Παιδιά σας ευχαριστώ, μου δίνετε κουράγιο!
kostas

Λοιπόν φίλε μου δεν το έχω ξανακάνει οπότε πάω ψάχνοντας, ξέρεις ένα βήμα μπροστά, τρία μίλια πίσω. Τα κιβώτια πυρομαχικών ήταν τελικά σχετικά εύκολα, το χερούλι το έκοψα πολύ εύκολα από ψιλό σύρμα και τα κλιπς από ΖΤΠ ήταν πολύ πιο μεγάλα σε μήκος, τα ακουμπούσα πάνω στο κουτί, έβαξα μία σταγόνα κυανοακρυλική με μια οδοντογλυφίδα, περίμενα να στεγνώσει και μετά έκοβα στο μήκος που ήθελα και αφαιρούσα το υπόλοιπο. Στα κιβώτια πριν ξεκινήσω τις λεπτομέρεις άνοιξα από κάτω μία τρύπα 0.8mm και τα σφήνωσα στη μύτη οδοντογλυφίδων, οπότε ουσιαστικά δεν τα έχω πιάσει σχεδόν καθόλου με το χέρι ή τη λαβίδα. Ελπίζω μόνο να μπορέσω να τα βγάλω από τις οδοντογλυφίδες μετά το βάψιμο χωρίς να τα καταστρέψω

Τα δύσκολα άρχισαν τώρα που πρέπει να μασκάρω την καλύπτρα του ρύγχους από μέσα

Θα μπορούσα να την ψεκάσω από έξω μόνο όπως κάνω συνήθως, αλλά εδώ μιλάμε για πολύ μεγάλες επιφάνειες που η γυαλάδα του πλαστικού θα ήταν αντιαισθητική, οπότε τουλάχιστον τα τμήματα δεξιά και αριστερά μέχρι τα πρώτα παράθυρα θα πρέπει να βαφτούν. Πως το κάνεις αυτό

:

Τελικά με έναν συνδιασμό masking tape, blue tack, 2 λαβίδων και με ευρεία χρήση λεξιλογίου λεμβούχου, κατέληξα σε αυτό. Αύριο θα το ψεκάσω interior green, αφού πρώτα κάνω σπονδή στος χθόνιους θεούς του μοντελισμού...

Αυτά για την ώρα. Σας ευχαριστώ εκ νέου όλους και κλείνω για σήμερα