0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sold out μπορει να ειναι στον Hannants αλλα οχι και στην Aeroclub αλλα που μυαλο να δεις και το αλλο link που σου ανεβασα
Γιωργο,μην παραγγειλεις ακομα ελικα!Πρεπει να εχω εγω.Θα σου πω σιγουρα το βραδυ.
Δεν το περίμενα ρε Μιχάλη!Εσένα σε ξεπέταξε με ένα πενιχρό cdάκι με κλεψιμαίικα e-books κι εμένα με την ειρωνική υπόσχεση ενός..ρητινένιου προφιτερόλ!!!
Αμα δεν έρθει και παρέλθει το Σάββατο δεν δύνασθαι να εκφράζεται αρνητικές γνώμες. Διότι κύριοι, αν αποδειχθεί οτι εσφαλμένως σπιλώνετε την φήμην ημών, τότε προειδοποιώ υμάς ότι δεν θα φεισθούμε κανενός μέσου προς αποκατάστασην της ηθικής τάξεως και θα απαιτήσωμεν ικανοποίησην εις σουβλατζίδικον επί της οδού Μητροπόλεως κείμενον, γνωστόν δε παρά τοις θαμώνες αυτού και με το ψευδόνυμον "Θανάσης". Και εκεί όστις δύναται ας επιζήσει.
Και γιατί ρε Μιχαλιό δέν έπαιρνες απο τη αρχή το Gladiator Mk.II που δίνει και τα σήματα καί την έλικα :Το ένα απο τα φινλανδικά που δίνει η Roden, φορά αυτή ακριβώς την παραλλαγή και έχει πέδιλα αντί για τροχούς... http://modelingmadness.com/scotts/allies/gb/glad2preview.htm
Δεν έχω καταφέρει να βρω φωτό ή παραπάνω πληροφορίες για τα συγκεκριμένα MkI. Μπορώ όμως να υποθέσω, και με βάση τα Fury που αγόρασαν μετά, ότι πρέπει να ήταν βαμμένα με light earth και sand και azure blue οι κάτω επιφάνειες. Αν κάποιος έχει παραπάνω πληροφορίες θα με εξυπηρετήσει αφάνταστα. Τα αεροσκάφη αυτά έδρασαν εναντίον των Gladiators της RAF κατά την υποκινούμενη από τους γερμανούς ιρακινή εξέγερση το Μάϊο του 1941.
Aπ το Wings Palette(Image removed from quote.)
Τους τελευταίους 3 μήνες ποτέ δεν κατάφερα να δω κάτι από το Wings Palette...
Παράθεση από: gkontog στις Ιουλίου 29, 2007, 06:35:19 μμΤους τελευταίους 3 μήνες ποτέ δεν κατάφερα να δω κάτι από το Wings Palette... Λούσου με Ultrex και θα δεις...!
Δε χρειάζεται πιστεύω να τονίσω οτι το δικό μου μοντέλο θα είναι φυσικά πολύ καλύτερο, έτσι Μιχάλη;
...ή με κανενα βιβλιο για μονομαχους της Ρωμαικης αυτοκρατοριας -τετοιο μου εστειλε ο αθεοφοβος τ΄ακους Μαστορα?-
Παράθεση από: Farao Mike στις Ιουλίου 29, 2007, 08:55:45 μμ...ή με κανενα βιβλιο για μονομαχους της Ρωμαικης αυτοκρατοριας -τετοιο μου εστειλε ο αθεοφοβος τ΄ακους Μαστορα?-Πληροφορίες για μονομάχους ζήτησες, που να ξέρω εγώ...
...Οι δύο vac καλύπτρες. Τελικά δεν είναι ίδιες, έχουν πολύ μικρή διαφορά στο framing, αν και σις οδηγίες δεν ξεκαθαρίζεται ποια καλύπτρα μπαίνει σε ποια έκδοση
Εγώ όμως θα φτιάξω ένα από τα 15 Gladiator MkI που αγόρασε το Ιράκ στα τέλη της δεκαετσίας του 1930. Ευτυχώς βρήκα εντελώς τυχαία ιρακινά εθνόσημα από ένα απαράδεκτο Hawker Fury της PM Models.Δεν έχω καταφέρει να βρω φωτό ή παραπάνω πληροφορίες για τα συγκεκριμένα MkI. Μπορώ όμως να υποθέσω, και με βάση τα Fury που αγόρασαν μετά, ότι πρέπει να ήταν βαμμένα με light earth και sand και azure blue οι κάτω επιφάνειες. Αν κάποιος έχει παραπάνω πληροφορίες θα με εξυπηρετήσει αφάνταστα. Τα αεροσκάφη αυτά έδρασαν εναντίον των Gladiators της RAF κατά την υποκινούμενη από τους γερμανούς ιρακινή εξέγερση το Μάϊο του 1941.
Αρχίσαν τα προβλήματα... Εκοψα το άνοιγμα του cockpit γιατί βλέπεις ήθελα να το κάνω ανοικτό να φαίνεται, ο βλάκας!Λοιπόν, το συνολικό πάχος πλαστικού και ρητίνης είναι περίπου 2mm, δηλαδή 14,4cm στο πραγματικό αεροσκάφος, κάτι παραπάνω από τη θωράκιση του King Tiger! Και ερωτώ, έχετε κάποια γνώμη, ή να ξαναβάλω το πλαστικό στη θέση του και να το θεωρήσω ως άτυχο περιστατικό.Και άμα ξαναπιάσω εγώ ρητίνη και scratch, να μου κόψει το χρώμα στον αερογράφο!
Παράθεση από: gkontog στις Ιουλίου 29, 2007, 04:03:06 μμ...Οι δύο vac καλύπτρες. Τελικά δεν είναι ίδιες, έχουν πολύ μικρή διαφορά στο framing, αν και σις οδηγίες δεν ξεκαθαρίζεται ποια καλύπτρα μπαίνει σε ποια έκδοσηΓιά δές καλύτερα τις οδηγίες... και πιό συγκεκριμένα το στάδιο 16! Η C1 είναι για τα Mk.I (αυτή με το "σκέτο" αλεξίνεμο)
Γιώργο δεν έχεις πολλές επιλογές,ή θα αδράξεις τον ταχυτροχό με τα στιβαρά σου μπράτσα και θα κάνεις ημιδιαφανή την άτρακτο ή θα ξανακολλήσεις το κομμάτι στη θέση του και θα ...τροποποιήσεις το ποστ σου,τώρα πριν το δουν περισσότεροι!!!!
Δηλαδή το προφίλ απο το Wings Palette που έβαλε ο Γιώργος, δέν σου εμφανίζεται?
Πάντως οι περισσότερες αεροπορίες και δή οι λιγότερο "ψαγμένες" στο θέμα (όπως η δικιά μας αλλά και του Ιράκ εν προκειμένω), παραλαμβάνουν τα αεροπλάνα με το βάψιμο που είχε η αεροπορία της χώρας κατασκευής. Ασημένια δηλαδή στην περίπτωση αυτή...
Όσον αφορά τα σήματα της PM... δέν ξέρω άν τα έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά κατά τη γνώμη μου είναι τα χειρότερα που υπάρχουν παγκοσμίως...