0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. χαίρομαι που συνήλθες από το εγκεφαλικό, αυτά συμβαίνουν όταν μπλέκεις με στρινκάκια (αν και προσωπικά προτιμώ την λέξη που χρησιμοποιούσε ο μακαρίτης ο Πετρόπουλος γι' αυτά...) 2. φαντάσου να μην το παρατηρούσε ο θείος : θα τελείωνες το μοντέλο, θα πήγαινες στην έκθεση και τότε όλοι ξαφνικά θα έλεγαν τη γνώμη τους για τις λάθος δοκίδες (κάτι σαν το φετινό σου μοντέλο/διόραμα )3. ο κύλινδρος που ρωτάς δεν ξέρω τι είναι αλλά αν δεν φαίνεται έτσι όπως άνοιξες την πτέρυγα.. σφύρα κλέφτικα κάνε τον ...γιαπωνέζο4 η έγχρωμη φωτό που έβαλες είναι από πτέρυγα του Ki-84 ;
Εμείς πάμε να σε φρενάρουμε αλλά εσύ είσαι ασυγκράτητος... Ο "κύλινδρος" που ρωτάς πρέπει να είναι η ράβδος που κινεί το πηδάλιο κλίσεως.Το διαμέρισμα του πυροβόλου δεν πρέπει να έχει ξεχωριστό πάτωμα, πρέπει όμως το πάνελ που βρίσκεται απο κάτω να έχει μεγαλύτερο πάχος σαν αυτό της ανοιγμένης θυρίδας που φαίνεται στη φωτογραφία.
::eusa_wall::Φίλε μου είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ..... Μία αδιάκριτη ερώτηση μόνο καί βέβαια ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ απαντάς!!!! Τί δουλειά κάνεις;;;;;
Δυστυχώς...εχω ακόμα 4 χρόνια και βγαίνω...Είμαι στις φυλακές της Νιγρίτας.. Καθηγητής Αγγλικών είμαι φίλε. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο.
Νομίζω ότι η πρώτη φωτό που έβαλα είναι η μόνη διαθέσιμη της περιοχής. Αυτό που βλέπω εκεί είναι το πάνω μέρος της φωλέας των τροχών με πλήθος σωληνώσεις να την καλύπτει. Η λογική και στα δύο αεροσκάφη ήταν ότι η πτέρυγα κούμπωνε με την άτρακτο, τώρα το Avenger ήταν διαφορετικό γιατί εκεί ήταν το διαμέρισμα βομβών και όχι οι φωλεές των τροχών, οπότε προκύπτει και διαφορετική δομή.αν βρεις κάτι άλλο βάλε να το δούμε
Φίλε μου έχω πάθει πλάκα!! Εξαιρετική η κατασκευή σου όπως και οι προηγούμενες άλλωστε. Καλή συνέχεια.