Eπιστροφή λοιπόν στο 4αρι της Dragon μετα απο μηηηηνες... Νέα τεχνική λοιπόν (τότε προσπάθεια) και το αποτέλεσμα σκέτος εφιάλτης...
Κάτι το μασκόλ κάτι η εμμονή μου να το κάνω πολύ ταλαιπωρημένο και το μοντέλο κατέντησε να πάσχει απο ιλαρά (α ρε Δεδαλε

) ... Ολικό reset με spray για φούρνους, σακούλα και τα σχετικά, και 2ος εφιάλτης... ΟΛΑ τα PE ξεκόλησαν... Ναι, κόπος 2 μηνών στην συναρμολόγηση (μιλάμε για κίτ που έχει περίπου 1000 κομμάτια) πήγε στράφι... Ετσι λοιπόν το έβαλα στην άκρη και λέω όοοταν εχω όρεξη σε πιάνω..
Το έβλεπα το ερμο στο ράφι και το λυπηθηκα,, 45 ευρώπουλα το είχα πάρει, δεν έχω και 4αρι στην συλλόγη, αντε να το πιάσω.. Αφού λοιπόν κολλήθηκαν πάλι τα PE και οτι πλαστικό είχε φύγει περάστηκε με αστάρι και προχώρησα στο βάψιμο..
Βασικό με Chocolate brown και post shading με μίγμα Gunze sandy yellow και lifecolor German Dessert yellow, στέγνωμα και chipping αρχικά στον πύργο (δεν ξερω αλλα πάντα απο εκεί ξεκινάω) με dark grey.. To αποτέλεσμα μέχρι τώρα είναι το παρακάτω:

Eπόμενο βήμα να τελειωσω το chipping στον πύργο και στο πήγμα, να περαστεί βερνίκι+χαλκομανίες και μετά παλαίωση..
Το όλο project θα στηθεί σε μια βινιέτα σε μία όαση της Αφρικής..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. Συνεχίζεται..