0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εμένα στην μία ώρα με πετάει έξω ...... !!!! Σχετικά με το κίτ πανέμορφο άρμα !!! Καλή συνέχεια και καλά τελειώματα !!!! Εχω το αρχαίο της heller στην 1/72 στο στοκ οπότε θα παρακολουθώ την κατασκευή με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον .
Tο κίτ είναι της Tamiya και προσφέρει ό,τι θα περίμενε κάποιος από την Ιαπωνική εταιρεία:κορυφαία εφαρμογή,καλή λεπτομέρεια,κάποια "καλούδια" όπως μεταλλική αλυσίδα κλπ,ερπύστριες κομμάτι-κομμάτι,έτοιμες,καθαρισμένες στο σακουλάκι τους και μία συμπαθητική φιγουρίτσα.Η υφή των χυτών επιφανειών είναι πολύ καλή κι αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι μοντελιστές στην αλλοδαπή μπαίνουν στο κόπο να την ξαναφτιάξουν με υγρό στόκο... (να είχαμε,να λέγαμε...).Βέβαια το κίτ δεν είναι τέλειο.Εντόπισα τρείς παραλείψεις κι ένα λάθος αλλά ας μην είμαστε και...πλεονέκτες,όποιος επιθυμεί να το κατασκευάσει κατευθείαν από το κουτί,θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.Η κατασκευή ξεκίνησε από την ανάρτηση όπου η Tamiya έχει συλλάβει υπέροχα το σχέδιο του Ευγένιου Μπριλιέ και πραγματικά λυπάμαι που θα πρέπει να κρυφτεί από τα καλύμματα:Συνεχίζεται... Spoiler (hover to show)Εχθές το βράδυ ετοίμασα και προσπάθησα να ανεβάσω πλήρες review για το κιτ αλλά μετά από περίπου μία ώρα που έγραφα,όταν πάτησα "αποστολή" με πέταξε έξω κι όλα χάθηκαν. Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει αυτό.Υπάρχει περιορισμός στο χρόνο σύνδεσης;
Το έχω δει από κοντά και το έχει κάνει κουκλί!!!«La Garde meurt mais ne se rend pas!» Κωστή!!Σφίξε τα δόντια και ανασκουμπώσου, για να διαβάσουμε κάτι καλό όπως τα γράφεις!!
Καλή αρχή!!!! Αν κρίνω από τους συνηθισμένους ρυθμούς σου, θα το δούμε στην Έκθεση του 2025 (44η) Ανεπρόκοπε: Δεν είχες πει πως θα ξαναζωντάνευες τα φαντάσματα του παρλθόντος????? Καινούργιο κιτ έπιασες??????Πάντως ωραία επιλογή.... ΔΚ
Καλη αρχη και απο εμενα!Θα το κανεις Γαλλικο η καταλειφθεν Γερμανικο?
Allons enfants de la patrie, Κωστή! Στην οθόνη που κανεις log in, κάτω απο το password γραφει "Λεπτά παραμονής σε σύνδεση:" με προεπιλεγμένο το 60. Είτε βάζεις εκεί οτι τιμή θές, ή τσεκάρεις το κουτάκι απο κάτω "αυτόματη επανασύνδεση". Καλού κακού εγώ οταν γράφω "σεντόνι", το κανω στο word/notepad και το μεταφέρω στο MC για "χτένισμα"/ποστάρισμα. Ελπίζω να ξαναβρείς το κουράγιο να το ξαναγράψεις να μάθουμε και μείς τίποτα για το (ακριβό) πόνημα του Γιαπωνέζου επι του Γαλλικού θαύματος της τεχνολογίας!Vive la France!
Συμφωνώ καθ' ολοκληρίαν και επαυξάνω με το σύντροφο στρατάρχη ΜΦΧ
Ναί αλλά η φρουρά έχει γεράσει και οι αντοχές και οι ορέξεις της έχουν μειωθεί!
Έχει γεράσει????? Είσαι σίγουρος????? Θα τα έβαζες με το τυπάκι αυτό (είναι αυθεντικός σε μεγάλη ηλικία)???? ΔΚ
Με τούτο το πράμα συμμετέχεις στο Toons GB και δε τό 'χεις πάρει χαμπάρι ʼντε τελείωνε με το κατασκευαστικό, να ξεκινήσεις να βάφεις γιατί το μόνο που το σώζει είναι οι παραλλαγές που φόραγε ΜΦΧ
Μια χαρά τα πας !!!! Με βλέπω να είναι το επόμενο που θα φτιάξω στην 1/72 όποτε θα παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!!!
& όμως αν εξαιρέσουμε το μεγάλο μειονέκτημα του "μονοθέσιου" πύργου που ανάγκαζε τον διοικητή να'ναι & πυροβολητής & σκοπευτής & γεμιστής ,στην εποχή του ήταν μάλλον το καλύτερο άρμα! Υπερείχε σε οπλισμό,ταχύτητα ,θωράκιση.Καλή συνέχεια Κώστα.Εννοείται πως σε παρακολουθώ από αρχής (ας μην "μιλάω").Δίνει κινητήρα η tamiya, γιατί κάτι διακρίνω από ανοιχτά πλαϊνά;Ευτυχώς θα το κάνεις γαλλικό. Έχει ωραιότατες παραλλαγές & με "αεροπορικά" εθνόσημα!
Ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο μέσο άρμα της εποχής του δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του λόγω λανθασμένης χρήσης του !!!
Κουνήσου χελώναααααα ΜΦΧ
Μιας και είναι ένα απο τα επόμενα πρότζεκτ Ερώτηση ..... οι γάντζοι ανύψωσης του πύργου δεν είχαν στάνταρ θέση τοποθέτησης .....