0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι στοκο χρησιμοποιησες?Με οινοπνευμα ε??????? Πολυ καλη ιδεα!!!!!!!!!
Παράθεση από: Περικλής στις Αυγούστου 26, 2007, 02:20:48 μμΤι στοκο χρησιμοποιησες?Με οινοπνευμα ε??????? Πολυ καλη ιδεα!!!!!!!!! Humbrol! Πάντα!
Στόκος humbrol και οινόπνευμα.............. Αυτό πρέπει να λέγεται "στοκομαστούρα".
Να σου πω: Το 116 θεωρητικά δίνει καλά αποτελέσματα, αλλά συνήθως για βρετανικές παραλλαγές οι εταιρίες προτείνουν το 30.
Αντε και οταν τελειωσει να του κανεις ενα διοραματακι να ρθει να δεσει...
Παράθεση από: Apostolis στις Αυγούστου 28, 2007, 05:14:12 μμΑντε και οταν τελειωσει να του κανεις ενα διοραματακι να ρθει να δεσει... Kαλάαααααα... Εγώ φταίω που πίεσα τον Mastora να έρθει για να φωτογραφήσει. Μέχρι το pc του χάλασα για να μην έχει τι να κάνει και να ξεκουβαληθεί Αλλά που θα μου πάει, θα το φτιάξω το διόραμα και θα το βλέπετε και θα... σιχαίνεσται Και και θα το κάνω και μεγάλο και τα κατεβάσω στην έκθεση στα τριοράματα
Αντε τώρα να τρίψω τους στόκους μου... Και που να δείτε στα ατρακτίδια των κινητήρων τι έχει να γίνει, σκαλωσιά και καλούπια θα στήσω...
Παράθεση από: gkontog στις Αυγούστου 28, 2007, 02:45:39 μμ Αντε τώρα να τρίψω τους στόκους μου... Και που να δείτε στα ατρακτίδια των κινητήρων τι έχει να γίνει, σκαλωσιά και καλούπια θα στήσω... Γιατί ταλαιπωρείσαι ετσι βρε παιδί μου; Δεν έχεις υπ όψιν σου πώς στοκάρουμε με sprue;
Εγώ αρχικά "ξυρίζω" το περίσσευμα του sprue με τον κόφτη και τρίβω ελάχιστα με ντουκόχαρτο μόνο αν χρειάζεται
Αλήθεια, ρε παιδιά κάπου είχα δει έναν στόκο της Tamiya ο οποίος στερεοποιούνταν με έκθεση σε υπεριώδεις. Μιλάμε, σύμφωνα με την διαφήμιση, έβαζες στόκο, λίγα λεπτά κάτω από τη λάμπα και γινόταν τσιμεντο Ξέρει κανείς κάτι;
Παράθεση από: gkontog στις Αυγούστου 28, 2007, 08:28:13 μμΑλήθεια, ρε παιδιά κάπου είχα δει έναν στόκο της Tamiya ο οποίος στερεοποιούνταν με έκθεση σε υπεριώδεις. Μιλάμε, σύμφωνα με την διαφήμιση, έβαζες στόκο, λίγα λεπτά κάτω από τη λάμπα και γινόταν τσιμεντο Ξέρει κανείς κάτι;Γιώργο, δες εδώ από το φίλο Jean-Luc. Το χρησιμοποίησε με καλά αποτελέσματα στο Hs-126 της Fonderie:http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=1460
......ρε συ γιωργο κανενα διαλειμμα για φαγητο κανεις....? ....
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ !!!