Αποστολέας Θέμα: Tank Destroyers  (Αναγνώστηκε 95375 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: Tank Destroyers
« Απάντηση #225 στις: Μαΐου 21, 2014, 08:38:20 μμ »
Και συρματόσχοινα έχω. Φωτογραφίες δεν είδα, αλλά έκοψα ένα μήκος άρματος για κάθε σύρμα, οι κρίκοι είναι από kv eastern express, όπως και οι εντατήρες. Είναι λίγο «μακαρονάδα» αλλά πιστεύω ότι με κάμποση περιποίηση θα δείξουν... :? :? :?

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #226 στις: Μαΐου 21, 2014, 11:03:52 μμ »

Σχεδόν τέλος από έμενα , γιατί όπως το βλέπω έτσι μόνο του στη βάση μάλλον θα του βάλω και μια φιγούρα να του κάνει παρέα.

Πολυ ομορφη δουλεια πραματικα,με μονη μου ενσταση τον σκουριασμενο τροχο με τις ερπυστριες απο Pz III/IV που βρισκεται εκει στην ακρη,θα μπορουσε να σκουριασει ετσι  στην ερημο μεσα σε ενα χρονο ?

Spoiler (hover to show)

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #227 στις: Μαΐου 23, 2014, 12:42:34 πμ »
Βρήκα μια φωτογραφία με τα συρματόσχοινα, τα οποία ήταν αρκετά κοντά, όσο περίπου στα KV, επομένως έπεσε κόψε ράψε:

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #228 στις: Μαΐου 23, 2014, 01:04:02 μμ »
Τα συρματόσχοινα είναι μη μοντελιστικο προϊών ή εισαγόμενα καλούδια ;

Παράθεση
με μονη μου ενσταση τον σκουριασμενο τροχο με τις ερπυστριες απο Pz III/IV που βρισκεται εκει στην ακρη,θα μπορουσε να σκουριασει ετσι  στην ερημο μεσα σε ενα χρονο ?

Δεν γνωρίζω για τις αντοχές των τότε υλικόν στις συνθήκες της ερήμου , φανταστικά πως ένα καμένο μέταλλο θα σκουριάζε αρκετά.
Έπρεπε να βάλω και κάτι να σπάσει την ασπρίλα της άμμου , τι να έβαζα......βαρέλια ;
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #229 στις: Μαΐου 23, 2014, 03:50:48 μμ »
Τα συρματόσχοινα είναι μη μοντελιστικο προϊών ή εισαγόμενα καλούδια ;

Τα συρματόσχοινα τα πουλάει ο Σωτήρης (ναι ο γνωστός θεσμικός παπάτζας) στην αγγελία του... Δεν ξέρω που τα βρίσκει αλλά με έχουν βολέψει.  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #230 στις: Μαΐου 23, 2014, 08:25:42 μμ »
Σχεδόν έτοιμος και εγώ με το TD No2: Πλην ερπυστριών, η κατασκευή έχει τελειώσει. Έβαλα τις εφεδρικές ρόδες (2 ολομεταλικές και 2 κανονικές) με τα στηρίγματά τους, ένα ανεμιστηράκι (μάλλον) στην οροφή (υπάρχει στο σχέδιο του Brandford). Μετά από παρατηρήσεις που έκανε παλιός καλός φίλος και γνώστης του θέματος, λιμάρισα τα φτερά για να έρθουν "περασιά" με την υπερκατασκευή και κατέβασα λίγο τη θυρίδα του οδηγού. Τέλος, έφτιαξα και τους μεντεσέδες στις δύο θυρίδες και πρόσθεσα το περισκόπιο.

Στο δεξιό φτερό, έβαλα έναν τάκο, χωρίς να ξέρω αν είναι σωστό σημείο, αλλά στο σημείο εκείνο το κιτ της Revel  είχε ένα τσεκούρι ενσωματωμένο με το φτερό και το μισό έμενε ακάλυπτο από την υπερκατασκευή. Έτσι, καθώς με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να κρυφτεί, ο τάκος πήγε εκεί  ::dontknow::

Σχόλια, σχολιανά, παλαμάκια, βρισίδια, θαψίματα, όλα καλοδεχούμενα

Τώρα πάμε για βαφείο, με την πρόθεση να κάνω (μετά από πάααααααρα πολλά χρόνια) παραλλαγή Ambush. Η νεκροψία αναμένεται  ::salut::

ΔΚ

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #231 στις: Μαΐου 23, 2014, 08:38:22 μμ »
Δημήτρη ωραίο το τεσσαράκι, πρέπει να αρχίσω κι εγώ μου φαίνεται τα δικά μου, στην 1/35 βέβαια.  :mrgreen:

Το manlet δεν μου «κολλάει» στο μάτι, έτσι όπως κάθεται, αλλά δεν ξέρω κάτι επί του αντικειμένου για να σου πω κάτι περισσότερο.  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος 1st Guards Tank Brigade

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Arcadia
  • modelclub.gr
« Απάντηση #232 στις: Μαΐου 23, 2014, 08:43:04 μμ »
Δημήτρη, αν μου επιτρέπεις, νομίζω ότι η σκοπευτική διόπτρα είναι πολύ μεγάλη. Μου θυμίζει περισκόπιο υποβρυχίου.

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #233 στις: Μαΐου 23, 2014, 08:52:36 μμ »
Ευχαριστώ για τα σχόλια  ::salut::

Με την εξαίρεση του τάκου, τα υπόλοιπα, πιστεύω ότι έχουν γίνει κατά τα προβλεπόμενα (αν θεωρήσουμε προβλεπόμενα τα σχέδια του Brandford ::dontknow::). To περισκόπιο, είναι αντίγραφο από το ρητινένιο κομμάτι (που έσπασε όταν το έβγαζα από το sprue του). Τώρα για το αν είναι σωστό, δεν παίρνω και όρκο, αφού από τη μια, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ένα ρητινένιο κομμάτι είναι λάθος και από την άλλη οι γνώσεις μου πάνω στα γερμανικά άρματα, είναι πολύ βασικές  :oops:

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #234 στις: Μαΐου 24, 2014, 08:54:38 πμ »
Ευχαριστώ για τα σχόλια  ::salut::

Με την εξαίρεση του τάκου, τα υπόλοιπα, πιστεύω ότι έχουν γίνει κατά τα προβλεπόμενα (αν θεωρήσουμε προβλεπόμενα τα σχέδια του Brandford ::dontknow::).

Δημήτρη, δεν έχω υπόψιν μου τα σχέδια του Brandford,  αλλά είδα κανα δυο θέματα στο μοντέλο, αν θες τα παίρνεις υπόψιν σου, μια και  ξέρω την αγάπη σου στην ακρίβεια: 1) κατά κανόνα ο εντατήριος ήταν μεταγενέστερος απο αυτόν που έβαλες, με ακτίνες  σχήματος Π και όχι κυλινδρικές, 2) οι εφεδρικοί τροχοί εφάπτονταν με το ντεκ, δεν στεκόταν ψηλότερα απο αυτό,(βλ.φωτό),

3) η διάταξη   krummlauf που έβαλες στο μοντέλο σου,  στη μια φωτό που έχω υπόψιν μου (ήταν πειραματική τοποθέτηση) ήταν σε άλλη θέση όχι εκεί που την έβαλες,

4) γενικά στην ρητίνη φαίνεται να μην έχουν πιάσει καλά τις αναλογίες στην μπροστινή πλευρά, η κάθετη επιφάνεια είναι πιο μεγάλη απο ότι πρέπει, με αποτέλεσμα να φαίνεται το κολάρο μικρό, αλλά αυτό δε διορθώνεται χωρίς ιδιοκατασκευή, σταματάω εδώ, ελπίζω να βοήθησα στην προσπάθεια σου, καλή συνέχεια ::salut::

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #235 στις: Μαΐου 24, 2014, 10:22:21 πμ »
Θόδωρε σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις  ::salut::

Για τον "τεμπέλη" δεν το ήξερα  :oops: Νομίζω πάντως, ότι έχω τέτοιου τύπου στο στοκ, οπότε θα κοιτάξω να τους αλλάξω (αν και σύμφωνα με το βιβλίο της Squadron για το PzIV, δεν τον φόραγαν όλα τα J - πάνω στο οποίο υποτίθεται ότι είναι βασισμένο). Πάντως, αν νομίζεις ότι μπορώ να τους αφήσω ως έχουν, θα το προτιμούσα  :wink:

Για τους εφεδρικούς, ρίξε μια ματιά στο σχέδιο παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση μπορώ να τους μετακινήσω (αυτό είναι εύκολο  :mrgreen:)

Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς είναι το krummlauf??? Αν είναι το "ανεμιστηράκι-με-το-χερούλι", ο Bradford το δίνει εκεί που το έχω βάλει. Αν όντως είναι αυτό, προφανώς και αυτός και εγώ, το έχουμε βάλει σε λάθος θέση  :evil:. Πιστέυω όμως, ότι μπορώ να το ξηλώσω και να φτιάξω ένα άλλο στη σωστή θέση του. To σχεδιό του είναι αυτό και έχω σημειώσει μερικά σημεία:

Με κόκκινο, το σημείο που δίνει το ανεμιστηράκι. Με κίτρινο, μια τάπα που μου έχει ξεφύγει  :oops: (ή μήπως η σωστή θέση για το άλλο???). Με γαλάζιο, τη θέση των εφεδρικών τροχών, όπως τη δίνει αυτός (και ακολούθησα και εγώ :evil:). Με πράσινο, τη θέση της κεραίας (νομίζω είναι και αυτή αλλού :evil: :evil:). Τέλος, με μωβ, τη θυρίδα για το πολυβόλο που είναι άλλου σχήματος από αυτή που έχει η ρητινένια μετασκευή (μήπως "παίζανε" διάφοροι τύποι???) :evil: :evil: :evil:. Τι να πω, τελικά, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν  :evil: :evil: :evil: :evil:

Σχετικά με το μπροστινό μέρος, είναι όντως μεγαλύτερο από ότι θα 'πρεπε, αλλά παρότι με απασχόλησε στην αρχή της κατασκευής, δεν βρήκα τρόπο να το διορθώσω. Αν το μίκραινα μπροστά, θα είχα πρόβλημα είτε με τα πλαϊνά της υπερκατασκευής, είτε με το ύψος της, είτε με την κλίση της. Αυτός είναι και ο λόγος που αναγκάστηκα να κατεβάσω τη θυρίδα του οδηγού, ώστε να έρθει κάπως καλύτερα (οπτικά τουλάχιστον)

Και πάλι σε ευχαριστώ ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #236 στις: Μαΐου 24, 2014, 03:39:25 μμ »
Θόδωρε σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις  ::salut:: 

Δημήτρη, καταρχήν ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου για την θετική αποδοχή της απάντησης μου, έτσι  μάλιστα, αξίζει να γράφεις και να ψάχνεις στις πηγές σου και το σταματάω εδώ για να μη θυμηθώ που κατέληξαν στο παρελθόν παρόμοιοι διάλογοι. Τώρα, το κόκκινο  εξάρτημα δεν  είναι ανεμιστηράκι, είναι το λεγόμενο krummlauf, δηλ. μια καμπυλωτή κάνη για εγγύς άμυνα του οχήματος, στα πλαίσια δοκιμών της Βέρμαχτ για όπλα πεζικού για οδομαχίες κλπ. δες σχετικές φωτό της διάταξης και θα καταλάβεις:

απότι φαίνεται  έγινε εγκατάσταση σε ορισμένα οχήματα τέλη 44 και 45 για δοκιμές, δεν ήταν στάνταρ εξάρτημα. Η θέση της όμως πρέπει να  ήταν  εκεί που έχεις το κίτρινο καπάκι, που δεν ήταν απλά  καπάκι αλλά το κανονικό όπλο εγγύς άμυνας με το όνομα nahverteindigungswaffe  δηλ.αυτό

επίσης κατά μια άλλη εκδοχή, τοποθετήθηκε και στη θυρίδα του γεμιστή αντί περισκοπίου, αλλά εδώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, κατά την άποψη μου καλύτερα κατάργησε την τελείως, δεν ήταν στάνταρ εξάρτημα και θα είσαι ήσυχος.
Για τους εφεδρικούς τροχούς και τη θέση της κεραίας, δες τη φωτό που έβαλα προφίλ πιο πάνω και θα καταλάβεις που ήταν, το σχέδιο του Μραντφορντ τάκανε θάλασσα, όσον αφορά δε τη θυρίδα , τόσο στο σχέδιο όσο και στη ρητίνη είναι κάπως  φάουλ, απ όσο ξέρω δε παίζανε διάφοροι τύποι,  αλλά δε μου φαίνεται και τόσο πολύ έντονο το πρόβλημα, μάλλον οφείλεται στη γενικότερη  λάθος απόδοση όλης της  κεκλιμένης μετωπικής επιφάνειας που συμπαρασύρει και τα εξαρτήματα πάνω σε αυτή.... ελπίζω να σε κάλυψα τις απορίες ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
« Απάντηση #237 στις: Μαΐου 24, 2014, 04:28:41 μμ »
Θόδωρε πάλι έγραψες ::salut::
Κράταω την σελίδα στα αγαπημένα γιατι θα με απασχολίσει το κομμάτι και εμένα στην 1/35.
Είναι το παλιό κομμάτι της DRAGON.

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #238 στις: Μαΐου 24, 2014, 05:24:45 μμ »
Click to see the original size.Click to see the original size.

Πάντως σε αυτά τα σχέδια φαίνονται δύο πράγματα όπως τα έχει κάνει ο Δημήτρης. Και το σκοπευτικό φαίνεται υπερμεγεθές και οι εντατήριοι είναι ακτινωτοί

Και αυτή εδώ δείχνει που ήταν το krummlauf (οι εντατήριοι και εδώ φαίνονται να είναι ακτινωτοί)

Χρήστος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #239 στις: Μαΐου 24, 2014, 05:32:55 μμ »
Kαλή πηγή είναι οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες και όχι τόσο τα οι χρωματικές απεικονίσεις.
όντος βλέπουμε και στην πράξη 2 μορφές εντατιρίων τροχών.

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #240 στις: Μαΐου 24, 2014, 07:58:37 μμ »
  Oσον αφορά τις   έγχρωμες απεικονίσεις, ποτέ δεν ήταν ασφαλής οδηγός για οτιδήποτε, για την ασπρόμαυρη φωτό ενός μοντέλου  στην 1/35 τι να πώ? μια απο τα ίδια! ::salut::

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #241 στις: Μαΐου 24, 2014, 08:00:28 μμ »
xaxaxaxaxa
Τώρα το πίασα.
Δεν το πήρα χαμπάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Τελίκα θέλω πολύ διάβασμα.

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #242 στις: Μαΐου 24, 2014, 08:51:59 μμ »
Ας μην ξεχνάμε ότι και οι δύο τύποι του PIV/70 (V) και (A) φτιάχτηκαν την ίδια εποχή. Από τον Αύγουστο του '44, ως τον Μάρτιο του '45. 278 (Α) και 930 ( V). Από την άνοιξη του '43 ξεκινά η αλλαγή του κινητηρίου τροχού του PIV, στον τύπο Η. Από την άνοιξη του '44 μπαίνει στην παραγωγή ο τύπος J. To καλοκαίρι του '44 ( μαζί με την έναρξη παραγωγής των PIV/70 A και  V) ξεκινά και η διάθεση των νέων εντατήριων τροχών. Είναι πάρα πολύ πιθανόν ορισμένα PIV/70 να 'φόρεσαν' τους παλιούς εντατήριους ( από αποθέματα) ή να είναι επισκευή πεδίου μάχης.
Συμφωνώ απολύτως με τον σκεπτικισμό στην αξιοπιστία των έγχρωμων ή ασπρόμαυρων απεικονίσεων.

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #243 στις: Μαΐου 24, 2014, 09:10:04 μμ »
Δεν παρέθεσα τα σχέδια ως αδιάσειστα αποδεικτικά, αλλά ως ένδειξη ότι είναι πιθανόν να υπήρχαν και αυτοί οι συνδυασμοί. Να ξέρω άλλη φορά να μη γράφω την άποψη μου, θα παραμένω αμέτοχος

Χρήστος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #244 στις: Μαΐου 24, 2014, 09:18:38 μμ »
Εννοείτε ότι θα γράφουμε τις απόψεις μας.
Μόνο έτσι μαθαίνουμε κάτι διαφορετικό γύρο από το χόμπι.
Εγώ την πάτησα πάντως με την ασπρόμαυρη ::glossa::

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #245 στις: Μαΐου 25, 2014, 12:16:54 πμ »
Αν η γνώμη μου για τις απεικονίσεις στενοχώρησε κάποιον, ζητάω ταπεινά συγνώμη. Δεν είχα αυτήν την επιδίωξη.

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #246 στις: Μαΐου 25, 2014, 02:18:17 πμ »
 Από τις φωτό που έχω υπόψιν μου , μόνο το πρωτότυπο είχε εντατήριους με κυλινδρικές ακτίνες, αλλά αυτό είχε και πολλές  άλλες διαφορές που δεν είναι ανάγκη να πλατειάσω περιγράφοντας τις. Φυσικά και ισχύει και εδώ ότι δεν είναι απίθανο να υπήρξε τοποθέτηση προγενέστερου εξαρτήματος πάσης φύσεως λόγω επισκευής, ανακατασκευής κλπ. αλλά επαναλαμβάνω ότι με βάση το χρόνο παραγωγής, κανονικά, φυσιολογικά , ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το,  τα  jgpz (A) L/70 έφεραν τους late εντατήριους. Αυτό φαίνεται και  στις φωτό εποχής, δεν είναι προσωπική άποψη μου,  στοιχεία παραθέτω, ευχαρίστως να δω και την εξαίρεση στον κανόνα, διόλου απίθανο,  τόσα και τόσα καινούργια στοιχεία βγαίνουν στο φως κάθε χρόνο.  Τώρα για να επανέλθω στη διάταξη krummlauf, υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για την εκδοχή να ήταν  όντως στη θυρίδα του γεμιστή, αλλά η έκταση της χρήσης της είναι ομιχλώδες θέμα όπως και σε πολλά άλλα εξωτικά όπλα του Γ'Ραιχ στα τέλη του πολέμου ::salut::

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #247 στις: Μαΐου 25, 2014, 09:58:44 πμ »
Δεν περίμενα ότι "αυτή η μ@#@#%α" (που λέει και ο Κόρακας  ::salut::), θα γινόταν αντικείμενο τόσο εκτενούς, αλλά και ενδιαφέρουσας συζήτησης. Θα προσπαθήσω λοιπόν, να προσαρμόσω στο μοντέλο (μου), τα όσα έχουμε πει.

Το Krummlauf, θα πρέπει να πάει στο καπάκι της (κυκλικής) θυρίδας του γεμιστή (φωτό παρακάτω). Εναλλακτικά μπορεί να πάει ανάμεσα στις δύο θυρίδες και πίσω.
Οι τεμπέληδες, θα πρέπει να αλλάξουν με άλλους από "τυπικό" Ausf J (προσωπικά, και στην περίπτωση που καταφέρω και βρω κανένα αξιοπρεπές Sturmgewer 44, προτιμώ την περίπτωση της θυρίδας). Ερώτηση: Το όπλο ήταν προσαρμοσμένο στη βάση του, ή το προσαρτούσαν όποτε χρειαζόταν???
Σύμφωνα με τη παρακάτω φωτογραφία, η βάση της κεραίας πρέπει να πάει στο κέντρο και να αλλάξει σχήμα, ενώ κρίνω ότι δεν είναι αναγκαίο να κατεβάσω τους εφεδρικούς τροχούς.

Αν τα παραπάνω είναι σωστά, παρακαλώ επιβεβαιώστε μου, ώστε να κάνω τις απαραίτητες αλλάγές και να πάω για βάψιμο  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #248 στις: Μαΐου 25, 2014, 10:53:17 πμ »

Το Krummlauf, θα πρέπει να πάει στο καπάκι της (κυκλικής) θυρίδας του γεμιστή (φωτό παρακάτω). Η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
Εναλλακτικά μπορεί να πάει ανάμεσα στις δύο θυρίδες και πίσω.

Οι τεμπέληδες, θα πρέπει να αλλάξουν με άλλους από "τυπικό" Ausf J  ΤΟ ΑΥΤΟ

(προσωπικά, και στην περίπτωση που καταφέρω και βρω κανένα αξιοπρεπές Sturmgewer 44, προτιμώ την περίπτωση της θυρίδας). Ερώτηση: Το όπλο ήταν προσαρμοσμένο στη βάση του, ή το προσαρτούσαν όποτε χρειαζόταν??? ΣΙΓΟΥΡΑ  ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ  ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ, ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ, ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, (ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΕΝΟ  ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΖΕ  Η ΘΥΡΙΔΑ)
Σύμφωνα με τη παρακάτω φωτογραφία, η βάση της κεραίας πρέπει να πάει στο κέντρο και να αλλάξει σχήμα,
για τη βαση της κεραίας, η κανονική κεραία είναι στη θέση της, πίσω αριστερα, αυτός ο κύλινδρος που βλέπεις στον πύργο, πίσω απο τις θυρίδες στη μέση, 99% είναι  βάση για εξτρα κεραία διοικητικού οχήματος
ενώ κρίνω ότι δεν είναι αναγκαίο να κατεβάσω τους εφεδρικούς τροχούς. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΝΤΕΚ ΑΚΟΥΜΠΑΓΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Αν τα παραπάνω είναι σωστά, παρακαλώ επιβεβαιώστε μου, ώστε να κάνω τις απαραίτητες αλλάγές και να πάω για βάψιμο  ::salut::

ΔΚ

όσον αφορά το krummlauf,   δες τις φωτό ,

ελπίζω να  βοήθησα, καλή συνέχεια Δημήτρη ,   ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #249 στις: Μαΐου 25, 2014, 05:23:54 μμ »
Το krummlauf ήταν μία ακόμη απ' τις φουτουριστικές-σουρεαλιστκές κατασκευές των χιτλερικών. Χρειάζεται οπωσδήποτε προσπάθεια να μετατρέψεις ένα Sturmgewehr 44 σε δίκαννο (το βλήμα διαλυόταν και εξήρχετο σε μικρά κομμάτια, ενώ η διάρκεια ζωής του παρεκτάματος ήταν από 150 ως 300 βολές μόνο).
΄Οχι το όπλο δεν ήταν σταθερά και μόνιμα προσαρμοσμένο στο krummlauf.  Μόνον όταν υπήρχε ανάγκη( προσέγγιση εχθρικού πεζικού ) το προσάρμοζαν.
Καλή συνέχεια.

Tags: