Σας ευχαριστώ για την κουβέντα και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι εγώ έκανα μια παρατήρηση και δεν τίθεται θέμα ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι.
Από οτι φαίνεται, αυτό το καμουφλάζ το φορούσαν τα εγγλέζικα, αλλά όχι τα πολωνικά και τα καναδικά.
Αναφέρομαι στο hessian tape και όχι γενικώς στα κλαδιά κλπ που έβαζαν όλοι. Το Hessian tape φαίνεται να ήταν χαρακτηριστικό των Εγγλέζων, δεν ξέρω αν το είχαν και οι λοιποί της Κοινοπολιτείας, φυσικά και εδώ μπορώ να κάνω λάθος, αλλά όσο ζούμε, μαθαίνουμε, για αυτό και είναι πολύτιμες οι πληροφορίες που μου παρέχετε!
Το άλλο παράδοξο είναι ότι οι Εγγλέζοι δεν έβαζαν ερπύστριες για έξτρα προστασία, αυτό το έκαναν οι Πολωνοί και οι Καναδοί. Δεν ξέρω αν ήταν κανόνας ή όχι, αλλά με τα λίγα που είδα στο διαδίκτυο, είχαν διαφορετική προσέγγιση οι Εγγλέζοι από τους λοιπούς της Κοινοπολιτείας
Τονίζω την φράση-κλειδί, όπου λέω ότι δεν ξέρω και δέχομαι ότι η πρώτη πρόταση ίσως να ακούγεται ως απόλυτη και κάνει μεγάλη διαφορά από το εαν έγραφα "το άλλο παράδοξο
φαίνεται να είναι..." Δεν έχω ιδέα από τα Συμμαχικά, αφού αυτό είναι στην ουσία το πρώτο που φτιάχνω, οπότε δεν μπορώ να θεωρήσω ότι ξέρω, ξαναλέω ότι έκανα απλά μια παρατήρηση.
Όπως και να έχει, προχώρησα σε βάψιμο κάποιων λεπτομερειών και τοποθέτησα και τις ερπύστριες και σε ένα σημείο δυστυχώς τα έκανα λίγη μαντάρα, αλλά τίποτα που λίγη λάσπη δεν μπορεί να "μπαλώσει" - η φώτο δεν είναι πολύ καλή, αλλά το πρόβλημα φαίνεται. Σε κάποια σημεία έπρεπε να αλλάξω τα πέδιλα, είχα κάποιες παράπλευρες απώλειες

Θα περάσω 1-2 φίλτρα και μετά θα βάλω τα φορτώματα ώστε να τα περάσω όλα μαζί ένα χέρι με παρκετίνη.