ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία
Ξυλινο κιτ san Ildefonso kit OCCRE 1/70
Kostis Pap:
Συγχαρητήρια για την κατασκευή και το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
Μάριος:
--- Παράθεση από: gsxdent59 στις Ιανουαρίου 18, 2026, 11:59:47 πμ ---Φίλε Μάριε εγω ξεκίνησα με το το κιιτ της ARTESANIA LATINA "SANTA MARIA" ηταν μια καλή επιλογή για να μπεις στα βαθιά μετά
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλημερα!!! Τελεια. Ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή!!
Θα ενημερώσω για την επιλογη μου και για την πορεία της κατασκευής
gsxdent59:
--- Παράθεση από: Thanasis στις Ιανουαρίου 19, 2026, 08:53:24 πμ ---Χαιρετώ κι εύχομαι υγεία.
Σας παρακολουθώ απο την αρχή της κατασκευής κι εκτός από το μοντέλο, υπάρχει και κάτι άλλο που με εντυπωσιάζει.
Συγχαρητήρια για την επιμονή σας :!:
Thx
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια...Η επιμονή μου προέρχεται από την αγάπη για το αντικείμενο, που κάνει ευκολη την υπέρβαση των δυσκολιών στην κατασκευή και πίστεψε με υπήρξαν πολλές στην πορεία....αλλά είπαμε οταν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν τα παρατάς ποτέ..
Σύντομα αρχίζω και νεα κατασκευή ίδιας δυσκολίας και φυσικά θα ανοίξω νέο θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος,όπως εκανα με αυτό.
gsxdent59:
--- Παράθεση από: Kostis Pap στις Ιανουαρίου 19, 2026, 08:55:32 πμ ---Συγχαρητήρια για την κατασκευή και το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ πολύ...
Μάριος:
--- Παράθεση από: gsxdent59 στις Ιανουαρίου 19, 2026, 01:38:24 μμ ---Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια...Η επιμονή μου προέρχεται από την αγάπη για το αντικείμενο, που κάνει ευκολη την υπέρβαση των δυσκολιών στην κατασκευή και πίστεψε με υπήρξαν πολλές στην πορεία....αλλά είπαμε οταν αγαπάς αυτό που κάνεις δεν τα παρατάς ποτέ..
Σύντομα αρχίζω και νεα κατασκευή ίδιας δυσκολίας και φυσικά θα ανοίξω νέο θέμα από την αρχή μέχρι το τέλος,όπως εκανα με αυτό.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολυ ωραίο το αποτελεσμα και θα ειναι τελειο διακοσμητικο για οποιοδήποτε γωνια στο σπιτι.
Αναμένουμε την νεα κατασκευή και εγω προσωπικά θα παρακολουθώ καθε στάδιο
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση