Αποστολέας Θέμα: Israeli Air Force F-16? Barak από Hasegawa 1/48  (Αναγνώστηκε 12525 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Απ: Israeli Air Force F-16? Barak από Hasegawa 1/48
« Απάντηση #75 στις: Απριλίου 24, 2010, 02:14:38 μμ »
Χεχε, Σταμάτη, μην ευχαριστείτε πριν δοκιμάσετε και μείνετε ικανοποιημένοι...

Εγώ λοιπόν έκανα την πρώτη μου δοκιμή πάνω στο cockpit του F-16 (που είναι ακόμα ημιτελές βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία, ήθελα απλά να φανταστώ περίπου πώς θα είναι).

Πριν απ' όλα ξεκαθαρίζω τα εξής:
α) η κόλλα στικ που χρησιμοποίησα ήταν εξασθενημένη λόγω παλαιότητας και επίσης δεν την άφησα να στεγνώσει, έτσι μερικά tags άνοιξαν.
β) στα σημεία τομής πρέπει να περάσω ένα κόκκινο. Στυλό, μαρκαδοράκι ή σμάλτο, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
γ) Σκέφτομαι ότι ένα σατινέ βερνικάκι θα τους έκανε καλό.
δ) Οι "κρίκοι" σύνδεσης είναι από καλώδιο ρεύματος, ένα απ' τα λεπτά συρματάκια που βρήκα μέσα. Μάλλον όμως θέλει πιο λεπτό και δεν ξέρω στο τέλος αν και τι θα φαίνεται.
ε) Η "κόλληση" στο κάθισμα είναι προφανώς πρόχειρη, δεν θα βάλω blue tac στο κανονικό.  :mrgreen: Αλήθεια, τα σημεία στα οποία έμπαιναν τα ξέρουμε; Βρήκα (πάλι) ένα forum αγγλικό που τα ανέφερε, αλλά ήταν άπειρα... θα το ξαναβρώ.
στ) Το αφύσικο "κρέμασμα" είναι αποτέλεσμα της σκληρότητας του χαρτιού σε συνδυασμό με το ανύπαρκτο βάρος του υλικού και το γεγονός ότι δεν έχει μπει κόλλα. Ελπίζω πως μια σταγόνα CA θα λύσει το πρόβλημα, στο τέλος.

Και τώρα η φωτογραφία: Σχολιάστε ελεύθερα, πρώτη φορά το δοκιμάζω και κάθε σας παρατήρηση, μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει. (πάντως τολμώ να πω ότι δεν βγήκαν και τόσο άσχημα και η περιβόητη φράση είναι απόλυτα ευδιάκριτη).

::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #76 στις: Απριλίου 24, 2010, 02:16:37 μμ »
Χεχε, Σταμάτη, μην ευχαριστείτε πριν δοκιμάσετε και μείνετε ικανοποιημένοι...

Εγώ λοιπόν έκανα την πρώτη μου δοκιμή πάνω στο cockpit του F-16 (που είναι ακόμα ημιτελές βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία, ήθελα απλά να φανταστώ περίπου πώς θα είναι).

Πριν απ' όλα ξεκαθαρίζω τα εξής:
α) η κόλλα στικ που χρησιμοποίησα ήταν εξασθενημένη λόγω παλαιότητας και επίσης δεν την άφησα να στεγνώσει, έτσι μερικά tags άνοιξαν.
β) στα σημεία τομής πρέπει να περάσω ένα κόκκινο. Στυλό, μαρκαδοράκι ή σμάλτο, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
γ) Σκέφτομαι ότι ένα σατινέ βερνικάκι θα τους έκανε καλό.
δ) Οι "κρίκοι" σύνδεσης είναι από καλώδιο ρεύματος, ένα απ' τα λεπτά συρματάκια που βρήκα μέσα. Μάλλον όμως θέλει πιο λεπτό και δεν ξέρω στο τέλος αν και τι θα φαίνεται.
ε) Η "κόλληση" στο κάθισμα είναι προφανώς πρόχειρη, δεν θα βάλω blue tac στο κανονικό.  :mrgreen: Αλήθεια, τα σημεία στα οποία έμπαιναν τα ξέρουμε; Βρήκα (πάλι) ένα forum αγγλικό που τα ανέφερε, αλλά ήταν άπειρα... θα το ξαναβρώ.
στ) Το αφύσικο "κρέμασμα" είναι αποτέλεσμα της σκληρότητας του χαρτιού σε συνδυασμό με το ανύπαρκτο βάρος του υλικού και το γεγονός ότι δεν έχει μπει κόλλα. Ελπίζω πως μια σταγόνα CA θα λύσει το πρόβλημα, στο τέλος.

Και τώρα η φωτογραφία: Σχολιάστε ελεύθερα, πρώτη φορά το δοκιμάζω και κάθε σας παρατήρηση, μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει. (πάντως τολμώ να πω ότι δεν βγήκαν και τόσο άσχημα και η περιβόητη φράση είναι απόλυτα ευδιάκριτη).

Μα το δοκίμασα πρώτα...άπαιχτο .Για 1/48 ε;

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #77 στις: Απριλίου 24, 2010, 02:19:20 μμ »
Τσαλακοσέ τα λίγο στο κόκπιτ και βάψε με ακρυλικό κόκκινο ή έναμελ ,το έχω κάνει σε γερμανικές σημαίες που έβγαλα με τον ίδιο τρόπο.Δε φαίνεται τίποτα.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #78 στις: Απριλίου 24, 2010, 02:21:11 μμ »
Ναι, 1/48 είναι το συγκεκριμένο pdf. Για ό,τι κλίμακα θέλετε, απλά πείτε μου. Είναι πανεύκολο να σας τυπώσω σε pdf σε ό,τι κλίμακα θέλετε, όσα θέλετε και σε ό,τι μέγεθος χαρτιού θέλετε. Πείτε μου μερικά βασικά να τα φτιάξω και αν υπάρχει ζήτηση, τα ανεβάζουμε και κάπου πιο μόνιμα, γιατί το cretanbikers τον Ιούνιο, που τελειώνει η συνδρομή του θα το κλείσω.

(Με το βερνικάκι θα σηκώνει και λίγη παλαίωση λογικά, ε; Να μην χαλάσουν όμως τα χρώματα...)

Α, σούπερ οι οδηγίες για το βάψιμο των τομών και το κρέμασμα. Πάω να ρίξω μια μίνι φασίνα τώρα, γιατί θα με πνίξουν οι τρίχες του σκύλου μου και μετά θα επανέλθω. Ευχαριστώ Σταμάτη!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #79 στις: Απριλίου 24, 2010, 03:13:53 μμ »
Αυτά είναι.Αν βρείς Ισραηλινή γραμματοσειρά και φτιάξεις μια καρτέλα θα φανεί σε πολλούς χρήσιμη.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 24, 2010, 04:07:38 μμ »
Καλά, άντε και βρήκαμε το font, ποιο γράμμα είναι το καθένα ξέρουμε; Χαχαχα!!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 24, 2010, 06:07:49 μμ »

Νομίζω πως σε κάλυψα... Σαλόομ::salut::
Χα,χα,χα,χα.... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 24, 2010, 07:23:05 μμ »
Και μόνο που μου θύμισες τη Ζίβα απ' το NCIS, αξίζει τον κόπο που έκανα, χαχαχα!!!  :mrgreen:

Λοιπόν, η γραμματοσειρά δεν είναι απόλυτα ίδια οπότε θα δεις μικρές διαφορές, αλλά πραγματικά δεν νομίζω να φαίνονται στην 1/48...

Για ρίξε μια ματιά:

Δείγμα:

και το αρχείο: www.cretanbikers.eu/store/rbf_48_hebrew.pdf
Oι λευκές γραμμούλες που ίσως δείτε δεν έχω ιδέα τι είναι, ελπίζω σε επόμενο export να μην υπάρχουν. Πες μου το οκ και θα σου τα ξαναφτιάξω, αφού κάνω restart.
Επίσης προτείνω να μην κόψεις τρίγωνη την άκρη, γιατί θα χωρίσουν. Κόψ' το παραλληλόγραμμο, δίπλωσέ το, κόλλα το, άστο να στεγνώσει και μετά κόψε ό,τι περισσεύει. Ξέρεις, κατά το Εβραϊκό σύστημα, χαχαχα!!! :P  :mrgreen:

Πώς σας φαίνεται αυτό; Χαχαχα!!!

הםר  כפוי  עיםה

Nש חקרש לשן אן ערשכקן אהרשץץץ סשסשסש!!!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 24, 2010, 08:04:23 μμ »
ευχαριστώ Νάσο,το tzoukit μου σου είναι ευγνόμων(http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9414.0.html)... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 24, 2010, 08:19:21 μμ »
Χεχε, τίποτα φίλε Ζήση! Όπως μπορεί ο καθένας συμβάλλει σ' αυτό το forum! ;-)  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #85 στις: Μαΐου 02, 2010, 02:34:18 μμ »
Και μετά το αρκετό πρήξιμο που σας έκανα, σας δείχνω ολοκληρωμένο το cockpit αυτού που ελπίζω να μου βγει ένα ισραηλινό F-16...
Spoiler (hover to show)

Ελπίζω να σας αρέσει, τέλειο δεν είναι, αλλά εστίασα κυρίως στα καθίσματα, τον σωλήνα παροχής οξυγόνου/επικοινωνιών και τα RBF. Εμένα μου φαίνεται συμπαθητικό...

FYI, έχω ολοκληρώσει και τις φωλεές και το Σ/Π (ΟOB - ούτε καν σωληνώσεις δεν έβαλα) καθώς και το κάλυμμα του αεραγωγού (άθλιο, ίσως το ξαναπροσπαθήσω, θα δω πώς θα είναι μετά το βάψιμο) και διάφορα άλλα περιφερειακά (κάθετο σταθερό κ.α.) Αλλά αυτά έπονται φωτογραφικά. Για σήμερα, μείνετε με το cockpit.

Καλημέρα και με τις υγείες μας τα νέα μέτρα...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:35:23 μμ »
Mπράβο Νάσο!!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

ʼκρως πετυχημένα τα καθίσματα. Πολύ καλό wash αλλά κ το στεγνό στα μαξιλαράκια αληθοφανέστατο ::icon_thumright::

Spoiler (hover to show)

Θα βγεί πολύ δυνατό κομμάτι  :D

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Περικλής

• Περικλής Σαλεσιώτης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο - Newcastle
  • Καλημέρα σας απο Newcastle!!!!!!!!!
    • My Home Page
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 02, 2010, 04:09:46 μμ »
Νασο πολυ ομορφη δουλεια!
Μια δυο παρατηρησεις μονο!

Οι σωληνες παροχης οξυγονου ειναι λιγο χοντροι για την κλιμακα

Στο μπροστα καθισμα το μαυρο πισω στο προσκεφαλο σου εχει ξεφυγει στην γωνια

Κανε ενα στεγνο πινελακι με λιγο κρι  ::icon_thumright::

::icon_thumright::
Περικλης Σαλεσιωτης
http://periklissalessiotismodels.webs.com/

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 02, 2010, 05:42:24 μμ »
Πολυ ωραια δουλεια στο κοκπιτ ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #89 στις: Μαΐου 02, 2010, 08:18:06 μμ »
Καλησπέρα φίλοι μου.
Ευχαριστώ κατ' αρχήν για τα σχόλια. Ένας-ένας λοιπόν. :)

Περικλή:
Έχεις απόλυτο δίκιο για τους σωλήνες οξυγόνου. Αλλά δεν είχα λεπτότερο συρματάκι (ωραία δικαιολογία, χαχα) και η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες ενισχύουν τη διαφορά της κλίμακας. Στο μάτι δεν φαίνεται τόοοοοσο άσχημο, οπότε λέω να μην επέμβω αυτή τη φορά. Στο επόμενο...  :oops:
Το στεγνό πινελάκι με γκρι να το κάνω στις μαύρες περιοχές; Καθοδήγησέ με λίγο στο συγκεκριμένο pls, γιατί ήθελα να αποφύγω να το κάνω εξαιρετικά ταλαιπωρημένο, μιας που -υποθέτω- θα τα κρατάνε σε καλή κατάσταση αυτά.
Το μαύρο στο προσκέφαλο νομίζω κατάλαβα σε ποιο σημείο μου λες, θα το διορθώσω, έχεις δίκιο!!!  :oops:

Θάνο:
Το μαύρο στο RBF (στο κάθετο στο πίσω κάθισμα λες, έτσι; ) το είχα κάνει σκοπίμως, αλλά τώρα που το ξανακοιτάω, δεν μου αρέσει, θα το καθαρίσω με μια μπατονέτα πριν ακόμα στεγνώσει το λάδι.
Επίσης έχεις δίκιο και για τις ενώσεις των panels, βλακεία μου που δεν το είδα νωρίτερα... Να επέμβω λες, ή να το αφήσω έτσι; Όταν μπει στην άτρακτο δεν θα φαίνεται και τόσο, ελπίζω... Φοβάμαι μην τα κάνω χειρότερα!  :oops:

Το υπόλοιπο της Κυριακής θα κάνω αποθεραπεία απ' τις κραιπάλες... Οπότε από βδομάδα το modelling ξανά! :)

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας! :)  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #90 στις: Μαΐου 15, 2010, 12:01:10 πμ »
Χρειάζομαι βοήθεια κατεπειγόντως!

Το F-16 δεν μπορεί να προχωρήσει παρακάτω αν δεν φτιάξω τον μουσαμά για την εισαγωγή αέρα. Έτσι που την έχω κάνει εσωτερικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να την αφήσω ανοιχτή! Οπότε πρέπει να φτιαχτεί ο μουσαμάς πριν μπει στη θέση του το κομμάτι, γιατί μετά δεν θα μπορώ να δουλέψω πάνω του με ευκολία... Έχετε κάποια εύκολη και δοκιμασμένη ιδέα; Ο milliput πάντως απέτυχε, δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα! :(

Αποσυνδεδεμένος DIO

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Sydney, AU
  • Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε...
    • Dio's Scale Models
« Απάντηση #91 στις: Μαΐου 15, 2010, 12:25:08 πμ »
Βούτηξε χαρτί κουζίνας σε λευκή κόλλα ξύλου (atlacol). πριν μαλακώσει τελείως, τοποθέτησέ το επάνω στον αεραγωγό. Αυτό θα γίνει σαν λάσπη, και μπορείς να του δώσεις ότι σχήμα θέλεις, Όταν στεγνώσει θα είναι σκληρό σαν ξύλο.
Φιλικά,
Διονύσης

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #92 στις: Μαΐου 15, 2010, 06:59:55 πμ »
ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ!!

Αποσυνδεδεμένος D stratos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ανδρων επιφανων πασα γη ταφος
« Απάντηση #93 στις: Μαΐου 20, 2010, 10:25:34 μμ »
δοκιμασε κ με μολυβενιο φυλλο απο καλυμα κρασιου αν κοπει σωστα κ δεν τσαλακωθει δινει πολυ καλο αποτελεσμα. ::salut:: ::salut:: ::salut::
vanitas vanitatum et omnia vanitas

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #94 στις: Μαΐου 20, 2010, 10:36:12 μμ »
Δες τι έκανα εγώ!
Συγκεκριμένα

Παράθεση
Μου ήρθε λοιπόν η ιδέα,να τυλίξω διαφανή μεμβράνη για τα φαγητά,σε έναν αεραγωγό από άλλο κιτ,και να περάσω ένα δύο χέρια ρητίνης,προσέχοντας να δημιουργήσω και κάποια τσαλακώματα λόγω υφάσματος.Αφού στέγνωσε,το έβγαλα απ τον αεραγωγό και έβγαλα την μεμβράνη από μέσα!
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,5968.120.html
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 16, 2010, 06:34:46 μμ »
Γιώργο, η ιδέα σου είναι πολύ καλή, αλλά εγώ δεν έχω, ούτε μπορώ να βρω ρητίνη. Αφού απέτυχα με τον εποξικό στόκο (σας δείχνω παρακάτω το αποτέλεσμα), άρχισα να αναζητώ εναλλακτικές λύσεις...
Έχω σκεφτεί να τεντώσω ένα κομμάτι από χειρουργικό γάντι πάνω στον αεραγωγό και να απλώσω c/a κόλλα πάνω του, για να σταθεροποιηθεί και να αποκτήσει πάχος... Δεν το 'χω δοκιμάσει ακόμα, γιατί δεν ξέρω αν η CA θα είναι αρκετά γερή για να κρατήσει το τεντωμένο latex. Τι λέτε κι εσείς;

Ακόμα δεν έχω βρει άλλη λύση πάντως και το μοντέλο είναι στάσιμο εξ αιτίας αυτού!!! :(

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 02:36:50 πμ »
Επειδή το όφειλα σε κάποιους φίλους εδώ,
μετά από πολύ καιρό:

Special thanks go to:
Indy, που με άντεχε όλο αυτό το διάστημα και με ενθάρρυνε κατά την πορεία της κατασκευής. Γιάννη, φίλε μου, το χιούμορ και η παρατηρητικότητά του καθώς και οι συμβουλές σου, πραγματικά ανεκτίμητες αξίες!
DIO, για την πολύτιμη βοήθειά του στο θέμα της παραλλαγής και της παλαίωσης. Διονύση, εκτός από τις πληροφορίες σου, σε ευχαριστώ θερμά και για την καλή σου διάθεση και τα ενθαρρυντικά σου σχόλια.
zaxos345, Γιάννη, είσαι πηγή έμπνευσης!!! Συνέχισε την εκπληκτική δουλειά που κάνεις!
Ορέστη, για όλες τις φιλικές σου συμβουλές, την υπομονή και την επιμονή σου!!! Ανυπομονώ να σε ξαναδώ σε ενεργό δράση!
DoubleUgly, για τη βοήθειά του κατά την αναζήτηση των τύπων που χρησιμοποιεί το Ισραήλ. Ακόμα και αν δεν υπάρχει το ακριβώς συγκεκριμένο α/φ με τα Ισραηλινά εθνόσημα, εμένα με κάλυψε αρκετά η απάντησή του και προχώρησα.
Σίγουρα ξεχνάω κάποιους φίλους, είναι αργά, είμαι και κουρασμένος, να με συγχωρούν, όμως να ξέρουν ότι η συμβολή τους έχει εκτιμηθεί δεόντως!

Και έτσι πέφτει αυτή η αυλαία.

Ευχαριστώ για την υπομονή και το χρόνο σας και καλό ξημέρωμα.  ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 09:16:38 πμ »
Οπως λες, μπωρει να ηλθες στα ακρα, αλλα το αποτελεσμα ειναι ανταξιο ενος μοντελιστη με γνωση και ΥΠΟΜΟΝΗ. Αξιο αποτελεσμα φιλε μου, μπραβο.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 10:23:26 πμ »
Μου αρέσει τρελά το γεράκι σου Νάσο.Δε ξέρω τί ακριβώς τράβηξες στα στάδια κατασκευής αδερφέ μου αλλά το αποτέλεσμα πιστεύω πως είναι η ανταμοιβή  ::icon_thumright:: Πολλά μπράβο από μένα για την υπομονή σου,την επιμονή σου αλλά και το τελικό σου αποτέλεσμα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
IPMS 1188

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 06, 2010, 11:14:14 πμ »
υπεροχο το γεράκι..... ευελπιστώ καποια στιγμη να το κατασκευασω και εγω...
μπραβο......θα περιμενουμε το επομενο υπεροχο μοντελο που θα κατασκευασεις...... ::icon_thumright::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Tags: f-16 iaf barak f-16c