Νικο, το σχολιο μου ειναι πραγματικο και αντικειμενικό. Το Μοντελο σου, ειναι εκτελεσμενο ΑΨΟΓΑ, και "παιζει" χαλαρά σε επιπεδα Ανώτερης διάκρισης. Και το βασικότερο εχει ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές για άρθρο σε περιοδικό καθ'ο,τι συνδυαζει καθαρη προσεγμενα επαγγελματικη δουλεια στο βαψιμο και βελτιωσεις που αναφερονται σε επιπεδα απο αρχαριο μεχρι εμπειρου.
Εχεις λαβει υποψην πολυ σοβαρές λεπτομερειες που συνηθως ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΑ προσπερνιουνται με ελαφρα πηδηματακια. Σε συγκριση με τα ηδη διακριθεντα σε εξωτερικό το δικό σου απέχει miles away και οπως εχω προαναφερει επεσα απο τα συννεφα.....με το σκηνικό. (εδω μπαινει άλλο θεμα). Ειναι κατι λεπτομερειες που επρεπε να λειφθουν πολυ σοβαρά υποψιν κατα την κριση αφου δειχνουν διαβασμενο μοντελάρισμα μεχρις εσχάτων. Τα υπολοιπα ειναι αρκουδιες για μενα.
Οσο για την παραλλαγή, πιστευω οτι η δική σου εκδοχή ειναι πλησιεστερη της πραγματικής, και
ειχε αβαφες επιφανειες απο κατω ειδικά αν ηταν της Jg2 (75+ alluminium). Και αυτό ΠΑΝΤΑ με τη ....λογική του κοινως μοντελάρειν απο 190D / Jg2.
ΑΛΛΑ...Δεν αποδεικνυεται όμως με καμια σοβαρη τεκμηριωση και ως γνωστο τα προφιλ ειναι δικοπο μαχαιρι...Εγω ανακαλυψα (με αποδειξεις πλεον χειροπιαστες) οτι το "3" σε σχεση με τα υπάρχοντα προφιλ ειναι τελειως διαφορετικό.

Οι ασπρομαυρες ειναι εκτιμησεις των εκτιμησεων. Κριτική θα μπορουσε να ασκηθει,
αν υπηρχε
για καθε JG, EΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ οδηγός, αποδεκτός & τεκμηριωμενος απο τον Ιστορικό και Μοντελιστικο χωρο παγκοσμιως.
Καθε έκδοση με εικονογραφημενα προφιλ εχει το δικο της τροπαριο και λογικη. Το αποτελεσμα ειναι ....Μπερδεμα. Προσπαθουμε να αναπαραστησουμε την Ιστορία με εικασιες σε πολλα θεματα. Κι οπως λεει η λογική του Κοντογιάννη, φερτο μου Ζωντανό στην αυλη του σπιτιου μου να το πιστεψω.
Δεν μπορεί κανεις να σου καταλογισει λαθος για την παραλλαγή (αποψη μου). Το μονο ΛΑΘΟΣ που θα σου καταλογησω ειναι οτι δεν ...μιλάς!!!
Τα Γερμανικά φιλε μου ειναι και θελουν ανθρωπους με Εξειδικευμενες γνωσεις και οταν φτιαχνεις κατι με αμφιβολιες το πλασαρεις πακετο με αποδειξεις, ώστε να προλαβεις ....τα φαινομενα κρισεων....Ξερω οτι σε πιεζε ο χρονος να το ετοιμασεις, αλλα...θες ραβδι!!!