Κάθε σου μοντέλο είναι καλύτερο από το προηγούμενο! Απίθανο το F-14 και πολύ ρεαλιστικά βαμμένο!
Σε ευχαριστω πολυ Παναγιωτη, να'σαι καλα

Ωραίος ο Νώντας! 
Να'σαι καλα Γιαννη, ευχαριστω

Μπραβο ρε Νωντα!
Πολυ ρεαλιστικο βαψιμο.
Μητσο ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Μπράβο Νώντα πολύ ωραίο αποτέλεσμα

Να΄σαι καλα Θανο, ευχαριστω

Φοβερό το ''γατί'' σου αδερφέ
Πανέμορφο και αληθοφανέστατο βάψιμο

Φιλε Groi σε ευχαριστω
Δανείζομαι το σλόγκαν από ένα patch των Tomcat:
"Go ahead make my day..."*
Μπράβο για την υπομονή και επιμονή να αναστήσεις ένα αποτυχυμένο μοντέλο. 
Εγώ δε θα το έκανα ποτέ...
*
Σε ευχαριστω Νικολα, να σαι καλα

Τα κιτ που τα κανω reset ειναι παντα ενα μεγαλο μοντελιστικο σχολειο για μενα γιατι δοκιμαζω συνεχως καινουριες τεχνικες...και δεν πεταω και το κιτ (το συγκεκριμενο ηταν και ακριβο). Εχω και αλλα απο παλια που παιρνουν το δρομο τους για το ξεβαμα

πρεπει να το καθιερωσουμε εδω μεσα παιδια να φτιαχνουμε τα μοντελα των μοντελων μας
πρωτα και μετα βλεπουμε οτι βγαινουν ωραια τα ατιμα!!!

Ευχαριστω Αιθερα, Αυτο ξαναπες το

Πολύ καλό restoration
Μπραβο κ για τα decals!
Απο το βάψιμο νομιζα ήταν 48αρι στη φωτο που το κρατας καταλαβα!
Δεν είχα δει τίτλο. 
Σε ευχαριστω Αμεν, να'σαι καλα.

Επρεπε να βγαλω και καμια φωτο με κανενα ευρωπουλο για να φαινεται το μεγεθος. Οι χαλκομανιες παντως πηγαν απιστευτα καλα δεδομενου οτι ηταν homemade και χοντρες.
Νώντα πανέμορφο και γοητευτικότατο! Πράγματι ανεβαίνεις επίπεδο με κάθε "επόμενο" μοντέλο σου!
Το "απαλό wash που ταιριάζει καλύτερα στη συγκεκριμένη κλίμακα" νομίζω ότι αποτελεί κλασικό δείγμα μοντελιστικής ωριμότητας! Εύγε!
Να'σαι καλα Γιαννη, σε ευχαριστω

Εχω αφησει το τσαπατσουλικο wash που εκανα παλια για να βρωμισω το μοντελο και πλεον βασιζομαι στα ξανοιγματα. Πρωτη φορα εκανα wash ριχνοντας σταγονες στις γραμμωσεις και ταυτοχρονα εγερνα το μοντελο προς την φορα της γραμμωσης. Και δεν το σκουπισα σχεδον πουθενα, απλα το αφησα να καλυψει την γραμμωση. Συνηθως μαυριζα ολο το αεροπλανο και αρχιζα το σκουπισμα...με χαλια αποτελεσματα.
Φιλε Νωντα φοβερο βαψιμο!!!
Να'σαι καλα Βαγγελη, ευχαριστω πολυ

Νώντα ζωγράφισες!!

Φοβερό βάψιμο!

Μια και γνώστης των γάτων, τα F-14B φορούσαν τους AIM-54 ή όχι;
Ευχαριστω πολυ Λεων, να'σαι καλα

Τους ΑΙΜ-54 τους φοραγαν ολα τα τομκατ. Για την ακριβεια
Τα F-14A/B μπορουσαν να φερουν ΑΙΜ-54A (λευκοι) και ΑΙΜ-54C (γκρι) απο το 1986'-87' και μετα
Τα F-14D μπορουσαν να φερουν μονο τους AIM-54C+ (γκρι και παλι) που ηταν και το τελευταιο μοντελο του πυραυλου