To πυροβόλο με τις μπροστινές πλάκες είναι κολλημένα στη θέση τους, αλλά όχι στο πήγμα, γιατί θελώ να βάψω το εσωτερικό, το οποίο θα είναι αρκετά εμφανές από την οροφή. Μπήκαν και οι ερπύστριες, οι οποίες με ταλαιπώρησαν πολύ και σε συνδυασμό με ένα τραγικό λάθος, τις έκανα λαμπόγυαλο, για αυτό και θα φάνε πολύ λάσπη.
Πάμε τώρα στα λάθη. Πρώτον, τοποθέτησα ανάποδα τους εντατήριους και το κατάλαβα όταν δεν μου κάθοταν καλά οι ερπύστριες.

Στις φωτογραφίες από πάνω φαίνεται το λάθος. Ευτυχώς διορθώθηκε εύκολα, αλλά εις βάρος των ερπυστριών. Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι μισώ τις ερπύστριες που είναι link-and-length, τις έβαλα όπως θεώρησα εγώ πιο εύκολο γιατί με τις οδηγίες κόντεψα να χάσω την ψυχραιμία μου. Πολύ χαλαρή εφαρμογή στα κομμάτια μεταξύ τους, που έκανε πολύ δύσκολη την συγκόλληση μεταξύ τους.
Το δεύτερο λάθος είναι ότι κόλλησα ανάποδα τα εργαλεία και το φως και όταν δοκίμασα να βάλω τις μπροστινές πλάκες, έβρισκαν πάνω στα εργαλεία. Και αυτό το λάθος διορθώθηκε σχετικά εύκολα, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα για μένα. Έπιασα αυτό το μοντελάκι, θεωρώντας ότι είναι μικρό, με λίγα κομμάτια και εύκολο και ήμουν πολύ επιπόλαιος κατά τα αρχικά στάδια της κατασκευής και τα βρήκα μπροστά μου. Ελπίζω να είμαι πιο προσεκτικός στη συνέχεια.
Σε γενικές γραμμές, είναι ένα μέτριο κιτ, η εφαρμογή των κομματιων είναι μερικές φορές καλή, μερικές φορές είναι πολύ χαλαρή και δεν μένουν στη θέση τους τα κομμάτια. Πάντως, με λίγη προσοχή, βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα.