Αποστολέας Θέμα: Frank in and out  (Αναγνώστηκε 42426 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Frank in and out (torii)
« Απάντηση #150 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 09:26:11 μμ »
1. χαίρομαι που συνήλθες από το εγκεφαλικό, αυτά συμβαίνουν όταν μπλέκεις με στρινκάκια  :mrgreen: (αν και προσωπικά προτιμώ την λέξη που χρησιμοποιούσε ο μακαρίτης ο Πετρόπουλος γι' αυτά...)

2. φαντάσου να μην το παρατηρούσε ο θείος : θα τελείωνες το μοντέλο, θα πήγαινες στην έκθεση και τότε όλοι ξαφνικά θα έλεγαν τη γνώμη τους για τις λάθος δοκίδες (κάτι σαν το φετινό σου μοντέλο/διόραμα  :wink: )

3. ο κύλινδρος που ρωτάς δεν ξέρω τι είναι αλλά αν δεν φαίνεται έτσι όπως άνοιξες την πτέρυγα.. σφύρα κλέφτικα κάνε τον ...γιαπωνέζο

4 η έγχρωμη φωτό που έβαλες είναι από πτέρυγα του Ki-84 ;
1. Nai,ηταν εγκαιρη η παρεμβαση, το καλο να λεγεται. 8)
2.Δεν εχεις καθολου αδικο, αν κ βεβαια δεν μπορω να εχω την απαιτηση ολοι να παρακολουθουν τα ποσταρισματαμου! :twisted:
3.Στο κατω-κατω ενας κυλινδρος ειναι,μπαινει ευκολα. ::glossa::
4. Πρεπει να ειναι απο ενα προτζεκτ κατασκευης ενος twin-Mustang με φοβερο ενδιαφερον.
5.(Αυτο το βαζω εγω) :mrgreen:  Θα ποσταρω κ το τελευταιο πακετο φωτο για να δω αν θα προκυψουν κιαλλα θεματα απο εκει.. :? :roll:

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Frank in and out
« Απάντηση #151 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 10:28:57 μμ »
Κωστη, Σταυρο, ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Σταυρο οντως ειμαι σχολειο ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ aκομαΤΙ ΕΙΝΑΙ TA STRINGS ΚΑΙ ΤΑ RIBS :evil: :oops:
Για το πακετο τωρα..

Με βαση αυτη τη φωτο
 ::arrowdown::

Click to see the original size.

προσπαθησα να αναπαραστησω την ενσωματωμενη (?) με το χειλος προσβολης δεξαμενη, με τονπλεον ανορθοδοξο τροπο.. :roll:

ενα καλουπι δλδ πανω στο οποιο θα εφαρμοζα φυλλο αλουμινιου.

Δευτερη αποπειρα, ακομα πιο ανορθοδοξη..Τα λογια περιττα.. :roll:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Παρολα αυτα το πλαστικοειδες 'καλουπι' εφαρμοσε στο σημειο που ηθελα και προχωρησα με αλουμινοταινια πρωτα..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

..μαπα το καρπουζι οποτε το γυρισα σε πλαστικο..

..και την τριτη φορα με αλουμινοταψακι

Click to see the original size. Click to see the original size.

αρκετα καλο, αλλα οταν το δοκιμασα στην επιφανεια παραηταν ογκωδες.. :evil:

Τοτε συνειδητοποιησα οτι εχω και ενα 2ο κιτ που ...σηκωνε βαρη-θυμαστε? :lol:-και οτι το καλυτερο θαταν να φορμαρω το αλουμινοταψι πανω στην αμιγη επιφανεια του κιτ κ τοτε τα πραγματα πηραν την πορεια που επρεπε..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ταυτοχρονα προχωρησα και σε μια υποτυπωδη cutawayικη νευρωση στο σημειο που θα μενει αδειο. Η ιδια η δεξαμενη με το skin θα τοποθετηθει ξεχωριστα μαλλον πανω σε ξυλινο υποστηριγμα..

Μιας κ προανεφερα για βαρη, αυτα εγιναν ακομη..βαρυτερα για το ατυχο ΟΟΒειδες :lol:

Συνεχεια λοιπον..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Λιγο λερωμα..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Για την επιμαχη επιφανεια τωρα..

Που ειναι τα stringers,οεο? :twisted:

Συνεχεια σε εκκρεμοτητες..

Click to see the original size. Click to see the original size.

Αυταααα...Σχολιαστε και χωστε οπου χρειαστει ΕΓΚΑΙΡΑ!

::salut::

Αποσυνδεδεμένος alexanderb

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος-Αθήνα
« Απάντηση #152 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 10:50:38 μμ »
Πραγματικά ασταμάτητος!!! Αυτά τα μικροσκοπικά κομματάκια πχ προτελευταία φωτό, πρώτον πώς τα κόβεις και δεύτερον πώς καταφέρνεις όλα να είναι τόσο όμοια;

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #153 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 10:52:14 μμ »
Και κάπου εδώ είναι που αλλάζω χόμπι και ασχολούμαι με ψάρεμα που δεν σου προκαλεί εγκεφαλικά βραδιάτικα.

Πραγματικά ότι και να πω είναι πολύ λίγο...

Η δουλειά σου είναι σε τελείως διαφορετικό επίπεδο...

Αποσυνδεδεμένος Theios Nontas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 13, 2016, 11:09:28 μμ »
Εμείς πάμε να σε φρενάρουμε αλλά εσύ είσαι ασυγκράτητος... :lol:
Ο "κύλινδρος" που ρωτάς πρέπει να είναι η ράβδος που κινεί το πηδάλιο κλίσεως.
Το διαμέρισμα του πυροβόλου δεν πρέπει να έχει ξεχωριστό πάτωμα, πρέπει όμως το πάνελ που βρίσκεται απο κάτω να έχει μεγαλύτερο πάχος σαν αυτό της ανοιγμένης θυρίδας που φαίνεται στη φωτογραφία.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 06:44:07 πμ »
Εμείς πάμε να σε φρενάρουμε αλλά εσύ είσαι ασυγκράτητος... :lol:
Ο "κύλινδρος" που ρωτάς πρέπει να είναι η ράβδος που κινεί το πηδάλιο κλίσεως.
Το διαμέρισμα του πυροβόλου δεν πρέπει να έχει ξεχωριστό πάτωμα, πρέπει όμως το πάνελ που βρίσκεται απο κάτω να έχει μεγαλύτερο πάχος σαν αυτό της ανοιγμένης θυρίδας που φαίνεται στη φωτογραφία.
Παλληκάρια το θέμα με τα Ho-5 είναι ΟΚ,έκανα το καλύτερο δυνατό με βάση τις επιλογές που μου δίνει το κιτ. Θα το δείξει εξ άλλου και η νεκροψία ' 8)
Όσο για τη νεύρωση που φαγωθήκατε  να τη χαλάσω,  ιδού :
Κάνατε τον ταχυτροχό μου γι άλλη μια φορά ευτυχισμένο!  :mrgreen:

Αρχίζω τα ribs ένα ένα τώρα, όχι όλα μαζί όπως πριν. Δεν είναι κ πολλά 7×2=14 κομμάτια με τις αντίστοιχες τρυπούλες. Θα επανέλθω όταν την τελειώσω αυτήν καθώς κ την άλλη μίνι νεύρωση στον ουραιο τροχό, τη νεύρωση μου μέσα!  :twisted:

ΑΕΚΑΡΑ,Νίκο,  ευχαριστώ!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 14, 2016, 10:28:49 μμ »
 ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::Φίλε μου είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ..... Μία αδιάκριτη ερώτηση μόνο καί βέβαια ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ απαντάς!!!! Τί δουλειά κάνεις;;;;;

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 06:45:12 μμ »
::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::Φίλε μου είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ..... Μία αδιάκριτη ερώτηση μόνο καί βέβαια ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ απαντάς!!!! Τί δουλειά κάνεις;;;;;
Δυστυχώς...εχω ακόμα 4 χρόνια και βγαίνω...Είμαι στις φυλακές της Νιγρίτας.. :lol:
Καθηγητής Αγγλικών είμαι φίλε. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο.

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 15, 2016, 09:35:24 μμ »
Δυστυχώς...εχω ακόμα 4 χρόνια και βγαίνω...Είμαι στις φυλακές της Νιγρίτας.. :lol:
Καθηγητής Αγγλικών είμαι φίλε. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο.
::thumbleft::Γιά τή σύνταξη ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ.... Ή Νιγρίτα πώς σού ήρθε καί τήν ανέφερες;;;;

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 11:44:05 πμ »
Γειά σας.
Μιά απορία για να προλάβω κι άλλα μπλεξίματα στο μέλλον.. Σας παραθέτω δύο φώτο από ένα Αβέντζερ.. Θέλω να ρωτήσω αν το σημείο που προεκτεινεται από την βαση του firewall κ το συνδέει με το κάλυμμα του κινητήρα, συναντιέται κ στο Χαγιατε που φτιάχνω. Ρωτάω γιατί θέλω να προσθέσω κάποια λεπτομέρεια εκεί. Λογικά πιστεύω ότι είναι το ίδιο αλλά είπαμε. ..τωρα πρέπει να φυσάω κ το γιαούρτι.  :roll:

Και το αντίστοιχο σημείο στο μοντέλο...

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 07:45:03 μμ »
Παναγιώτη καλησπέρα,
φοβάμαι ότι πρέπει πάλι να ξηλώνεις. Παραθέτω τρεις φωτό, η πρώτη είναι από Ki-84, οι άλλες δύο από βιβλία για το N1K2 George :

1., 2. , 3. ,

Επίσης κοίτα τα σχέδια στο Aerodetail για το Ki-84 στη σελ.61 που δείχνουν την πτέρυγα. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πιστεύω ότι έτσι όπως το έφτιαξες ήταν μόνο στα Avenger. Στο N1K2 όπως φαίνεται και στις φωτό αυτό που υπήρχε κάτω από τα παρελκόμενα ήταν απλά το "ταβάνι" των wheel bays. Η φωτ.1 καθώς και το σχέδιο του Aerodetail δείχνουν ότι αυτό γινόταν και στο Ki-84. Δεν φαίνεται κάπου χωριστό τοίχωμα στο στυλ του Avenger.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 07:58:02 μμ »
Bill, το πιο εύκολο είναι να ξηλωσω αυτό το κομματάκι πλαστικού, σιγά τα ωά!  :mrgreen:  Θέλω όμως να μαι σίγουρος τί "βόσκει " εκεί στο ενδιάμεσο,  αν μπορείτε βρείτε κάτι τις ακόμα. Σε ευχαριστώ για τις φώτο, θα τις μελετήσω. Πάντως αν είναι ότι ταιριαζει κατασκευαστικά  με τον "Γιώργο" τότε θα ψάξω κι εγώ προς εκεί μεριά!  :wink:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 08:16:45 μμ »
Νομίζω ότι η πρώτη φωτό που έβαλα είναι η μόνη διαθέσιμη της περιοχής. Αυτό που βλέπω εκεί είναι το πάνω μέρος της φωλέας των τροχών με πλήθος σωληνώσεις να την καλύπτει. Η λογική και στα δύο αεροσκάφη ήταν ότι η πτέρυγα κούμπωνε με την άτρακτο, τώρα το Avenger ήταν διαφορετικό γιατί εκεί ήταν το διαμέρισμα βομβών και  όχι οι φωλεές των τροχών, οπότε προκύπτει και διαφορετική δομή.

αν βρεις κάτι άλλο βάλε να το δούμε

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 08:23:22 μμ »
Νομίζω ότι η πρώτη φωτό που έβαλα είναι η μόνη διαθέσιμη της περιοχής. Αυτό που βλέπω εκεί είναι το πάνω μέρος της φωλέας των τροχών με πλήθος σωληνώσεις να την καλύπτει. Η λογική και στα δύο αεροσκάφη ήταν ότι η πτέρυγα κούμπωνε με την άτρακτο, τώρα το Avenger ήταν διαφορετικό γιατί εκεί ήταν το διαμέρισμα βομβών και  όχι οι φωλεές των τροχών, οπότε προκύπτει και διαφορετική δομή.

αν βρεις κάτι άλλο βάλε να το δούμε
Χάι. :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 09:16:03 μμ »
Α,. και τον σκελετο του firewall θα τον φτιαξω με βαση τον αντιστοιχο του Ζερο, οπως παρακατω. Βεβαια την περισσοτερη επιφανεια του Χαγιατε την καλυπτει η μεγαλη δεξαμενη λαδιου..

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #165 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 04:47:28 πμ »
Καλημερα! Θα απασχολησω λιγακι ακομα το φορουμ αυτη τη φορα με τον ψυκτη λαδιου του Χαγιατε.Το δεδομενο ειναι οτι θελω να τον δειξω ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟΥ. Με προβληματιζει ποιο σημειο ακριβως να αφαιρεσω στο πλαστικο ωστε να φαινεται το εσωτερικο του ψυκτη με το στηριγμα του. Παραθετω εικονες κ πιθανες λυσεις. Το βασικο ειναι οτι δεν ξερω τί ακριβως βρισκεται πανω απο το στηριγμα του ψυκτη. Σε καποιες φωτο φαινεται κ η προσθηκη λεπτομερειας στο πυριμαχο.Υπαρχει πoλλη δουλεια ακομα εκει βεβαια. Η 'ψυχεδελικη'  :mrgreen:  λεπτομερεια στο κεντρο του αντιπυρρικου θα καλυφθει βεβαια απο την μεγαλη δεξαμενη λαδιου.
Ευχαριστω κ αναμενω τη βοηθεια σας.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Frank in and out (η νεύρωση της νεύρωσης)
« Απάντηση #166 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 06:34:13 μμ »
Συνεχεια με το κατασκευαστικο του ενος Χαγιατε-το αλλο περναει των παθων του τον ταραχο προκειμενου να επιτευχθει η επιδιωκομενη διεδρη των 6 μοιρων, κατι που τελικα εγινε εφικτο.

Στην κατασκευη λοιπον, προχωρησα με την δεξαμενη της πτερυγας προσεχοντας να ταιριαζει σε διαστασεις.

Κοιταζοντας μια φωτο απο ενα Χαγιαμπουσα προσεξα οτι οι δεξαμενες καλυπτονταν με καουτσουκ και ...μεταξωτο πανι, οποτε αφηνω μια εκκρεμοτητα εκει.

Σε οτι αφορα τα φλαπς, δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα-ηταν και μπελαλιδικα

-οποτε αποφασισα να τα εχω κλειστα. Στη συνεχεια ασχοληθηκα με την προσθηκη νευρωσης στον χωρο του ουραιου τροχου καθως κ στον ιδιο τον τροχο, παρολο που ελαχιστα θα φαινονται μετα την τοποθετηση του.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Η μεγαλη ταλαιπωρια ομως ηταν στην κατασκευη της καινουργιας νευρωσης της πτερυγας οπου εφτασα ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στο να στειλω το μοντελο στον αγυριστο! :roll: :roll: :evil: ::bat:: ::mastigoma:: ::icon_hang:: ::M16::
 ::arrowdown::

Ευτυχως συγκρατηθηκα και κανοντας υποχωρηση στο να μη χρησιμοποιησω πατουρες στα stringers -η αγορα των rivet sheet negative της εντουαρντ θα χρησιμοποιηθει αλλου-

τελειωσα με το συγκεκριμενο σημειο που σιγουρα δειχνει πιο 'ελαφρυ' απο την προηγουμενη αποπειρα μου.

Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Εχω ηδη προχωρησει με το αντιπυρρικο και μολις κλεισει η εκκρεμοτητα με το oil cooler θα συνεχσω με τα στοκαροτριψιματα...

Αποσυνδεδεμένος KOM660

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #167 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 09:21:18 μμ »
Φίλε μου έχω πάθει πλάκα!! Εξαιρετική η κατασκευή σου όπως και οι προηγούμενες άλλωστε. Καλή συνέχεια.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #168 στις: Ιανουαρίου 26, 2016, 10:17:16 μμ »
Παναγιώτη σχετικά με το προτελευταίο ποστ και τη λεπτομέρεια που θες να κάνεις :
1.
, 2.

το αντιπυρικό φαίνεται ότι ήταν ένας δακτύλιος (κοίτα το σχέδιο σελ.73 του βιβλίου ModelArt ). Αν αφαιρέσεις τη λεπτόμέρεια εκεί που λες "ξηλώνονται" αφαιρείς και τμήμα του αντιπυρικού. Νομίζω ότι την περιοχή που έχω χρωματίσει πράσινο πρέπει να την κρατήσεις. το ίδιο φαίνεται και στην φωτ2. με μπλε κύκλο έχω τα τμήματα του κιτ που συναποτελούν το αντιπυρικό. Επίσης το κάλυμα του ψύκτη λαδιού μάλλον πήγαινε οπως το έχω περιγράψει με κόκκινο στη φωτ.2 με τα τρία μπλε μπουλόνια . Υπάρχει μια φωτό στο Maru mechanic που δείχνει τον ψύκτη χωρίς το κάλυμμα αλλά δεν φαίνεται ακριβώς το στήριγμα. ελπίζω να βοήθησα πριν πιάσεις νυστέρια  πάλι :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #169 στις: Ιανουαρίου 27, 2016, 08:11:44 πμ »
Φίλε μου έχω πάθει πλάκα!! Εξαιρετική η κατασκευή σου όπως και οι προηγούμενες άλλωστε. Καλή συνέχεια.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου φίλε!  ::thanks_smilie::
Βασίλη, το νυστέρι είχε ήδη αναλάβει δράση  :twisted:  και ευτυχώς δεν έκοψε περιττά πράγματα! Πάντως αν δεν είχα σαν μπούσουλα το 2ο κιτ που φτιάχνω παράλληλα δεν θα χα κάνει πολλές από τις αλχημείες που έχω κάνει μέχρι τώρα. Σε ευχαριστώ κ πάλι για το ενδιαφέρον σου κ τις επισημάνσεις σου. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Frank in and out (1/48 Hasegawa Hayate kits)
« Απάντηση #170 στις: Φεβρουαρίου 03, 2016, 08:09:18 μμ »
Καλησπερα. Συνεχεια της κατασκευης με την περιοχη μπροστα απο το αντιπυρρικο-ελλειψει φωτο 'εκλεψα' λιγο απο Ζερο 8),  καθως και την μεγαλη δεξαμενη λαδιου.

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #171 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 02:53:44 πμ »
Δεν υπάρχεις λέμε  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Alan Gelo

• Scale 1/48
  • *
  • Wie ein Floh...aber oho!
« Απάντηση #172 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 11:54:12 πμ »
Πολύ καλό αυτό το κομμάτι! Εντυπωσιακότατο!
Καλα...τη δεξαμενή με τι πάχος φύλλα την έκανες? με 0.25? :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #173 στις: Φεβρουαρίου 04, 2016, 09:33:50 μμ »
Σταυρο, Αλεξ, ευχαριστω πολυ! ::salut::  Αλεξ,πρεπει να ταν καπως χοντρυτερα-στουμπωσα καμια δεκαρια θυμαμαι! :lol:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Frank in and out (torii)
« Απάντηση #174 στις: Φεβρουαρίου 17, 2016, 09:45:24 μμ »
Οχι, καμια συνεχεια-ακομα- παρά μια μικρη ενημερωση για ενα στοιχειο του συγκεκριμενου project μου. Μιλαω για την κατασκευη ενος τοριί, που ειναι η εισοδος ενος ναου Σιντο στην Ιαπωνικη θρησκεια. Η τελικη τοποθετηση του ειναι αγνωστη ακομα, αλλα μαλλον θα βρισκεται πισω απο τα τελειωμενα-οποτε γινει αυτο-Χαγιατε..
Και ολιγη ατμοσφαιρα.. 8) ::salut::

Tags: