Νάκι να σε καλωσορίσω κι εγώ σ' αυτό το τόπικ (αν και το έκανα και σε κάποιο άλλο) και να σου ευχηθώ πρώτα πρώτα να έχεις μεγάλη ψυχική δύναμη και μερικές φορές γερά νεύρα για να αντέξεις όλα αυτά που θα συναντήσεις εδώ μέσα. Η τρέλα μας για τον μοντελισμό μας έχει κάνει να είμαστε ακόμη παιδιά (αν και απ' ότι βλέπω μόλις μπήκες στο φορουμ όλοι μας μεγαλώσαμε απότομα) και συμπεριφερόμαστε ανάλογα.
Θα σου πω αυτό που έγραψα όταν πρωτομπήκα στο modelclub και το γράφω σε κάθε νέο μέλος στο καλωσόρισμα. Ότι δηλαδή εδώ μέσα θα ανακαλύψεις ένα θησαυρό. Ένα πειρατικό σεντούκι που περιέχει μέσα χρυσάφια, πολύτιμα κοσμήματα και όλων των ειδών τις πολύτιμες πέτρες. Θα ανακαλύψεις ότι δεν έχει καμιά σημασία το που βρίσκεσαι, (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Έβρο, Κρήτη, Ρόδο ή Ζάκυνθο, για να πιάσω τις τέσσερεις γωνιές της Ελλάδας) κάθε στιγμή θα έχεις την αίσθηση ότι όλοι είναι δίπλα σου. Έτοιμοι να σου παράσχουν όποια βοήθεια κι αν χρειαστείς, θα κάνεις φίλους, πραγματικούς φίλους, ανθρώπους που δεν τους έχει δει ποτέ στην ζωή σου ή και δεν πρόκειται να τους δεις ποτέ, αλλά θα είναι πάντα δίπλα σου, να σου συμπαρασταθούν όχι μόνο στα μοντελιστικά σου προβλήματα αλλά και στα προβλήματα της καθημερινότητας, χωρίς να νοιάζονται το οποιοδήποτε κόστος, χρηματικό ή σωματικό.
Επειδή μ' έπιασε το συναισθηματικό μου και έχω ξεφύγει από το θέμα θα σταματήσω εδώ. Τα υπόλοιπα θα τα διαπιστώσεις μόνη σου.
Θα σου ευχηθώ καλό μοντελάρισμα, καλή αρχή και ένα τέλος που δεν θα έρθει ποτέ αν πραγματικά αγαπήσεις αυτό το χομπυ.
Ρώτα μας ότι θέλεις. ʼλλωστε ο καλύτερος μοντελιστής είναι αυτός που ρωτάει συνέχεια..
(πριν από λίγο το παρόν τοπικ αναγνώσθηκε 910 φορές και δόθηκαν 92 με την δική μου απάντησεις) ΛΙΓΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ