Ψύχραιμα παιδιά

Αποποιούμαι τον χαρακτηρισμό "κινητή εγκυκλοπαίδεια" διότι δεν είμαι ούτε χάρτινος, ούτε έχω φθορές και ψιλο-σκισίματα στο κάλυμμα από τη χρήση, και ούτε έχω παραλληλεπίπεδο σχήμα! Ορίστε! Μόνο....λίγο υπέρβαρος είμαι, και εκεί τελειώνουν και τα κοινά σημεία (ας είναι και υπερμεγέθη).

Ποιός ιστορικός ρε παιδιά, πούντος; Να του χυμήξω να τον πατήσω στις ερωτήσεις; (άκου επίσημος ιστορικός...θα γελάμε για κανα μήνα).
Και προς Θεού ΜΗΝ ρωτήσει τίποτα κανείς για αεροπλάνα, κλπ....θα τον στείλω πακέτο στον gkontog, εκεί να πάρει τη δόση του με 3-4 σελίδες forum με πληροφορίες και βιβλιογραφία, και αν αντέξει πάμε στα πιο ζόρικα με Theio Nonta, Corto, κλπ. και τώρα ούτε εγώ θυμάμαι άλλους

(sorry παιδιά). Αν όμως είναι να μπούμε παρέα με αυτούς τους καταπληκτικούς κυρίους μπας και μάθουμε και τίποτα, θα ήταν τιμή μεγάλη.
Κλείνονταςι αυτό το μεγάλο

θα προσθέσω ότι κάποτε στην Αγγλία, στο Πανεπιστήμιο που βρισκόμουν είχα την σπάνια ευκαιρία να συνομιλήσω με έναν πραγματικό ιστορικό (Ian Kershaw) αλλά τελικά δεν κατάφερα να πάω να του πιάσω την κουβέντα, απλά τον χαιρέτησα και μετά φύγανε (δεν πρόλαβα)

Αυτές είναι λιγοστές ευκαιρίες.
Γι'αυτό αφήστε τον κομίζοντα τα Link και διαβάστε αυτά που περιγράφει ο Lindemann...είναι πραγματικά συναρπαστικά και ενδιαφέροντα.
Περιμένουμε φωτογραφίες και τη συνέχεια της κατασκευής του Pz IV ....