Κύριοι ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, απαντώ επί μέρους:
α)Τα τρεξίματα πρέπει να είναι λίγο πιο κοφτά και κάθετα με σβήσιμο-fading σε κάποια σημεία.
Σε κάποια σημεία το πέτυχα, σε άλλα όχι. Σε κάποια άλλα σημεία τα τρεξίματα «πνίγηκαν» από την σκόνη λόγω δικιάς μου απροσεξίας.
β)Το κρέμασμα των ερπυστριών δεν μου κάθεται και πολύ καλά,μήπως να ξηλωθείς για καμιά after market; 
Για 15 ευρώ κιτ μια χαρά είναι. After market στο συγκεκριμένο zvezda είναι κρίμα.
Αγαπούλα, μ' αρέσει... αν και θεωρώ ότι από κοντά θα μου αρέσει περισσότερο (είσαι γνωστός κουλοχέρης στις φωτό
)
Μόλις το τελειώσεις. φέρτο στον καφενέ να το δούμε 
Αγαπούλα εννοείται και στα δύο... Αν όχι αυτό το Σάββατο, το επόμενο...
Επίσης, πρέπει να συμφωνήσω με τον Κώστα, πως ένα σετάκι Friul, θα το... "απογείωνε" 
Δε βγαίνω μάνα μ' , όπως γράφω και πιο πάνω. Τα έδωκα αλλού τα μπικικίνια μου...

1) Για λόγους οικονομίας, αλλά και ελλείψεως καουτσούκ, εκείνη την εποχή, οι φλάτζες ήταν της πλάκας. Μπορείς άφοβα να προσθέσεις λάδια-γράσσα γύρω απ' τις τάπες των αξόνων στους τροχούς και γενικά σ' όλα τα κινούμενα μέρη.
2) Η " ντούσκα' φαίνεται πολύ ματ. Όλα τα όπλα, που έχουν υποστεί όρφνωση, έχουν μία ψιλοσατινέ επιφάνεια. Φυσικά είναι και πηγμένα στα λάδια.
Γίνονται και τώρα αυτά, εκτελούνται...

3) Το πυροβόλο-οβιδοβόλο Α19 των 122χιλ. που μπήκε στο ISU εκτελούσε , κατά κύριο λόγο, αποστολές εμμέσου βολής. ΄Αρα τα επισημαντικά ακόντια είναι απαραίτητα στο όχημα. Τα 3 ακόντια στην οροφή φαίνονται εκτός κλίμακος για μάκτρα καθαρισμού κοίλου κάννης ( είναι πολύ στενά-αδύνατα ). Σαν καθαρόαιμο ISU 122 πρέπει να έχει και επισημαντικά ακόντια και μάκτρα καθαρισμού.
Σωστή παρατήρηση, το έψαξα κι εγώ λίγο αυτό το θέμα αλλά:
- Δεν βρήκα πουθενά κάποια φωτογραφία να δείχνει καθαρά τα ακόντια της οροφής, ιδιαίτερα τις απολήξεις τους. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Επίσης όσα μοντέλα βρήκα άλλα δεν τα είχαν (όπως και σε πολλές φωτογραφίες) και σε άλλα τα είχαν κάνει όπως εγώ.
- Σκέφτηκα ότι οι Σοβιετικοί εκείνης της εποχής έκαναν «χοντράδες» και δεν υπολόγιζαν πολλά πολλά. ʼρα τους έχω ικανούς να μην είχε επισημαντικά ακόντια το όπλο, ή να είχε μόνο ένα όπλο ανά μονάδα. Βέβαια τα ISU-122 δεν εντάχθηκαν σε ανεξάρτητες μονάδες αλλά μοιράστηκαν στις ήδη υπάρχουσες.
- Αν είναι μάκτρα καθαρισμού δεν ξέρω, σε αγγλόφωνη βιβλιογραφία δεν βρήκα κάτι, τα ρωσικά μου δεν είναι τόσο καλά για να διαβάσω ένα ρώσικο φόρουμ.
- Τόσο η Dragon, όσο και η Zvezda τα δίνουν έτσι, οπότε ή και αυτοί δεν ξέρουν και απλά τα κότσαραν λόγω φωτογραφιών (διόλου απίθανο) είτε έχουν κάποια πληροφορία που δεν έχουμε εμείς. Επίσης και η Tamiya και η Trumpeter στα JSU αλλά και στα SU αντίστοιχα, δεν δίνουν πουθενά επισημαντικά ακόντια ή μάκτρα καθαρισμού. ʼρα πιθανόν αυτή η πληροφορία να έχει χαθεί για τους μοντελιστές, ή απλά να μην έχει ενδιαφερθεί κανείς για αυτήν...
Οπότε κατέληξα να τα κάνω ξύλινα όπως και οι υπόλοιποι...