Εχω που εχω 4 κιτ σε κατασκευη αντε τωρα να ξεκινησω και το F-102 και το F-84F...και μετα θα με πεταξει η συζηγος απο το μπαλκονι!!!
Heater, επειδή μάλλον δεν θα είσαι ο μόνος που θα πάρει ιδέες για μοντέλα που αφορούν τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, να εκφράσω την προσωπική μου άποψη για τις πιο ενδιαφέρουσες φωτό από τους δύο τύπους στο συγκεκριμένο τεύχος:
F-102: σελ. 106 και για πιο προχωρημένο στάδιο, σελ. 119. Για τους λάτρεις των φθορών. Και αν βρεθεί κάποιος να σας πει ότι τα ελληνικά F-102 με ADC Gray δεν ήταν τόσο βρώμικα, θα έχετε τις αποδείξεις
Επίσης στη σελίδα 122 υπάρχει μια σπάνια φωτό του ενός αεροσκάφους που ενεπλάκη στο θανατηφόρο ατύχημα του '72, άρα έχει ιστορική αξία.
F-84F: ασυζητητί, σελίδα 95. Θυμίζει λίγο Φρανκενστάϊν με τόσες άβαφες προσθήκες μερών από άλλα αεροπλάνα, αλλά αυτό το κάνει να είναι και μοναδικό.
Γιώργο (Λαμπράκης) τυχαία έβαλες την φωτό του 203, ή επειδή σχετίζεται με το F-84Fρανκενστάϊν. Αν δεν το πρόσεξες είναι το ίδιο αεροπλάνο, αλλά απ' ότι φαίνεται στην πορεία σουλουπώθηκε

.
Και επειδή βιάστηκα να διαφωνήσω με τον Νίκο (Fantasma) τις προάλλες, θα πρέπει να επανορθώσω δημοσίως και να συμφωνήσω μαζί του ότι η παραλλαγή στη φωτό του HAFy είναι ΝΑΤΟ, γεγονός που την κάνει ακόμη πιο σπάνια...