Αποστολέας Θέμα: HELLENIC AIR FORCE YEARBOOK 2007/A  (Αναγνώστηκε 7187 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος .

• Scale 1/144
  • *
HELLENIC AIR FORCE YEARBOOK 2007/A
« στις: Απριλίου 26, 2007, 03:31:46 μμ »
.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
Απ: HELLENIC AIR FORCE YEARBOOK 2007/A __ (HAFy 2007/A)
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 26, 2007, 03:46:38 μμ »
...δεν πιστευω οτι ειναι ανουσια κολακεια να τονισω οτι η σοβαροτητα με την οποια γινονται τετοιες δουλιες οσον αφορα το περιεχομενο προκυπτουν απο την δημιουργια που αντιμετωπιζουν οι δημιουργοι τους τους αναγνωστες τους...
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος stelios2000

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 26, 2007, 06:13:17 μμ »
Αναφορικά με το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει μέλη του Club για την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου Τόμου του Hellenic Air Force Yearbook, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το HAFy 2007/A είναι ήδη έτοιμο και οι συνδρομητές του θα το παραλάβουν την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου στη συνέχεια να διανεμηθεί και να κυκλοφορήσει και στα περίπτερα Αθήνας & Πειραιά. Η κυκλοφορία του στην επαρχία προγραμματίζεται για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Όπως πάντα, θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για τη νέα δημιουργία της Special Projects.

Να είσαστε όλοι σας καλά,  ::salut::

Με εκτίμηση,

Αντώνιος Τσαγκαράτος
Εκδότης
SPECIAL PROJECTS

Agapite Antoni,
Enas filos mou apo to exoteriko mou diamartiretai oti exei steilei 6-7 emails stin SPECIAL PROJECTS kai den tou exete KAN apantisei oson afora to HAFy2006/B.
Mou eipe telika na to agoraso ego kai na tou to steilo.
Sou esteila PM alla oute kai edo apantises ....
anyway
stelios
So many things to do, and so little time .....

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 26, 2007, 08:06:31 μμ »
 :shock: ::salut:: ::salut:: ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::

::eusa_naughty:: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΡΑΓΕ, ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ)

::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 26, 2007, 09:28:46 μμ »
Στέλιο αναφέρεσαι στον Χιλιανό?

Αποσυνδεδεμένος stelios2000

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά Κρήτης
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 26, 2007, 10:41:51 μμ »
Στέλιο αναφέρεσαι στον Χιλιανό?

nai
So many things to do, and so little time .....

Αποσυνδεδεμένος Fantasma337

• ACIG Team Member
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://acig.org
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 01, 2007, 06:49:27 μμ »
Pantws to teyxos toy HAFy 2007/A einai plhrws epixeirhsiako, toso apo thn PA toy shmera, oso kai apo ekeinh toy xtes... Pisteyw oti einai so far the best HAFy, kai ayto den einai tyxaio...
ACIG Team Member
http://hafcphotos.cs.net/

ΜΑΧΙΜΩΤΑΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ (Αριστοτέλης)

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 01, 2007, 08:43:07 μμ »
Pantws to teyxos toy HAFy 2007/A einai plhrws epixeirhsiako, toso apo thn PA toy shmera, oso kai apo ekeinh toy xtes... Pisteyw oti einai so far the best HAFy, kai ayto den einai tyxaio...

To καλύτερο είναι αυτό που ΘΑ έχει ξανά θέμα τα Μ2000  ::icon_thumright::
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 02, 2007, 10:28:56 πμ »
Έχοντας την ευκαιρία να δω και εγώ από κοντά το φρέσκο HAFy, τείνω να συμφωνήσω με το Νίκο. Δεν θα μιλήσω αναλυτικά, γιατί δεν θέλω να περάσω την εντύπωση ότι κάνω απλά διαφήμιση, όντας μέλος της ομάδας του περιοδικού, αλλά και επειδή από την ώρα που το πήρα στα χέρια μου έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερες ώρες με το επόμενο τεύχος του περιοδικού, παρά με αυτό που μόλις τυπώθηκε. Εντελώς αντικειμενικά όμως, κάποια θέματα, όσο συνηθισμένα και να είναι για κάποιους, μέσα από τον φακό του Αντώνη πέρνουν άλλη διάσταση. Θα το έχετε διαπιστώσει φαντάζομαι όλοι σας στο παρελθόν και η άποψή σας θα επιβεβαιωθεί πιστεύω και σε αυτό το τεύχος. Αλλά πέρα από τα σύγχρονα θέματα, το ιστορικό κομμάτι αυτού του τεύχους είναι top και περιλαμβάνει το καλύτερο μέχρι σήμερα αφιέρωμα σε έναν ιστορικό αεροσκάφος απ' όλα τα προηγούμενα τεύχη. Μιλώντας καθαρά σαν αναγνώστης, πιστεύω ότι θα συμπληρώσει τα κενά στη βάση δεδομένων που κρατάω για τα ελληνικά αεροσκάφη.

Για το λόγο που ανέφερα πιο πάνω περιορίζομαι σε συγκρίσεις με τα προηγούμενα τεύχη και όχι με άλλα περιοδικά. Έχοντας παρακολουθήσει τη σύντομη πορεία του περιοδικού, αρχικά από έξω και στη συνέχεια από μέσα, πραγματικά δεν ξέρω που τελικά μπορεί να φτάσει με την εξέλιξη από τεύχος σε τεύχος. Γιατί όπως κάνουν όλοι φαντάζομαι, σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει κάτω όριο και η κορυφή παραμένει ανοιχτή. Όμως αν οργανώσεις αγώνες στίβου και βάλεις σαν όριο για τη συμμετοχή το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, τότε ή δεν θα έχεις καθόλου συμμετοχές, ή θα διοργανώσεις τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία του αθλήματος. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό το τεύχος πέρασε τον πήχυ... Και έχω μια βεβαιότητα ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Γιατί τη Δευτέρα περάσαμε 2-3 ώρες με τον Αντώνη και το Νίκο όχι ανταλλάσοντας κοπλιμέντα, αλλά ψάχνοντας σελίδα σελίδα να βρούμε τα ...αρνητικά του τεύχους. Σήμερα (αν δεν κάνω λάθος) οι συνδρομητές του περιοδικού σε όλη την Ελλάδα θα έχουν στα χέρια τους το περιοδικό. Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τα σχόλιά τους...

@kongrigo: Μπορεί το συγκεκριμένο τεύχος να μην έχει άμεσα αφιέρωμα στο Mirage 2000, αλλά θα βρεις μέσα σε χορταστικό μέγεθος την καλύτερη φωτό ever (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη) ελληνικών δίλιτρων. Τουλάχιστον μέχρι αυτό το τεύχος. Γιατί στο επόμενο δεν ξέρω τι μπορεί να μας επιφυλάσει ακόμη η έμπνευση του Αντώνη και η άψογη συνεργασία των ελλήνων χειριστών.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 02, 2007, 10:40:55 πμ »
Αλλά πέρα από τα σύγχρονα θέματα, το ιστορικό κομμάτι αυτού του τεύχους είναι top και περιλαμβάνει το καλύτερο μέχρι σήμερα αφιέρωμα σε έναν ιστορικό αεροσκάφος απ' όλα τα προηγούμενα τεύχη. Μιλώντας καθαρά σαν αναγνώστης, πιστεύω ότι θα συμπληρώσει τα κενά στη βάση δεδομένων που κρατάω για τα ελληνικά αεροσκάφη.

Να υποθέσω πώς αναφέρεσαι στο Spitfire :lol:.Μέχρι την Παρασκευή θα έχει κυκλοφορήσει Αθήνα?

Αποσυνδεδεμένος fisherman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
    • http://hafcphotos.cs.net/
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 02, 2007, 01:13:21 μμ »
Αλλά πέρα από τα σύγχρονα θέματα, το ιστορικό κομμάτι αυτού του τεύχους είναι top και περιλαμβάνει το καλύτερο μέχρι σήμερα αφιέρωμα σε έναν ιστορικό αεροσκάφος απ' όλα τα προηγούμενα τεύχη. Μιλώντας καθαρά σαν αναγνώστης, πιστεύω ότι θα συμπληρώσει τα κενά στη βάση δεδομένων που κρατάω για τα ελληνικά αεροσκάφη.

Να υποθέσω πώς αναφέρεσαι στο Spitfire :lol:.Μέχρι την Παρασκευή θα έχει κυκλοφορήσει Αθήνα?

Όχι. Δεν μιλάω για τόσο πίσω. Μιλάω για jet, με άγνωστα ατυχήματα (με φωτογραφίες!!!) και περιστατικά, και ημερολόγιο, και pilot's report.

Βασίλη, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι χωρίς εξουσιοδότηση δεν μπορώ να είμαι αυτός που θα ανακοινώσει τα θέματα του περιοδικού. Αλλά για το συγκεκριμένο αεροπλάνο δεν πίστευα ότι υπάρχουν τόσα πολλά που δεν ήξερα!!! Υπομονή λίγες ώρες...

Για την κυκλοφορία, θα έλεγα Πέμπτη απ' όσο ξέρω, αλλά ο Αντώνης ξέρει καλύτερα.
Γιώργος Ψαρράς

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 02, 2007, 01:19:00 μμ »
ερώτηση (ενδεχομένως κουτή)
οι συνδρομητές του HAF Yearbook,
πλέον της παράδοσης κατ' οίκον και κατα προτεραιότητα, απολαμβάνουν και κάποιας ειδικής τιμής ή έκπτωσης στην τιμή του περιπτέρου?
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος ppana

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 02, 2007, 02:11:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 02, 2007, 03:29:05 μμ »
Επειδή κάτι ίσως να έχασα στις πληροφορίες, πότε να το ψάξω στα περίπτερα της Αττικής;

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 02, 2007, 03:43:34 μμ »
Ώρε Αντώνη ζημιά που μας έκανες....

Παιδιά το 72άρι Hasegawa μας και ένα χαρακτικό για τις υπερυψωμένες παρακαλώ... Και όλα στην μπάντα (ακόμη και το RF-4 που ευτυχώς ακόμη δεν αγόρασα...!)

:-)

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 02, 2007, 04:00:25 μμ »
...το HAFy 2007/A είναι ήδη έτοιμο και οι συνδρομητές του θα το παραλάβουν την ερχόμενη Τετάρτη...
Gentleman ο Αντώνης, μόλις το παρέλαβα...  :!: :!: :!:
Αβαβα...  :shock: :shock: :shock:
Είμαι όμως τόσο κουρασμένος που ίσα που το ξεφύλλισα...
Νεότερα το βράδυ...

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 02, 2007, 09:17:54 μμ »
Έχοντας την ευκαιρία να δω και εγώ από κοντά το φρέσκο HAFy, τείνω να συμφωνήσω με το Νίκο. Δεν θα μιλήσω αναλυτικά, γιατί δεν θέλω να περάσω την εντύπωση ότι κάνω απλά διαφήμιση, όντας μέλος της ομάδας του περιοδικού, αλλά και επειδή από την ώρα που το πήρα στα χέρια μου έχω ασχοληθεί πολύ περισσότερες ώρες με το επόμενο τεύχος του περιοδικού, παρά με αυτό που μόλις τυπώθηκε. Εντελώς αντικειμενικά όμως, κάποια θέματα, όσο συνηθισμένα και να είναι για κάποιους, μέσα από τον φακό του Αντώνη πέρνουν άλλη διάσταση. Θα το έχετε διαπιστώσει φαντάζομαι όλοι σας στο παρελθόν και η άποψή σας θα επιβεβαιωθεί πιστεύω και σε αυτό το τεύχος. Αλλά πέρα από τα σύγχρονα θέματα, το ιστορικό κομμάτι αυτού του τεύχους είναι top και περιλαμβάνει το καλύτερο μέχρι σήμερα αφιέρωμα σε έναν ιστορικό αεροσκάφος απ' όλα τα προηγούμενα τεύχη. Μιλώντας καθαρά σαν αναγνώστης, πιστεύω ότι θα συμπληρώσει τα κενά στη βάση δεδομένων που κρατάω για τα ελληνικά αεροσκάφη.

Για το λόγο που ανέφερα πιο πάνω περιορίζομαι σε συγκρίσεις με τα προηγούμενα τεύχη και όχι με άλλα περιοδικά. Έχοντας παρακολουθήσει τη σύντομη πορεία του περιοδικού, αρχικά από έξω και στη συνέχεια από μέσα, πραγματικά δεν ξέρω που τελικά μπορεί να φτάσει με την εξέλιξη από τεύχος σε τεύχος. Γιατί όπως κάνουν όλοι φαντάζομαι, σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει κάτω όριο και η κορυφή παραμένει ανοιχτή. Όμως αν οργανώσεις αγώνες στίβου και βάλεις σαν όριο για τη συμμετοχή το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, τότε ή δεν θα έχεις καθόλου συμμετοχές, ή θα διοργανώσεις τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία του αθλήματος. Πιστεύω λοιπόν ότι αυτό το τεύχος πέρασε τον πήχυ... Και έχω μια βεβαιότητα ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Γιατί τη Δευτέρα περάσαμε 2-3 ώρες με τον Αντώνη και το Νίκο όχι ανταλλάσοντας κοπλιμέντα, αλλά ψάχνοντας σελίδα σελίδα να βρούμε τα ...αρνητικά του τεύχους. Σήμερα (αν δεν κάνω λάθος) οι συνδρομητές του περιοδικού σε όλη την Ελλάδα θα έχουν στα χέρια τους το περιοδικό. Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τα σχόλιά τους...

@kongrigo: Μπορεί το συγκεκριμένο τεύχος να μην έχει άμεσα αφιέρωμα στο Mirage 2000, αλλά θα βρεις μέσα σε χορταστικό μέγεθος την καλύτερη φωτό ever (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη) ελληνικών δίλιτρων. Τουλάχιστον μέχρι αυτό το τεύχος. Γιατί στο επόμενο δεν ξέρω τι μπορεί να μας επιφυλάσει ακόμη η έμπνευση του Αντώνη και η άψογη συνεργασία των ελλήνων χειριστών.

Συμφωνώ για την 2η καλύτερη φώτο των Μ2000.  :)

Γιατί Η καλύτερη είναι ... πως να το πω και να μην χαλάσω την έκλπηξη του Αντώνη... :roll: είναι αυτή που βλέπεις μόνο κοιλιά...  :wink: :wink: :wink:

Πες μου ότι συμφωνείς... ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
(ελπίζω να κατάλαβες ποια λέω, αφού σίγουρα θα την έχεις δει και εσύ...)

[/u

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 02, 2007, 09:21:18 μμ »
Από ιδέες πάντως ο Αντώνης έχει πολλές special projects... να είναι καλά να μας πωρώνει...  ::salut::

[/u

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 03, 2007, 01:33:56 μμ »
Εγώ το απέκτησα ήδη από τη γειτονία μου... 15 λεπτά για να δώ τις φωτό, χωρίς να διαβάσω λεζάντες... Γουρλωμένα μάτια σε τουλάχιστον 15 φωτογραφίες, συμφωνώ για την καλύτερη Μ2Κ ever... Κάτσε να αρχίσω και το διάβασμα τώρα... Ευχαριστούμε Αντώνη...

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 03, 2007, 02:19:58 μμ »
Α, δηλαδή βουρ για το περίπτερο; Προβλέπω ξενύχτι....

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 04, 2007, 02:39:41 μμ »
μόλις το παρέλαβα κι εγώ.
τελικά έχει το εξώφυλλο Νο 2
πολύ καλό με μια πρώτη ματιά και με ασυνήθιστα θέματα.
λεπτομέρειες το βράδυ.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 04, 2007, 02:49:21 μμ »
Όλα ήταν έτοιμα, πιτσιρίκια ταισμένα και στο κρεβάτι, οι δουλειές του σπιτιού ok, η ώρα δώδεκα το βράδυ και έπρεπε να πέσουμε για ύπνο.
Τελικά τακτοποίησα και κάποια οικιακή εκκρεμότητα για να μη μου περισσέψει για το Σ/Κ, η ώρα ήταν 12:30.

Λέω: δεν ρίχνω και μια πινελιά; Μπα, ας πάω για ύπνο. Και ανοίγω να το ξεφυλλίσω (το εν λόγω...) Μέγα λάθος, έχασα τον μισό βραδυνό μου ύπνο! Α, και χωρίς να μοντελάρω καθόλου...

Αντώνη μπράβο, περιμένω να διαβάσω με ηρεμία τα διάφορα άρθρα! Και ναι, αν κάνω κοστολόγηση των καλών φωτό βγαίνει περίπου 1EUR η καλή φωτό + όλα τα υπόλοιπα. Πόσες φορές δεν έχω χαλάσει πεντάευρα για ένα παραπλανητικό εξώφυλλο...

Μη θεωρείτε ότι κάνω διαφήμιση. Όντως την κάνω. Γιατί όπως κατηγορούμε όσους μας εξαπατούν πρέπει να μάθουμε να επαινούμε και όσους μας βοηθούν παρέχοντας σωστό προϊόν.

Δεν λέω άλλα γιατί θα παρεξηγηθώ στο τέλος.... ...

Αποσυνδεδεμένος Vasilis 07

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 07, 2007, 10:39:48 πμ »
Δέν θα πώ τίποτα γιατί ότι και να πώ δέν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που νοιώθω κάθε φορά που παίρνω στα χέρια μου ένα HAF Yearbook. ::eusa_clap::

Εννοείται πώς ο όγκος των παρεχόμενων πληροφοριών είναι τέτοιος που θα με κρατήσει απασχολημένο για τον επόμενο μήνα ίσως  ::icon_thumright::.Πάντως η μεγάλη αξία του HAF Yearbook θα γίνει αντιληπτή μετά απο χρόνια.Κάθομαι και σκέφτομαι πώς θα ήταν η βιβλιοθήκη μου άν αυτή η προσπάθεια είχε ξεκινήσει αρκετά πιό πρίν και πώς θα ήθελα να έχω στην βιβλιοθήκη μου τα HAF Yearbook 1992,1993 κτλ...

ΥΓ:Θα ήθελα να δώ στα επόμενα  HAF Yearbook κάποια σελίδα η οποία θα έχει 2-3 Profiles αρκετά μεγάλου μεγέθους (πιστεύω να γίνετε αντιληπτό τί εννοώ) σε συνδιασμό με τα σήματα των μοιρών που υπηρέτησε.

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
    • Image
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 07, 2007, 11:13:41 πμ »
...πώς θα ήθελα να έχω στην βιβλιοθήκη μου τα HAF Yearbook 1992,1993 κτλ...

Καλά θα ήταν αλλά ποιός να γυρίσει τον χρόνο πίσω...

Πάντως Αντώνη αυτό που ήθελα να πω ήταν
(α) περισσότερα ιστορικά θέματα (είδα και φχαριστήθηκα)
(β) συνεντεύξεις με ιστορίες αποστράτων (αλλά και αυτό το "έπιασες" πριν το αιτηθώ ως αναγνώστης!!)

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

Αποσυνδεδεμένος Heater

• Don't phuck with the niners
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: inside a purple haze
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 07, 2007, 05:23:41 μμ »
Το πηρα τη περασμενη εβδομαδα.....παραλιγο να βαλω τον γειτονα να μου κανει κρατηση!!! Αλλα ολα οκ...το βρηκα σε κεντρικο περιπτερο και επεσα με τα μουτρα στο διαβασμα. Καταπληκτικα αρθρα....απιστευτες φωτο...αλλα εχω 2 παρατηρησουλες. Οχι τιποτα σοβαρες απλα με τον ογκο πληροφοριων που εχει το παρον τευχος μπορει να μην επεσαν στην αντιληψη του team. Στο αρθρο λοιπον για την δραση των F-102 στα γεγονοτα της Κυπρου, αναφερεται οτι τα F-102 σταματησαν να επιχειρουν απο το αεροδρομιο Ηρακλειου γιατι το ενα απο τα 2 F-4E που επιχειρουσαν απο εκει εκανε βαρια προσγειωση. Σωστο η βαρια προσγειωση αλλα δεν εγινε κατα την διαρκεια που τα φαντομια επιχειρουσαν απο εκει. Εγινε κατα την μετασταθμευση των F-4 της 339 απο την 117 στο Ηρακλειο και ηταν 4 και οχι 2 Phantom. Επισης τα Phantom ποτε δεν εκαναν επιχειρησεις απο το αεροδρομιο Ηρακλειου. Απλα μετασταθμευσαν και οι οπλουργοι ανεβοκατεβαζαν οπλα χωρις ποτε να απογειωθει κανενα για επιχειρησεις.
Στο αρθρο τωρα για τα F-84F, αναφερεται οτι ειχαν 6 πυροβολα των 0.50 ιντσων ενω ειχαν μονο 4 στο ρυγχος. Μικρες λεπτομεριες που μπορει να μην πεσουν στην αντιληψη κανενος....πειτε με ψειρα τι να κανω...εγω φταιω?? Κατα τα αλλα....μας αναψες φωτιες Αντωνη!!!!Εχω που εχω 4 κιτ σε κατασκευη αντε τωρα να ξεκινησω και το F-102 και το F-84F...και μετα θα με πεταξει η συζηγος απο το μπαλκονι!!!
1/32 F-16D 52+
1/32 TA-7C

Tags: