Καλώς ήλθες και από εμένα Νάκι (πράγματι, ασυνήθιστο όνομα ή υποκοριστικό), αργεί η ονομαστική σου εορτή ώστε να μας λυθεί η απορία;

Όπως θα κατάλαβες ήδη στο forum αυτό πλανάται μια ελαφρά διάθεση, πολύ χιούμορ, πάρα πολύ ταλέντο, πολλές συμβουλές και αμέριστη προσφορά βοήθειας, ενθάρρυνσης, ακόμη και καλόπιστη κριτική αρκετές φορές, επιφωνήματα και Smilies θαυμασμού για μερικά αριστουργήματα που έχουμε τη χαρά να βλέπουμε σε αυτό το forum. Ακόμη και ακατάσχετους χειμάρρους...μπουρδολογίας (sorry, hint από ένα παλιό θέμα).....εν πάσει περιπτώσει, μιας τρελλοπαρέας.
You have been warned.

Το ότι έσπασες ρεκόρ μηνυμάτων σε θέμα "καλωσορίσματος" δεν είναι έκπληξη, καθότι μέχρι πρότινος το forum μας ήταν ένα...στρουμφοχωριό

(όπως πολύ εύστοχα είχε παρατηρήσει η σύζυγος ενός μέλους μας - που τώρα δεν θυμάμαι ποιού...

).
Αυτό που μου έκανε πολύ ευχάριστη εντύπωση ήταν το avatar που διάλεξες, καθότι το αυστριακό επετειακό Draken είναι ένα μοντέλο που θέλω να φτιάξω (αν και "αρματάς") καθότι νοιώθω την Αυστρία κάτι σαν 2ο σπίτι μου, και το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό, ειδικά με την επιγραφή "[wiki=]Ostarrichi[/wiki]" την πρώτη γραπτή μαρτυρία σε επίσημο κρατικό έγγραφο του ονόματος της Αυστρίας (996 μ.Χ.).
Νομίζω ότι πολλοί θα αναρωτιουνται πώς και έμαθες γιατον μοντελισμό και τι σε έκανε να θέλεις να ασχοληθείς με αυτό το -σχεδόν- κατ'εξοχήν ανδρικό Hobby;
Όσο για τις πρώτες απορίες σου, ήδη οι καλοί συνάδελφοι έδωσαν τις πρώτες απαντήσεις, και για περισσότερες απαντήσεις σε τεχνικές απορίες αν έχεις χρόνο ψάξε λίγο τα θέματα στην κατηγορία "Εργαλεία, Υλικά και Τεχνικές Μοντελισμού". Βεβαίως, θα ήταν χαρά μας να βοηθήσουμε περισσότερο και πιο συγκεκριμένα σε όποιες απορίες έχεις. Και δια ζώσης, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω στο καφέ τα Σάββατα. Αρκετά νέα μέλη, έκαναν έτσι τις πρώτες τους αγορές, με τη συνδρομή ενός φίλου εκεί στο περίφημο "τρίγωνο" της Ιπποκράτους.
Καλή διαμονή και καλές περιηγήσεις στον μαγευτικό κόσμο του μοντελισμού...
Υ.Γ. Κύριε Διαχειριστά....ορίστε μπήκε η πρώτη γυναίκα (ενεργό) μέλος και αμέσως τέθηκε θέμα δημιουργίας κατηγορίας ζωδίων, μαγειρικής, κλπ. ....Οϊμε....