ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία

Ξυλινο κιτ san Ildefonso kit OCCRE 1/70

<< < (33/35) > >>

Scrat:
Πολύ λεπτομερές και ρεαλιστικό.
Πόσο σου πήρε να το φτιάξεις - τελειοποιήσεις - ξανατελειοποιήσεις;
Κάτι τέτοια βλέπω και φοβάμαι τα ξύλινα πλεούμενα, ψαρωτικό, φαντάσου να το δω κι από κοντά!
Τύπου "άντε φτιάξτο κι εσυ" τώρα...

Μάριος:

--- Παράθεση από: gsxdent59 στις Ιανουαρίου 08, 2026, 09:52:09 πμ ---Φιλε Μάριε, να ξεκινήσεις από σχετικά εύκολα κιτ και σταδιακά να πας σε ποιο δύσκολα, όπως αυτο που τελειώνω τώρα, που είναι υψηλής  δυσκολίας. Και έπεται η κατασκευή του συλλεκτικού κιτ της ίδιας εταιρείας το VICTORY στο ίδιο μέγεθος και με την ίδια δυσκολία. Καλές δημιουργίες...

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλησπέρα!
Ναι ναι εννοείται ακολουθω τα βηματα όπως πρέπει και ανεβάζω δυσκολία.
Εχω φτιάξει 2 μεχρι τωρα και ψαχνω το επομενο. Στο παλιό μου θεμα προσθεσα και μια ερωτηση για το ποιο μοντέλο να κανω. Οποιος θελει παει να απαντήσει
Ευχαριστώ

gsxdent59:
Μετά απο 6 χρόνια δουλιάς,οχι φυσικά καθημερινή και πολύωρη, τελείωσε το μοντέλο. Παραθέτω τις τελευταίες φωτογραφίες με μερικές λεπτομέρειες του καταστρώματος. Το τοποθέτησα σε ειδικό τραπεζάκι που παρήγγειλα και αναμένω το αντίστοιχο πλεξιγκλας απο πάνω για των προστασία του. Μεσα  στο πλέξιγκλας θα κολλήσω ταινία led σε σχήμα Π για να φωτίζει το μοντέλο. Σειρά εχει τώρα το νεο μοντέλο που θα είναι το HMS VICTORY Limited EDITION της OCCRE , με αριθμό σειράς 465/999 , αντίστοιχων διαστάσεων και δυσκολίας με αυτό που μόλις τελείωσα

gsxdent59:

--- Παράθεση από: Μάριος στις Ιανουαρίου 09, 2026, 01:34:42 πμ ---Καλησπέρα!
Ναι ναι εννοείται ακολουθω τα βηματα όπως πρέπει και ανεβάζω δυσκολία.
Εχω φτιάξει 2 μεχρι τωρα και ψαχνω το επομενο. Στο παλιό μου θεμα προσθεσα και μια ερωτηση για το ποιο μοντέλο να κανω. Οποιος θελει παει να απαντήσει
Ευχαριστώ

--- Τέλος παράθεσης ---
Φίλε Μάριε εγω ξεκίνησα με το το κιιτ της  ARTESANIA LATINA "SANTA MARIA" ηταν μια καλή επιλογή για να μπεις στα βαθιά μετά

Thanasis:
Χαιρετώ κι εύχομαι υγεία.
Σας παρακολουθώ απο την αρχή της κατασκευής κι εκτός από το μοντέλο, υπάρχει και κάτι άλλο που με εντυπωσιάζει.
Συγχαρητήρια για την επιμονή σας :!:
Thx

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση