0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους. Και εγώ συμφωνώ ότι τα ελληνικά Αφη φέρουν σκόνες καπνιες και αλλοιώσεις στην γυαλαδα καθώς δέχονται και καταπόνηση από τον ήλιο και την υγρασία. Το έχεις πετύχει τόσο όσο. Ωραίο αποτέλεσμα.
Καλησπέρα! Βάζοντάς τα δίπλα δίπλα φαίνεται πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Είχαμε που είχαμε θέματα με την απόδοση της απλής ghost, με τη Have Glass το τερματίσαμε.Έχουν βγει πολλές συνταγές για αυτήν την απόδοση που δουλεύουν είτε μόνες τους είτε με συνδυασμό μεταξύ τους.Τελευταία είδα και κάτι πολύ απλό που έκανε ένας φίλος. Έβαψε την ghost ατόφια με MRP και μετά ψέκαζε απανωτά στρώματα με το have glass βερνίκι της ίδιας εταιρείας, έχοντας βάλει ελάχιστο μαύρο μέσα. ʼλλοι βάζουν κάποιο μεταλλικό χρώμα μέσα στα χρώματα της παραλλαγής... catch the egg and give it a haircut....Αφού βγαίνει το αποτέλεσμα που θέλουμε, τότε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Επειδή έχω και εγώ ένα της 343Μ που ετοιμάζω, ένα ακόμα θέμα που με απασχολεί είναι πότε να βάλουμε τα σήματα. Από ότι έχω δει σε φωτογραφίες, το νούμερο της ουράς φθείρεται μαζί με την παραλλαγή κάνοντάς το δυσανάγνωστο. Από την άλλη, τα προειδοποιητικά γύρω από το πιλοτήριο και τα εθνόσημα φαίνονται ανεπηρέαστα από τη φθορά της παραλλαγής.Τελικά λέω να το αφήσω μέχρι να δούμε ένα δείγμα από τα Viper μπας και τα βάψουν όπως τα blk52M και ησυχάσουμε.... Καλή συνέχεια!
Πρώτο και βασικό: το διθέσιο γίνεται πολύ όμορφο (κατά τα γούστα μου δηλαδή).Δεύτερο: http://www.jetwashaviationphotos.com/115-combat-wing-hellenic-air-force.htmlΕδώ θα δεις και ντεμί-καθαρές και τελείως βρώμικες παραλλαγές. Οι δεύτερες δεν έχουν κάποιο μοντελιστικό ενδιαφέρον, χάνει και την ομορφιά του το θέμα.....
Καλά μιλάμε για απόλυτο οδηγό φωτογραφιών! Θαυμάζω όσους έχουν το θάρρος να ασχοληθούν με τα εν λόγω γερακια! Πιστεύω ότι εγώ δεν θα μπορούσα να βγάλω κάποιο αποτέλεσμα!
Θεόδωρε καλημέρα εάν το αφήσεις έτσι χρονικά είσαι λίγα χρόνια πίσω εάν θέλεις να το φτάσεις στην σημερινή κατάσταση θα πρέπει να το"ταλαιπωρήσεις" λίγο ακόμα.Όπως και να έχει και στις δύο περιπτώσεις είσαι μέσα στο θέμα οπότε διαλέγεις αυτό που κάθεται καλύτερα σταγούστα σου και προχωράς .
Θοδωρή η ιδέα με το χρώμιο είναι όλα τα λεφτά αυτό που έλειπε για να δείξουν ότι είναι ελληνικά 52αρια όσο για τις φθορές είναι τόσο όσο και το βασικότερο δεν εξαφανίστηκε η παραλλαγή μπράβο.
Θοδωρή ωραίο το μπλε των cft's τα δαχτυλίδια όμως πρέπει να τα σκουράνεις οπωσδήποτε.
Μια χαρά σεμινάριο μου προσφέρεις για το δικό μου που έχω στο στοκ! Τέλεια δουλειά, καλή συνέχεια.
Ναι σε ολα. Μεγαλο αλμα οι νεες χρωματικες ακροβασιες! Βγαινει ολο και καλυτερο!
Πας πάρα πολύ ωραία! Μπράβο!Μόνο στα ατρακτίδια τα "χαλάς" λίγο κατά την γνώμη μου. Δεν χρειάζεται αυτή η φθορά. Μπρορείς να κάνεις μόνο στη μετωπική επιφάνεια λίγα ξεφτίσματα με το κιτρινωπό χρώμα του πραγματικού Primer που βάζουν.
Bad Omen αν έχεις βρει ατρακτίδια με τη φθορά που έκανες μην τα αλλάξεις. Έχει δει δικά μας με πολύ χειρότερη φθορά στο μπροστινό μέρος. Θα ψάξω φωτογραφίες να σου βάλω να δεις. Μπορεί να χτυπάει, αλλά είναι αληθοφανές. Βέβαια δε βάζουμε απλό κίτρινο, αλλά αυτό που φέρνει στο πραγματικό primer που βάφονται τα αεροσκάφη.