Θανάση, ναι... λίγη λεπτομέρεια. ΤΙ λεπτομέρεια όμως;

Και από τι, το σημαντικότερο... Διότι δεν διαθέτω και πολλά υλικά για τέτοια κόλπα.
Μιχάλη, οι πληροφορίες σου είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Ομολογώ ότι για μια στιγμή μου πέρασε απ' το μυαλό η λύση που προτείνεις. Όμως:
α) 33 EUR το κιτ συν 7-8 EUR τα καθίσματα πάμε στα 40. Χωρίς να υπολογίσω τα ισραηλινά σήματα που είχα αγοράσει πριν από άπειρα χρόνια (που ακόμα δεν τα έχω καν δοκιμάσει να δω αν δουλεύουν) και τις ρητίνες για το κιτ της Hasegawa και το ίδιο το κιτ που διαλύθηκε (από μόνο του, μη νομίζετε

) ώστε να φτάσω να φτιάχνω το κιτ της italeri/kinetic. Το κόστος έχει φτάσει στα ύψη για τα δεδομένα μου, που σχεδόν ποτέ δεν φτιάχνω τόσο ακριβά μοντέλα.
β) Τα έτοιμα pre-painted p.e. cockpits δεν μου πολυαρέσουν. Όσες φορές τα βρήκα έτοιμα μπροστά μου (Me-262 και P-39) τα έφτιαξα και ήταν και μια χαρά, δεν λέω... Αλλά δεν ψήνομαι να αγοράσω ΚΙ ΑΛΛΟ βελτιωτικό για να φτιάξω ένα κιτ. ʼσε που με τόσα λεφτά, το λυπάσαι να το πετάξεις απ' το παράθυρο αν σου κάνει νούμερα και εγώ θέλω ανά πάσα στιγμή να την έχω αυτή την πολυτέλεια, είναι ψυχολογικό το θέμα, με φτιάχνει μερικές φορές να πατάω κάτω ένα κιτάκι...

(Τώρα θα έρθει ο Δημήτρης πάλι να με κράξει και δεν θα έχω και να του πω τίποτα, μ' αυτά που δείχνω!!!

)
Και τέλος ας μην ξεχνάμε το σημαντικότερο....... Το κιτ που φτιάχνω δεν προορίζεται για Ισραηλινό, δεν έχει τη ράχη ηλεκτρονικών ούτε τις σύμμορφες δεξαμενές (αν λέγονται έτσι) και εγώ το πάω για Ισραηλινό με σήματα που προορίζονται είτε για μονοθέσιο είτε για διθέσιο με τη ράχη. Επειδή έχω αποφασίσει να το φτιάξω έτσι, παρά τις όποιες ανακρίβειες έχει (το κάνω για την πλάκα μου and for old time's sake), εφόσον πάντα οι χαλκομανίες μου κάνουν τη χάρη, δεν θέλω να ασχοληθώ πάρα πολύ μαζί του.
Θα μου πείτε, τότε ρε μάγκα, τα καθίσματα και τα σωληνάκια κτλ που μας έχεις πρήξει τα συκώτια τόσες ώρες τι είναι; Εχμ, είπαμε, δεν θέλω να ασχοληθώ πάρα πολύ μαζί του..... Όχι και καθόλου όμως.

Θανάση, η παρεξήγηση από ποιον είναι; Από εμένα; Ναι, εγώ παρεξηγήθηκα τώρα, δεν με βλέπεις; Μέσα στην παρεξήγηση είμαι!!! Δεν σου ξαναμιλάω!!!