Θάνο, ευχαρίστως, το σκέφτηκα, είδα και μερικές φωτογραφίες στο in action και στο walk around της squadron signal και θα κάνω μερικές προσπάθειες.
Μιχάλη και Rambo, η ιστορία του hasegawa είναι η εξής:
Το κιτ είχε αποκτήσει big mouth μιας μάλλον αμφιλεγόμενης εταιρίας. Ρητίνη το big mouth αλλά χρησιμοποιούσες το κομμάτι της hase για το κάτω μέρος του αεραγωγού με τη θυρίδα του σ/π. Το κόλλησα λοιπόν ωραία-ωραία με c.a., το στόκαρα και πήγα να τρίψω. Να μην μιλήσω βέβαια για το πόσο στόκο ήθελε για να "έρθει" στο ύψος της ατράκτου της hasegawa. Στο τρίψιμο λοιπόν πάνω έκανε κρακ, ρωγμή και προφανώς ξεκόλλησε. Οκ λέω, πάμε πάλι. Ξανά τα ίδια, ξανά στόκος από πάνω, ξανά τρίψιμο, κρακ-ρωγμή... Ψυχραιμία Νάσο, πάμε τρίτη... Ε, στο τρίτο κρακ και αφού ήδη μου είχαν σπάσει τα νεύρα απεριόριστα γιατί ο τόσος στόκος δεν τριβόταν με τίποτα, όπως το κρατούσα απ' το ρύγχος του ρίχνω μια γερή στο γραφείο, μου μένει το ρύγχος στο χέρι, το πετάω κι αυτό κάτω, αρχίζω να το πατάω όλο μαζί και τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε στη φωτό.
Το mefisto τώρα που το λες, θα ήταν γαμάτη ιδέα, αλλά έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα: Μεγάλος χρόνος προετοιμασίας. Θα σήμαινε ότι είμαι ψύχραιμος, αφήνω το κιτ στην άκρη, πάω και βρίσκω mefisto (που δεν τα βρίσκεις και εύκολα τα τιμημένα στις μέρες μας, εκτός αν είναι Πάσχα), θα ξαναγύριζα, θα έβρισκα ασφαλές σημείο, θα του έβαζα το ματσούκι μέσα κάπου (εισαγωγή, εξαγωγή δεν ξέρω), θα το άναβα και θα έμενα να βλέπω το show. Μπααααααα..... Θα μου είχαν περάσει τα νεύρα μέχρι να γίνει όλο αυτό!!! Εγώ θέλω μπαμ και κάτω άμα μου τη βιδώσει!!! Γενικά πάντως να ξέρετε είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν έχω παρόμοια ξεσπάσματα. Μόνο ένα u-boat, απ' το οποίο έμεινε και το avatar μου και τώρα το f-16. Χεχεχε...
Α, εν τω μεταξύ, μια φωτογραφία αυτού του τιμημένου του oxygen/communications hook-up από αληθινό α/φ για να δούμε μήκος, σχήμα κρεμάσματος, χρώμα, σημείο σύνδεσης με το στέλεχος του κράνους κτλ, υπάρχει; (για να είμαστε και λίγο on-topic...)