ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Ξυλινο κιτ san Ildefonso kit OCCRE 1/70
Kostis Pap:
Μεγάλη χαρά κάθε φορά που ποστάρεις φωτό από την εξέλιξη της κατασκευής σου. Συγχαρητήρια.
gsxdent59:
Ευχαριστώ για την αποδοχή σας. Ειναι γεγονός πως με την τοποθέτηση κάθε νέου σχοινιού, δυσκολεύει η δουλειά εκθετικά, καθως τα σημεια πρόσδεσης στο κατάστρωμα και στις κουπαστές, γίνονται δύσκολα προσβάσιμα μέσα από το κυκεώνα των νημάτων που ήδη εχουν δεθεί...πολύ υπομονή λοιπόν και πολύ προσοχή στους χειρισμούς με τα χέρια, ώστε να μην κάνουμε ζημία στα ήδη τοποθετημένα νήματα, στην προσπάθεια να δέσουμε το νεο σχοινί....Αυτή είναι όμως και μεγάλη πρόκληση στον μοντελισμό....η δυσκολία....το αποτέλεσμα όμως όπως βλέπετε μας ανταμοίβει...γι αυτό πιστεύω κανείς από εμας δεν το μετανοιώνει που έμπλεξε με το χόμπυ αυτό.
gsxdent59:
Τελείωσε η τοποθέτηση όλων των πανιών και στα τρία κατάρτια. Φτανουμε στο τέλος. Εμειναν ακόμη τα σχοινιά που μαζεύουν το κάθε πανί από τις γωνιές του με τροχαλίες και δεσιμο στο κατάστρωμα. Σίγουρα το δεσιμό τους δεν θα είναι ευκολο αλλά θα γίνει. Οι επόμενες φωτογραφίες θα είναι και οι τελικές του μοντέλου μιας και δεν έχει νόημα αλλη φωτογράφηση. Ειμαι στο στάδιο της παραγγελίας και μιας προθηκης ξύλινης στις διαστασεις του μοντέλου 132Χ53Χ100 cm ωστε να το στερεώσω μέσα σε αυτήν για προστασία από τον χρόνο.
Μάριος:
Συγχαρητήρια!! Σε μενα τουλάχιστον που ειμαι λιγο αρχάριος φαίνεται τελειο!!
Ζηλεύω τέτοιες δουλειές!! Αντε και στα δικά μου χαχα
::keep_mod::
gsxdent59:
Φιλε Μάριε, να ξεκινήσεις από σχετικά εύκολα κιτ και σταδιακά να πας σε ποιο δύσκολα, όπως αυτο που τελειώνω τώρα, που είναι υψηλής δυσκολίας. Και έπεται η κατασκευή του συλλεκτικού κιτ της ίδιας εταιρείας το VICTORY στο ίδιο μέγεθος και με την ίδια δυσκολία. Καλές δημιουργίες...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση