Αποστολέας Θέμα: F-16C Blk52+ 343 Μοίρα & F-16D Blk52+ 340Μοίρα (Kinetic)  (Αναγνώστηκε 13712 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
Απ: f-16 c blk52+ - 343 Μοίρα - f-16d blk52+ 340Μοίρα (kinetic)
« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 01:55:26 μμ »
επιτέλους πριν απο 2 μέρες τελείωσε αισίως και αυτό το project.παραθέτω κάποιες φωτογραφίες με φορτωμένα πλήρως και τα δυο μοντέλα

το μονοθέσιο

--

το διθέσιο

---

και μαζί....

--

να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνδρομή σας για την ολοκλήρωση αυτής της δουλειάς  , καθώς ήταν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα , αρχικά λόγω εφαρμογής και πλήθους κομματιών , αλλά και στα βαψίματα λόγω της ιδιαιτερότητας της παραλλαγής

σύντομα στο showroom  :D :D

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος B737Mech

• Λέων - IPMS 1393
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Back in Greece!
« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 05:00:06 μμ »
Φίλε μου θερμά συγχαρητήρια! Τι να πρωτοσχολιάσουμε εδώ τώρα...
Οι βόμβες ίδιες με τις φωτογραφίας! Αντε γεια....

Θα παραμείνουμε σε επικοινωνία. Πλησιάζει η ώρα του δικού μου.

Συγχαρητήρια ξανά και εις ανώτερα (όσο γίνεται μετά από αυτό) ::thumbleft:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ευαγγελος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μαρκοπουλο
  • modelclub.gr
« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 07:48:10 μμ »
Θοδωρή σου το είπα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!!!!πολλά πολλά μπράβο και γρήγορα
στο show room με περισσότερες φώτο να τα χαζέψουμε ακόμα καλύτερα  ::salut::
*Μην ξεχάσεις να φτιάξεις τα ανόδου καθόδου.

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #128 στις: Νοεμβρίου 11, 2020, 07:57:15 μμ »

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #129 στις: Νοεμβρίου 12, 2020, 12:23:27 μμ »
Φίλε μου θερμά συγχαρητήρια! Τι να πρωτοσχολιάσουμε εδώ τώρα...
Οι βόμβες ίδιες με τις φωτογραφίας! Αντε γεια....

Θα παραμείνουμε σε επικοινωνία. Πλησιάζει η ώρα του δικού μου.

Συγχαρητήρια ξανά και εις ανώτερα (όσο γίνεται μετά από αυτό) ::thumbleft:: ::salut::

σ'ευχαριστώ πολύ φίλε  :D :D.για τις βόμβες που αναφέρεις , έγιναν σε χρόνο ρεκόρ.αρχικά  έλεγα να βάλω τις 24αρες αλλά πολύ γκουμούτσες.έπειτα αφού έφτιαξα τα αφη 2 συγκεκριμένων φώτο με τα αντίστοιχα s/n , έπρεπε να μπει και οι ίδιος οπλισμός , οπότε :wink: :wink:
αναμένω το δικό σου και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε από υλικό και διάφορες τεχνικές που έκανα.μη νομίζεις και εγώ πρώτη φορά τα έκανα αυτά 8) 8)

Θοδωρή σου το είπα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!!!!πολλά πολλά μπράβο και γρήγορα
στο show room με περισσότερες φώτο να τα χαζέψουμε ακόμα καλύτερα  ::salut::

χαίρομαι φίλε μου και πραγματικά για 'μένα τουλάχιστον το αποτέλεσμα με δικαιώνει.έριξα πολλή δουλειά και ευτυχώς όλα καλά στο τέλος.εννοείται οτι χωράει βελτίωσης αλλά κουράστηκα πραγματικά :? :?

εννοείται οτι στο showroom θα βάλω μπόλικο υλικό , ειδικά τώρα που μας καραντινιάσανε πάλι και είμαι στο σπίτι ::glossa:: ::glossa::

(Image removed from quote.)

εντάξει χτες που πήγα να απαντήσω από το tablet μέχρι να φορτώσει την gif <<κόλλησαν >> όλα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

σ'ευχαριστώ Μαθιέ.δε σε ξέχασα , σου έχω κρατήσει τα decals , μόλις ελευθερωθούμε  :mrgreen: :mrgreen: θα πιούμε καφέ ::salut:: ::salut::

ας τα πάρουμε όλα όμως με τη σειρά  8) 8)

μονοθέσιο..

όταν πήγα να βάλω το τελάρο της καλύπτρας , δεν κούμπωνε καλά γιατί ήταν λίγο πιο φαρδύ από την καλύπτρα
έκοψα ένα μικρό κομμάτι από τον άξονα και ξανακόλλησα το πλαινό ώστε να κάθεται χωρίς ζόρι

αφού κόλλησε σωστά , οι άκρες του πλαισίου έβγαιναν έξω από την καλύπτρα , οπότε με την λεπίδα (με πολλή προσοχή μη σπάσει η καλύπτρα -αυτά θεωρητικά τα κάνουμε πριν βάψουμε και κολλήσουμε αλλά ............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) αφαίρεσα υλικό και ήρθε <<πρόσωπο>>

όταν πήγα να βάλω την καλύπτρα ανακάλυψα οτι δεν έμπαινε με τίποτα γιατί ήταν στενή.άρα υπήρχε λόγος που το πλαίσιο ήταν πιο φαρδύ από την καλύπτρα και την ξεχείλωνε :? :?

ξανά λεπίδα με προσοχή , και αφαίρεση υλικού ώστε να μπαίνει η καλύπτρα στο μοντέλο.μπαίνει λίγο σφιχτά βέβαια , αλλά μπαίνει.τουλάχιστο δε χρειάζεται κόλλα για να μείνει στη θέση της 8) 8)

ένα σημείο που θέλει προσοχή απο πριν , είναι τα φώτα στα πλαϊνά της εισαγωγής.είναι πιο φαρδιά και εξέχουν.δε μπαίνω στη διαδικασία να τα ξεκολλήσω και να τα τρίψω γιατί θα κάνω ζημιά και σίγουρα θα χάσω κανένα , οπότε μένουν ως έχουν.κρίμα όμως να τα φτιάχνουν λάθος....

και μόλις είδα ένα σημείο στην εισαγωγή που θέλει διόθωση λόγω κακής χύτευσης. ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::κύλισε χρώμα από την ταινία , αφού έχει αφήσει κενό η χύτευση του πλαστικού

πάμε στο διθέσιο..

το πλαίσιο κάθεται σωστά στην καλύπτρα.μόνο το μεσαίο τμήμα που εφάπτεται με το έμβολο ανύψωσης τροποποιήθηκε.έκοψα τις άκρες του γιατί πίεζε πολύ τα πλαϊνά της καλύπτρας και εξείχαν αρκετά από το επίπεδο της , οπότε ήρθαν <<πρόσωπο>> όλα.επίσης το έμβολο ανύψωσης το έκανα πιο κοντό γιατί η καλύπτρα καθόταν πολύ ψηλά και δε μου άρεσε , είχε μεγάλη κλίση προς τα πάνω

-

έπειτα έκανα κάποιες φθορές στο εμπρός μέρος του ατρακτιδίου σκόπευσης

οι εξαγωγές περιποιήθηκαν με wash και σκόνες

-

οι pitot είναι μεταλλικοί.το διθέσιο τον είχε μέσα , ενώ για το μονοθέσιο αγόρασα έναν.τοποθετήθηκαν και βάφτηκαν χωρίς παρατράγωδα

Ευάγγελε , τα ανόδου-καθόδου , δεν τα έχω κολλήσει , κινούνται ελεύθερα.παρατήρησες όμως τη διαφορετική τους θέση :wink: :wink:.αυτό το έκανα εσκεμμένα καθώς το έχω παρατηρήσει στην πραγματικότητα.

αυτήν τη φωτογραφία την τράβηξα στη γιορτή της αεροπορίας πέρυσι γι'αυτόν το λόγο.μου είχε κάνει πολύ εντύπωση τότε

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #130 στις: Νοεμβρίου 12, 2020, 01:31:08 μμ »
Να πω ότι μου αρέσουν ΠΟΛΥ γιατί
(α) είναι πετυχημένη η βρώμικη ghost. Και βρώμικη αλλά και χρωματιστή. Τόσο, όσο.
(β) έχουν φόρτωμα που μου αρέσει ιδιαίτερα (τύπου "διαστημικό" το λέω, με τις CFT και τα όπλα να δεσπόζουν ΧΩΡΙΣ υποπτερυγικές δεξαμενές, μοιάζει το αεροσκάφος σαν να έχει βγει από ταινία space sci-fi).
(γ) είναι ζεύγος, και αυτό κάνει κάτι σαν 100 + 100 = 250 !!!

Πολλά μπράβο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #131 στις: Νοεμβρίου 12, 2020, 02:11:08 μμ »
Πάρα πολύ όμορφα και τα δύο!! Η παραλλαγή και η φθορά-βρώμα είναι πολύ αληθοφανής!!
Εξαιρετικότατα!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #132 στις: Νοεμβρίου 12, 2020, 04:29:57 μμ »
Να πω ότι μου αρέσουν ΠΟΛΥ γιατί
(α) είναι πετυχημένη η βρώμικη ghost. Και βρώμικη αλλά και χρωματιστή. Τόσο, όσο.
(β) έχουν φόρτωμα που μου αρέσει ιδιαίτερα (τύπου "διαστημικό" το λέω, με τις CFT και τα όπλα να δεσπόζουν ΧΩΡΙΣ υποπτερυγικές δεξαμενές, μοιάζει το αεροσκάφος σαν να έχει βγει από ταινία space sci-fi).
(γ) είναι ζεύγος, και αυτό κάνει κάτι σαν 100 + 100 = 250 !!!

Πολλά μπράβο  ::salut::

Σ'ευχαριστω πολυ για το σχολιο σου.η παραλλαγη ειναι λιιιιγο πιο σκουρα απο οτι το ηθελα.με το wash εγινε καπως πιο <<σκοτεινη>> , αλλα και ετσι μου αρεσει πολυ
Για τη μορφη που εχουν τα μοντελα με αυτη τη διαμορφωση , τι να πω....εισαι μεσα στο μυαλο μου.ο λογος που δεν εβαλα πτερυγικες δεξαμενες ηταν ασκριβως αυτος . θυμιζει κατι .........διαστημικο  8) 8)

Πάρα πολύ όμορφα και τα δύο!! Η παραλλαγή και η φθορά-βρώμα είναι πολύ αληθοφανής!!
Εξαιρετικότατα!!  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Να'σαι καλα felix.δυσκολευτικα παρα πολυ ομως εφτασα εκει που ηθελα.περιττο να αναφερω οτι υπηρξαν απειρες φορες που ηθελα να σπασω και τα 2 :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #133 στις: Νοεμβρίου 12, 2020, 05:32:08 μμ »
Συγχαρητήρια και απο μένα ::thumbleft::
Ρεαλιστική και προσεγμένη απόδωση παραλλαγής με εξίσου όμορφη ολοκλήρωση των δύο Ελληνικών F-16 :!:
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #134 στις: Νοεμβρίου 13, 2020, 01:15:52 μμ »
Συγχαρητήρια και απο μένα ::thumbleft::
Ρεαλιστική και προσεγμένη απόδωση παραλλαγής με εξίσου όμορφη ολοκλήρωση των δύο Ελληνικών F-16 :!:
 ::salut::

Σ'ευχαριστω πολυ Γιαννη.δυσκολο εγχειρημα αλλα ευτυχως ειχε αισιο τελος.καλη σου μερα φιλε μου ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 13, 2020, 07:12:29 μμ »
Εξαιρετική απόδοση αυτής της τόσο απαιτητικής παραλλαγής! Είναι σίγουρα μέσα στα καλύτερα  F-16 που έχω δει!!! ::thumbleft::

Πολλά μπράβο από μένα! Τώρα μένει μια καλή και χορταστική φωτογράφιση! :wink:

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 14, 2020, 11:46:44 πμ »
Εξαιρετική απόδοση αυτής της τόσο απαιτητικής παραλλαγής! Είναι σίγουρα μέσα στα καλύτερα  F-16 που έχω δει!!! ::thumbleft::

Πολλά μπράβο από μένα! Τώρα μένει μια καλή και χορταστική φωτογράφιση! :wink:

::thanx:: ::thanx:: ::thanx::Σύντομα θα βάλω μπόλικο υλικό  :wink: :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 14, 2020, 09:03:26 μμ »
Πολύ απαιτητική δουλειά  !
Πέρα από το επιτυχημένο βάψιμο της γκοστ νομίζω ότι και οι οπλισμοί και οι εξαγωγές αξίζουν συγχαρητήρια..
Καθαρές καλύπτρες παρ' όλες τις δυσκολίες με το σκελετό που αντιμετώπισες και άψογο τελικό φινίρισμα.
Αν θυμηθείς στο show room βάλε και καμμιά φωτό από κονσόλες !

Bookmark  το θέμα..
Με υγεία τα επόμενα  !

::101::

Αποσυνδεδεμένος Periklis74

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ιωαννινα
  • WWII Armor 1/72 , planes 1/48 .
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 15, 2020, 01:04:13 πμ »
Εξαιρετικό το τελικό αποτέλεσμα για ακόμη μια κατασκευή . Πολλά πολλά μπράβο και απο εμένα   ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 16, 2020, 08:29:09 πμ »
dsk και  Periklis74 σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας :D :D :D

εννοείται οτι θα βάλω και φωτογραφίες από το εσωτερικό των cockpit καθώς οι καλύπτρες δεν είναι κολλημένες
.....και φυσικά έχω ήδη ξεκινήσει το επόμενο , μαζί με κάτι ράφια χθες για να βολέψω τα f-16.όμως θα κάνω ένα διάλειμμα για φωτογράφιση καθώς πρέπει να τα παρκάρω στη βιτρίνα.απλά πρέπει να στήσω το σκηνικό  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Bad_Omen

• Scale 1/35
  • *
  • Θεοδωρος Ανυφαντής
« Απάντηση #140 στις: Νοεμβρίου 21, 2020, 01:13:14 μμ »
όπως πάντα το link από το showroom

https://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,36003.0.html

::salut:: ::salut::

Tags: