Χρήμα... Υπομονή, δεν θα καταφέρεις και πολλά μέχρι να πάς στο νέο σπίτι... Η μόνη πρόχειρη λύση, συρταριέρα ψηλή με κλειδωνιά...

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:00:50 πμ »
Βαγγέλη, νομίζω οτι ο Νινο μπορεί να σου πει κανα 2 κόλπα για το θέμα..  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:01:44 πμ »

Πάντως μικρά παιδιά= μοντελιστικός ευνουχισμός. Αναμένω προτάσεις........

Δώστα για υιοθεσία   :lol: :lol: :lol:

Φυσικά αστειεύομαι  :mrgreen:,  κι εγώ με τον δικό μου (που είναι στην ίδια ηλικία) τα ίδια τραβάω.
Είναι άρρωστος με οτιδήποτε τροχοφόρο, ερπυστριοφόρο, πλεούμενο, πετούμενο. Όταν μπει στο εργαστήρι αφηνιάζει ΤΑΝΚ, ΤΑΝΚ, ΒΟΟΜ, ΒΟΟΜ  :lol: Φυσικά και το δωμάτιο είναι πάντα κλειδωμένο, αλλά προχθές τον βρήκα κρεμασμένο στο πόμολο της πόρτας  :lol: και πολύ φοβάμαι όμως ότι σε λίγο που θα μπορεί να ξεκλειδώνει θα πρέπει να έχω το κλειδί μόνιμα πάνω μου (κρεμασμένο στο λαιμό με αλυσίδα). Μάλιστα μια από αυτές τις μέρες που τον έμπασα μέσα είχα το πρώτο θύμα  :( , ένα panther της Matchbox (το πρώτο μου άρμα) που διασωζόταν από την παιδική μου ηλικία σε χρόνο dt το "τσίμπησε" και έγινε καμμιά δεκαριά κομμάτια.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:04:37 πμ »
Πάντως μικρά παιδιά= μοντελιστικός ευνουχισμός. Αναμένω προτάσεις........

Κουράγιο. Νανουρίζοντας παιδιά έχεις πολύυυυυυυυυ χρόνο να σκεφτείς τις λεπτομέρειες για την επόμενη φορά που θα κάτσεις να μοντελάρεις...

Α, δες και εμπιστοσύνη στα προσεκτικά χεράκια της κόρης...

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:06:03 πμ »
Ο φίλτατος Νίνο έχει ένα γλυκύτατο αγοράκι απ'οτι έχω δει. Καμμία σχέση με τον διάολο τον δικό μου. Αν δεν τον είχα βαφτήσει , θα έλεγα οτι έκανα τον 666 .  :evil: :evil: :evil: ::pop:: ::pop:: ::pop:: ::pop::

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές, τουλάχιστον τα είπα και ανακουφήστηκα !!!!!!!!
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:13:32 πμ »
Ο φίλτατος Νίνο έχει ένα γλυκύτατο αγοράκι απ'οτι έχω δει. Καμμία σχέση με τον διάολο τον δικό μου. Αν δεν τον είχα βαφτήσει , θα έλεγα οτι έκανα τον 666 .  :evil: :evil: :evil: ::pop:: ::pop:: ::pop:: ::pop::

Τα φαινόμενα απατούν  :lol: με άλλους είναι "παναγίτσα". Σπίτι μεταμορφώνεται  :twisted:  ::arrowred:: παρατσούκλια : Connan, Ούνος, Αττίλας, κάφρος, λαίλαψ  :mrgreen:
Τρανό παράδειγμα στην ηλικία του ενός έτους βούτηξε το καυτό σίδερο σχεδόν μέσα από τα χέρια της μάνας του και το ακούμπησε στο μάγουλο. Φυσικά και ΔΕΝ έκλαψε (παρόλο το έγκαυμα 1ου & ευτυχώς πολύ περιορισμένο 2ου βαθμού). Στο νοσοκομείο που τον πήγαμε, μέχρι να φτάσουμε κοιμήθηκε !!!!  :shock: :shock:, αφού ο γιατρός όταν τον είδε έπαθε πλάκα!! Καλά δεν πονάει ρώταγε, πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ ο γιος σας.   :roll:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:20:47 πμ »
A, μάλιστα. Σε 18 χρόνια λοιπόν θα υπηρετήσει την πατρίδα ως εκπαιδευτής ΟΥΚ με ικανότητα I-0 "σούπερμαν" υπέροπλο ! Να τον χαίρεσαι και να τον προσέχεις (αν και τώρα πια μάλλον εκείνος σας προσέχει, ε;)

Αποσυνδεδεμένος Costas 1/72

• Unicus Ac Immortalis II
  • Scale 1/35
  • *
  • ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ,αλλιώς κίτρινο κορδόνι που σας έφαγε
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:23:33 πμ »
Σκεφτήκατε να βάλετε φάκες, αρκουδοπαγίδες, δόκανα, νάρκες και παγιδεύσεις γύρω από τα μοντέλα σας ώστε να κρατάνε μακριά μαμάδες, γυναίκες, πεθερές και παιδιά?
Κάποτε σε έκθεση για το '40 στη ΝΔΒΕ πέρασε ένα δημοτικό και μετά το Hs126 μου χρειάστηκε επισκευή. Τυχερά ήταν τα κwλόπαιδα που δεν ήμουν εκεί, αλλιώς θα γινόταν σφαγή (λίγο έλειψε να την πληρώσει ένας φουκαράς Ναύτης). Αν ποτέ αποκτήσω παιδιά πιστεύω ότι θα λάβω δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τα μοντέλα μου, αλλιώς μάλλον η βρεγμένη σανίδα ή η αδελφή μου θα κάνει υπερωρίες. (Ναι για βρωμόξυλο μιλάω). :twisted:
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 11:34:57 πμ »
...υπάρχουν και άλλες λύσεις, πιό φιλικές προς τα παιδιά (υποδεικνύονται άλλωστε από τις συζύγους και μανάδες των παιδιών μας...) Το κόβεις το μ@μημένο το σπορ   :twisted: για κάποια χρονάκια (άλλωστε με παιδία σε μικρές ηλικίες δεν περισσεύει χρόνος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο  :!: ) ...και ξαναρχίζεις μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα, εγώ δηλ. έτσι έκανα και τώρα μοντελάρω μαζί με τον γιό μου...και γουστάρω πολύ.  ::icon_thumright::

Tags: