Έχοντας την ευκαιρία να δω και εγώ από κοντά το φρέσκο HAFy, τείνω να συμφωνήσω με το Νίκο. Δεν θα μιλήσω αναλυτικά, γιατί δεν θέλω να περάσω την εντύπωση ότι κάνω απλά διαφήμιση, όντας μέλος της ομάδας του περιοδικού, αλλά και επειδή από την ώρα που το πήρα στα χέρια μου έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερες ώρες με το επόμενο τεύχος του περιοδικού, παρά με αυτό που μόλις τυπώθηκε. Εντελώς αντικειμενικά όμως, κάποια θέματα, όσο συνηθισμένα και να είναι για κάποιους, μέσα από τον φακό του Αντώνη πέρνουν άλλη διάσταση. Θα το έχετε διαπιστώσει φαντάζομαι όλοι σας στο παρελθόν και η άποψή σας θα επιβεβαιωθεί πιστεύω και σε αυτό το τεύχος. Αλλά πέρα από τα σύγχρονα θέματα, το ιστορικό κομμάτι αυτού του τεύχους είναι top και περιλαμβάνει το καλύτερο μέχρι σήμερα αφιέρωμα σε έναν ιστορικό αεροσκάφος απ' όλα τα προηγούμενα τεύχη. Μιλώντας καθαρά σαν αναγνώστης, πιστεύω ότι θα συμπληρώσει τα κενά στη βάση δεδομένων που κρατάω για τα ελληνικά αεροσκάφη.
Για το λόγο που ανέφερα πιο πάνω περιορίζομαι σε συγκρίσεις με τα προηγούμενα τεύχη και όχι με άλλα περιοδικά. Έχοντας παρακολουθήσει τη σύντομη πορεία του περιοδικού, αρχικά από έξω και στη συνέχεια από μέσα, πραγματικά δεν ξέρω που τελικά μπορεί να φτάσει με την εξέλιξη από τεύχος σε τεύχος. Γιατί όπως κάνουν όλοι φαντάζομαι, σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει κάτω όριο και η κορυφή παραμένει ανοιχτή. Όμως αν οργανώσεις αγώνες στίβου και βάλεις σαν όριο για τη συμμετοχή το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, τότε ή δεν θα έχεις καθόλου συμμετοχές, ή θα διοργανώσεις τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία του αθλήματος. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό το τεύχος πέρασε τον πήχυ... Και έχω μια βεβαιότητα ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Γιατί τη Δευτέρα περάσαμε 2-3 ώρες με τον Αντώνη και το Νίκο όχι ανταλλάσοντας κοπλιμέντα, αλλά ψάχνοντας σελίδα σελίδα να βρούμε τα ...αρνητικά του τεύχους. Σήμερα (αν δεν κάνω λάθος) οι συνδρομητές του περιοδικού σε όλη την Ελλάδα θα έχουν στα χέρια τους το περιοδικό. Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τα σχόλιά τους...
@kongrigo: Μπορεί το συγκεκριμένο τεύχος να μην έχει άμεσα αφιέρωμα στο Mirage 2000, αλλά θα βρεις μέσα σε χορταστικό μέγεθος την καλύτερη φωτό ever (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη) ελληνικών δίλιτρων. Τουλάχιστον μέχρι αυτό το τεύχος. Γιατί στο επόμενο δεν ξέρω τι μπορεί να μας επιφυλάσει ακόμη η έμπνευση του Αντώνη και η άψογη συνεργασία των ελλήνων χειριστών.