ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Ξυλινο κιτ san Ildefonso kit OCCRE 1/70
gsxdent59:
Χαιρετώ ολα τα μέλη του φόρουμ. Εχω κατασκευάσει μοντέλα αρκετά καθώς ειμαι χρόνια στο χομπυ αυτό. Εχω κατασκευάσει σε πλαστικό κιτ ιστιοφόρα το CUTTY SARK και το SOLEIL ROYAL και τελευταία μπηκα στον χώρο των ξύλινων κατασκευών φτιάχνοντας το κιιτ της ARTESANIA LATINA "SANTA MARIA" .Παραθέτω φωτο από τα μοντέλα αυτά. Τώρα ετοιμάζομαι να κατασκευάσω τον κιτ της OCCRE "SAN ILDEFONSO" .ΕΙναι ισπανική ναυαρχίδα του 1783 με πλήρη ιστιοφορία. Το ξύλινο μοντέλο έχει μήκος 1250 εκατοστά και πρόκειται σύντομα να το ξεκινήσω. Εαν υπάρχει ενδιαφέρον θα δημοσιεύω εδω την πρόοδο κατασκευής και φυσικά τις παρατηρήσεις έμπειρων συνοδοιπόρων.
gsxdent59:
Ξερει κανείς για το ανεβασμα φωτογραφιων μου βγάζει internal server error οταν προσπαθω να ανεβάσω φωτογραφιες στο image hosting. γιατι γινεται αυτο? εχω μειώσει το μεγεθος τους για να είναι μεσα στο όρια που θέτει.Τι φταίει?
arcadios:
--- Παράθεση από: gsxdent59 στις Φεβρουαρίου 07, 2020, 01:39:58 μμ ---Ξερει κανείς για το ανεβασμα φωτογραφιων μου βγάζει internal server error οταν προσπαθω να ανεβάσω φωτογραφιες στο image hosting. γιατι γινεται αυτο? εχω μειώσει το μεγεθος τους για να είναι μεσα στο όρια που θέτει.Τι φταίει?
--- Τέλος παράθεσης ---
καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
το θεμα με τις φωτο εχει να κανει με την ανάλυση τους. αυτές που προσπάθησες να ανεβάσεις είναι 6500χ3500 pixel .
αν μπορείς, καντα resize σε 1500χ... και δεν θα έχεις πρόβλημα. ::salut::
gsxdent59:
gsxdent59:
Αυτα ειναι τα δυο πλαστικά κιτ ιστιοφόρων και ενα ξύλινο που έχω φτιαξει. Δεν ξέρω αν τα ανεβασα σωστα. Ας μου πει κάποιος αν γινεται και διαφορετικά. Στην πορεία λοιπον θα ανεβάζω φωτογραφιες απο το υπο κατασκευήν μοντέλο καθως και τα προβλήματα που θα συναντήσω
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση