Αποστολέας Θέμα: ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ!!!  (Αναγνώστηκε 7404 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
Απ: ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ!!!
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 03:13:44 πμ »
Έχω μια απορία.......τι σημαίνουν τα νούμερα(scale), κάτω από το nickname μας ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ
Αναλόγως με τον αριθμό των μηνυμάτων ανεβαίνεις και scale, δεν παίζει κανέναν ρόλο... ::glossa::
Καλώς όρισες και από μένα και καλή παραμονή!! ::salut:: ::salut:: ::salut:: Περιμένουμε να ξέκινήσεις και βοηθάμε τους πάντες εδώ! :D
Καλή διαμονή! 8)

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι.
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήναι _ Θησείον
  • Έχω και κότερο...πάμε μια βόλτα...???
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 03:16:54 πμ »
Χαίρε ΣΜΗΝΑΡΧΕ ! Οκ !
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 03:25:56 πμ »
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...ΑΣ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η' ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ.

Ευχαριστώ.
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 03:59:44 πμ »
Αν και λίγο αργά θα σε καλωσορίσω με τη σειρά μου και σαν ένδειξη χαράς(συνολικής) που μια γυναίκα μπαίνει στο φόρουμ με τόση όρεξη(η Κάτια μας έχει ξεχάσει τον τελευταίο καιρό με την Porsche της, αλλά ξέρω που θα τα ψάλλω...), θα ήθελα να μας πείς ένα 72άρι κιτ αεροσκάφους ή άρματος που θα ήθελες να ξεκινήσεις ώστε να στο κάνουμε όλοι μας δώρο, και να βοηθήσουμε στην κατασκευή του...

*Μια μικρή παράκληση επίσης, να μην γράφεις συχνά με κεφαλαία, γιατί είναι σα να φωνάζεις... :wink:

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΩΝΙΔΑΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Γη των Ατρειδών
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 09:06:13 πμ »
Καλώς όρισες στην όμορφη παρέα μας Νάκι!

Εύχομαι καλή διαμονή και καλά μοντέλα.

Αλήθεια με τι θέμα σκέπτεσαι να ξεκινήσεις;   
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 09:12:13 πμ »
Φίλε Μέλπα σ'ευχαριστώ για την επισύμανση (δεν θα ξαναφωνάξω).
Όντως...όρεξη υπάρχει, χώρο έχω, υπομονή διαθέτω...δεν μένει λοιπόν να ανασκουμποθώ και να αρχίσω.
Μου αρέσουν τα Μιράζε, τα Φάλκον και τα Φάντομ. Σίγουρα για αρχή κάτι πολύ απλό για να μπορέσω να καταλάβω και την μηχανική δομή και τον σκοπό της στο συγκεκριμένο μοντέλο. Το μόνο που με ανυσιχεί αρκετά είναι να μην μπερδέψω τα μικρά εξαρτήματα και δεν ξέρω που να τα βάλω (με το συμπάθειο), καθώς επίσης και τα βαψίματά τους.
Σκέφτικα να βρώ κάποιο Φάλκον.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου λέτε.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 09:16:18 πμ »
...καλημερα και απο εμενα και καλως ορισες......
και επειδη εισαι σε ενα χωρο κατεξοχην δημιουργικο και με φαντασια ......να πληξεις εδω αποκλειεται............ :D :D :D
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΩΝΙΔΑΣ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Γη των Ατρειδών
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 09:17:35 πμ »
Να υποθέσω πως όταν λές Φάλκον εννοείς το F-16 Fighting Falcon;

Για ότι βοήθεια χρειαστείς από φωτογραφίες ή τεχνικές λεπτομέρειες εδώ είμαστε!

Καλή αρχή
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 09:26:50 πμ »
Ναι, για F - 16, έλεγα. Από εκεί και πέρα ότι μου προτείνετε εσείς εδώ που είστε έμπειροι και τα παιδιά στο μαγαζί που θα πάω στην οδό Ιπποκράτους.
Μακάρι STARFIGHTER.

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 09:33:58 πμ »
Eαν όντως θέλεις να ασχοληθείς με τον μοντελισμό και δεν ήρθες μόνο για πλάκα, ξεκίνα απο κατι απλό και φθηνό. Εαν θελεις να πας στην Ιπποκράτους που είναι συγκεντρωμενα τα περισσότερα μοντελιστικά καταστήματα, πέρνα τότε το Σάββατο που συγκεντρωνόμαστε εκεί για να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε.
Οσο για τον γαλαντόμο από πάνω που θέλει και δώρα, στην επόμενη ομαδική αγορά μας (κάνουμε και ομαδικές αγορές Νάκι) θα τα σκάσουμε στον moduni
http://www.moduni.de/product_info.php/products_id/8104352

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 10:16:03 πμ »
Benvenuta anche da me amica Mafiosa. Dove hai studiato in Italia?

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 10:30:36 πμ »

Να και ο άλλος ο γαμπρός  :lol: :lol: :lol: :lol:

Α ρε Πανικέ.... Απορώ πως τον κόσμο τον κυβερνάνε άντρες...  :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος CL215

• Scale 1/144
  • *
  • H προπέλλα είναι τρέλλα!
    • The Six o'Clock Bandit
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 10:44:15 πμ »
Γειάσου Νάκι
Καλωσήρθες και καλή διαμονή!

Να και ο άλλος ο γαμπρός  :lol: :lol: :lol: :lol:

Α ρε Πανικέ.... Απορώ πως τον κόσμο τον κυβερνάνε άντρες...  :roll: :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 10:56:32 πμ »
Καλώς όρισες και από μένα Νάκι, καλή διαμονή αν και είμαι σίγουρος ότι είναι εγγυημένη με αυτή την υποδοχή που έτυχες από όλα τα παιδιά  :D  ::hi::

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 10:57:14 πμ »
Σε ευχαριστώ CL215 !
 Raw Shooter...all' inizio a Perugia per un anno per imparare la lingua, poi ho studiato a Roma per tre anni e poi mi sono trasferita a Palermo per cinque anni. Ho fatto un bel giro ti devo dire. Tu come mai parli cosi bene la lingua italiana? Complimenti !

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 11:00:22 πμ »
Ευχαριστώ πολύ nino1969.

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 11:44:04 πμ »
Νάκι καλώς όρισες και απο μένα, αν και λιγο καθυστερημένα.Ο Υ/Π δεν μου τα λέει καλά αυτές τις ημέρες  :roll:και τρέχω να τον φτιάξω αφου πρώτα μου κόλλησε ίωση :?Γι'αυτό και δεν σου απάντησα :(. Σου εύχομαι καλό ταξίδι στον φανταστικό χώρο του μοντελισμού και η βοήθειά μας να την έχεις δεδομένη σε ότι απορίες έχεις. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 11:55:50 πμ »
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη,
να σε ρωτήσω...θα πρέπει να βάφω πάντα, όλα τα εξαρτήματα?
Πάντα με το ίδιο βερνίκι?
Πρώτα κολλάς και μετά τα βάφεις όλα μαζί η΄ένα ένα μεμονομένα?
κάτι μου είπαν και για στόκο, θα βάλω και κόλλα?
Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος Costas 1/72

• Unicus Ac Immortalis II
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • ΝΟΜΟΙΣ ΠΕΙΘΟΥ,αλλιώς κίτρινο κορδόνι που σας έφαγε
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 01:00:57 μμ »
Για να απαντήσω με τη σειρά:
Ναι, όχι απαραίτητα, εξαρτάται από το μοντέλο και τα κομμάτια, στόκος αν χρειάζεται, αφού κολληθούν τα κομμάτια (Δοκιμαστικές εφαρμογές χωρίς κόλλα πριν τη συναρμολόγηση συνιστώνται ανεπιφύλακτα). Τα παληκάρια κάτω θα σε βοηθήσουν δια ζώσης και όλοι εμείς διαδικτυακώς ;)
ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 01:39:31 μμ »
Καλωσόρισες Νακι!! Ελπίζω σύντομα να σε δούμε στο CAFE 4U (το στέκι :)::salut::
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 03:30:41 μμ »
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη,
να σε ρωτήσω...θα πρέπει να βάφω πάντα, όλα τα εξαρτήματα?
Πάντα με το ίδιο βερνίκι?
Πρώτα κολλάς και μετά τα βάφεις όλα μαζί η΄ένα ένα μεμονομένα?
κάτι μου είπαν και για στόκο, θα βάλω και κόλλα?
Αυτά.

Νάκι όλα τα εξαρτήματα του Kit βάφονται, εκτός από αυτά που δεν φαίνονται.
Π.χ Ξεκινώντας την κατασκευή ενός αεροσκάφους πάντα βάφουμε πρώτα τα κάθισμα του πιλότου, τον πίνακα οργάνων και γενικά το εσωτερικό του πιλοτηρίου ( cockpit ). Όταν κλιστεί με τα δύο μισά της ατράκτου δεν θα έχουμε πρόσβαση για το βάψιμό του.
Όταν κολλάμε σε πλαστικά που δεν είναι βαμμένα χρησιμοποιούμαι την υγρή κόλλα με το πινελάκι που θα την προμηθευτείς από τα μαγαζιά με είδη μοντελισμού. Όταν θέλεις να κολλήσεις βαμμένα κομμάτια, χρησιμοποιείς κόλλα κυανοακριλική δηλ. λόγκο, βάζοντας ποσότητα στη μύτη μιας οδοντ/δας. Το στόκο τον χρησιμοποιούμε για να κλείσουμε τυχόν κενά από την συναρμολόγηση του μοντέλου μας. Μετά τρίβουμε το στόκο, όταν στεγνώσει καλά, με ντουκόχαρτα 600 μέχρι και 1000 βαθμών για να γίνει ομοιόμορφο το κενό που χτίσαμε, με την σταθερή επιφάνεια του μοντέλου.
Μετά το τελικό βάψιμο του μοντέλου, το περνάμε με γυαλιστερό βερνίκι ( gloss ) για να τοποθετήσουμε τα σήματα, επειδή γλιστράνε στην επιφάνεια gloss και δεν σπάνε. Στο τέλος περνάμε το μοντέλο μας με βερνίκι ημί γυαλιστερό ( semi gloss ) ή ματ, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους που φτιάχνουμε.
Αυτή είναι η σειρά και γενικά κάποιες οδηγίες που μπορώ να σου δώσω για αρχή. Στις συναντήσεις για καφέ που κάνουμε τα Σάββατα θα σου λυθούν ίσως κάποιες παραπάνω απορίες που μπορείς να έχεις.
Καλό ξεκίνημα στο νέο σου χόμπι και ότι χρειαστείς  τα παιδιά στο forum, είμαι σίγουρος δεν θα σε αφήσουν με απορίες :wink:

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 05:31:59 μμ »
Καλώς ήλθες και από εμένα Νάκι (πράγματι, ασυνήθιστο όνομα ή υποκοριστικό), αργεί η ονομαστική σου εορτή ώστε να μας λυθεί η απορία;  :mrgreen:

Όπως θα κατάλαβες ήδη στο forum αυτό πλανάται μια ελαφρά διάθεση, πολύ χιούμορ, πάρα πολύ ταλέντο, πολλές συμβουλές και αμέριστη προσφορά βοήθειας, ενθάρρυνσης, ακόμη και καλόπιστη κριτική αρκετές φορές, επιφωνήματα και Smilies θαυμασμού για μερικά αριστουργήματα που έχουμε τη χαρά να βλέπουμε σε αυτό το forum. Ακόμη και ακατάσχετους χειμάρρους...μπουρδολογίας (sorry, hint από ένα παλιό θέμα).....εν πάσει περιπτώσει, μιας τρελλοπαρέας.

You have been warned.  :mrgreen:

Το ότι έσπασες ρεκόρ μηνυμάτων σε θέμα "καλωσορίσματος" δεν είναι έκπληξη, καθότι μέχρι πρότινος το forum μας ήταν ένα...στρουμφοχωριό  :lol: :lol: (όπως πολύ εύστοχα είχε παρατηρήσει η σύζυγος ενός μέλους μας - που τώρα δεν θυμάμαι ποιού... :oops: ).

Αυτό που μου έκανε πολύ ευχάριστη εντύπωση ήταν το avatar που διάλεξες, καθότι το αυστριακό επετειακό Draken είναι ένα μοντέλο που θέλω να φτιάξω (αν και "αρματάς") καθότι νοιώθω την Αυστρία κάτι σαν 2ο σπίτι μου, και το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό, ειδικά με την επιγραφή "[wiki=]Ostarrichi[/wiki]" την πρώτη γραπτή μαρτυρία σε επίσημο κρατικό έγγραφο του ονόματος της Αυστρίας (996 μ.Χ.).

Νομίζω ότι πολλοί θα αναρωτιουνται πώς και έμαθες γιατον μοντελισμό και τι σε έκανε να θέλεις να ασχοληθείς με αυτό το -σχεδόν- κατ'εξοχήν ανδρικό Hobby;

Όσο για τις πρώτες απορίες σου, ήδη οι καλοί συνάδελφοι έδωσαν τις πρώτες απαντήσεις, και για περισσότερες απαντήσεις σε τεχνικές απορίες αν έχεις χρόνο ψάξε λίγο τα θέματα στην κατηγορία "Εργαλεία, Υλικά και Τεχνικές Μοντελισμού". Βεβαίως, θα ήταν χαρά μας να βοηθήσουμε περισσότερο και πιο συγκεκριμένα σε όποιες απορίες έχεις. Και δια ζώσης, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω στο καφέ τα Σάββατα. Αρκετά νέα μέλη, έκαναν έτσι τις πρώτες τους αγορές, με τη συνδρομή ενός φίλου εκεί στο περίφημο "τρίγωνο" της Ιπποκράτους.

Καλή διαμονή και καλές περιηγήσεις στον μαγευτικό κόσμο του μοντελισμού...

Υ.Γ.  Κύριε Διαχειριστά....ορίστε μπήκε η πρώτη γυναίκα (ενεργό) μέλος και αμέσως τέθηκε θέμα δημιουργίας κατηγορίας ζωδίων, μαγειρικής, κλπ. ....Οϊμε....

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 06:14:15 μμ »
PZ_PANOS... Ευχαριστώ 8)
Διάλεξα αυτο το χόμπυ λόγω της αγάπης που έχω προς τα αεροπλάνα κυρίως. Δεν θα μπώ στο δικό σας επίπεδο σίγουρα, αλλά θα διδαχτώ από αυτό πάρα πολλά.
'Οσο για την στήλη ζωδίων...αστειευόμουν ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 07:44:16 μμ »
Κύριοι αρματάδες είδατε τι έγραψε η κοπέλα έτσι?  Για την αγάπη της για τα αεροπλάνα λέω μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε..... (ʼντε να το ξεκινήσω πάλι το αεροπλανάδες vs αρματάδες ΑΔΕΡΦΕ MOY ΦΑΝΗ ΑΚΟΥΣ?) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::Για ακόμα μια φορά ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ Νακι!!! 
Για τις πρώτες απορίες σου μια χαρά σου τα είπε ο Γιάννης παραπάνω, όσο θα προχωράς θα γεννιούνται κι άλλες εδώ είμαστε όλοι για να τις λύνουμε.  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 07:52:21 μμ »
Κύριοι αρματάδες είδατε τι έγραψε η κοπέλα έτσι?  Για την αγάπη της για τα αεροπλάνα λέω μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε..... (ʼντε να το ξεκινήσω πάλι το αεροπλανάδες vs αρματάδες ΑΔΕΡΦΕ MOY ΦΑΝΗ ΑΚΟΥΣ?) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::Για ακόμα μια φορά ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ Νακι!!! 
Για τις πρώτες απορίες σου μια χαρά σου τα είπε ο Γιάννης παραπάνω, όσο θα προχωράς θα γεννιούνται κι άλλες εδώ είμαστε όλοι για να τις λύνουμε.  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Βλέπω κ. Μιχάλη μας επιστρέψατε έτοιμος για νέες κόντρες :!:
 :mrgreen:
Καλώς όρισες Νάκι και από εμένα το Φανατικό Αρματά :!:
 ::icon_thumright::

Tags: