Αλέξανδρε μπράβο ρε φίλε μια χαρά το πάς!! Και μια χαρά θα έρθει....
Αυτό με τα διαφανή το είχα αντιμετωπίσει στο UH-1 το 35αρ... εκεί να δείς γέλια!

ότι και να πείς όμως μόλις πέσει το χρώμα θα σου αλλάξει την διάθεση!!!!
Στα του Hornet τώρα....
Πήραμε χρώμα!!

Με χρήση του πακέτου απο τα ΑΚΑΝ για τα SU-30...
Οι Αμερικανοί έχουν σχεδόν όπως και όλοι οι υπόλοιπο το λεγόμενο FS.
Αντίθεταοι Ρώσσοι έχουν άλλους κωδικούς, όπως ειναι φυσικό δεν είναι ίδιοι οπότε οι Aggressor βάφονται στο περίπου .
Τα αντίστοιχα FS που δίνει είναι FS35450 το γαλάζιο FS35190 μπλέ FS36375 Το γκρί.
Βάση της αντιστοιχίας τα ΑΚΑΝ ειναι
Γαλάζιο 63033(Κωδικός μπουκαλιού)
Γκρί 67105 To οποίο είναι και αντίστοιχα το H308
Το μπλέ ειναι όμως να ιστορία περίεργη
Το 63032 Είναι πολύ ΜΠΛΕ!!!
Το πραγματικό βάση των φωτογραφιών ψιλοπρασίνιζε ή γκριζάριζε ανάλογα με τον φωτισμό.
Αρχικά χρησιμοποίησα το ΜΜ enamel 35109 ή FS35109 το οποίο όμως ήταν σκούρο αρκετά αλλά πιο κοντά.
Μετά απο αρκετή σκέψη είπα να κάνω μια δοκιμή μίξης.
Πήρα το ΑΚΑΝ 63032 (μπλε) και το καμπινεδί χρώμα του πιλοτηρίου 63069 Με λίγο γκρί.
Η μίξη δεν ήταν κάτι με μέτρηση ήταν ουσιαστικά ότι βγεί στο μάτι κοντά καθώς όπως θα δείτε κάτω ανάλογα με το πόσο φωτίζει αλλάζει σχετικά η απόχρωση

Μετά απο δοκιμές στις δοκιμές
Το αποτέλεσμα τελικώς θεωρώ οτι με δικαίωσε.. .. ..

Εχει σε μερικά σημεία overspray και σε 2 σημεία πρέπει να διορθώσω το μπλέ (μου έφυγε λιγο μια ψεκασιά γαλάζιο)

Αυτό που πάντως βγάζω το καπέλο είναι το πόσο έυχρηστα μου φάνηκαν τα ΑΚΑΝ.
Τρομερή καλυπτικότητα, απίθανη πρόσφυση και πάνω απ όλα αντοχή στα πιασίματα με γυμνά δάχτυλα.
Μασκάρισμα δεν ξέρω ακόμα. Θα δέιξει.
Το Α/Φ που θα φτιάξω θα εχει modex 00 ή 03 (το 07 το αποκλείω δεν έχω φτιάξει τα IFF)
Το 00 απο το 03 έχουν διαφορά στην παραλλαγή στα κάθετα σταθερά εσωτερικά αλλά και στην δεξιά πλευρά στην ράχη.
Οπότε αναμονή απόφασης εκεί .
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!!