Φίλοι μου καλημέρα. Όπως είχα γράψει παλαιότερα σε άλλο "θέμα" -->
Φίλοι μου καλημέρα, έχει βαφεί προς το παρόν μόνο το κόκπιτ μιάς και περιμένω την σινική μελάνη για την αποτύπωση του ξύλου (μόλις το παραλάβω θα "ανεβάσω" φώτο με την τεχνική)
thnks "παιδιά", είναι το πρώτο διπλάνο που κατασκευάζω και προσπαθώ να μάθω
Τώρα το ντοκυμαντέρ θα κυκλοφορήσει σύντομα με τεύχος του National Geografic (ελληνικό)..... ενώ τέλη του '07, και μετά την τεράστια "επιτυχία" του " 1922 Ο ξεριζωμός" θα κυκλοφορήσει special τόμος με την πλήρη ιστορία του Α' Π.Π καθώς και Α' + Β' Βαλκανικών.....Μακεδονικό και κτλ...θα συνοδευεται και με 2πλό dvd
Οπότε καταλαβαίνετε οτι videos πρίν την "επίσημη" ΔΕΝ μπορούν να "δωθούν"........... ίσως κάποιες φώτο 
Φίλε Dimi οτι μπορείς να "στείλεις" ευπρόσδεκτο

Φίλε Πρόδρομε καλημέρα. Καλη επιτυχία και σε 'σένα με το Short. Το "πρώτο τόμο" του ελληνικού National Geografic με τίτλο "1922 Ο Μεγάλος Ξεριζωμός" μπορώ να στο στείλω εγώ (περιέχει και dvd). Μετά απο την "ανταπόκριση" και το ενδιαφέρον του κόσμου, θα "βγεί" και 2ος τόμος που θα περιέχει το υλικό που ανέφερα στο προηγούμενο post μου. Ο 2ος τόμος θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα και βιβλιοπωλεία αλλά αργότερα μιάς και πρέπει να οργανωθεί, βελτιωθεί, ταξινομηθεί και εκτυπωθεί το όλο υλικό
Κυκλοφόρησε ο 2ος τόμος του Ελληνικού National Geografic με τίτλο "Η Μεγάλη Εξόρμηση 1912-1914". Είναι στην γνωστή πολυτελή έκδοση όπως και ο πρώτος τόμος, με σκληρό μαύρο εξώφυλλο - οπισθόφυλλο και καλής ποιότητας εσώφυλλα. Υπάρχουν δεκάδες φώτο της εποχής τόσο Βρετανών - Γάλλων φωτογράφων όσο και Ελλήνων

Για ΠΡΩΤΗ φορά υπάρχουν και λίγες (δυστυχώς λόγω "απορρήτου") Τούρκων φωτογράφων. Οι φωτογραφίες έχουν "υποστεί" επεξεργασία ώστε να μεγενθυθούν και να είναι όσο το καλύτερο ευκρινείς και καλής ποιότητας, ΧΩΡΙΣ όμως παρεμβάσεις στο θέμα τους ή άλλα φωτομοντάζ.
Υπάρχουν και μαρτυρίες απο αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων κυρίως πολεμιστών αλλά απο παλιότερες συνεντεύξεις λόγω του οτι οι περισσότεροι έχουν απεβιώσει. Το όλο υλικό έχει το παγκόσμιο κύρος του National Geografic και δεν "υπόκειται" σε καμμά προπαγάνδα ή άλλου είδους εθνικής υπερβολής. Είναι ενα "μουσειακό" τύπου έντυπο με πλειάδα ιστορικών στοιχείων και ντοκουμέντων για να "μαθαίνουμε" την ιστορία μας ΟΣΟ και αν θέλουν να μας την "αλλάξουν"...........
Και ο τόμος αυτός συνοδεύεται απο DVD πολύ καλής ποιότητας, με υλικό απο την τότε εποχή ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ λήψεις με μηχανή polycolor γάλλου οπερατέρ απο την είσοδο του ελληνικού στρατού με τον αρχιστράτηγο βασιλέα Κωνσταντίνο στην πόλη της Θεσ/νίκης. Αν και αρχικά ήταν να "κυκλοφορήσει" τέλος του χρόνου, "βγήκε" τώρα με ευκαιρία την επέτειο του πολιούχου Αγίου Δημητρίου + απελευθέρωση της πόλης της Θεσ/νίκης, σύν του οτι μετά την 26η Οκτωβρίου άρχισαν σιγά σιγά να απελευθερώνονται και άλλες πόλεις της Μακεδονίας.
Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτεί κανείς απο περίπτερα και βιβλιοπωλεία στην τιμή των 15 ευρώ