Αποστολέας Θέμα: Tank Destroyers  (Αναγνώστηκε 95349 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
Απ: Tank Destroyers
« Απάντηση #175 στις: Μαΐου 01, 2014, 02:55:44 μμ »
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

To πυροβόλο με τις μπροστινές πλάκες είναι κολλημένα στη θέση τους, αλλά όχι στο πήγμα, γιατί θελώ να βάψω το εσωτερικό, το οποίο θα είναι αρκετά εμφανές από την οροφή. Μπήκαν και οι ερπύστριες, οι οποίες με ταλαιπώρησαν πολύ και σε συνδυασμό με ένα τραγικό λάθος, τις έκανα λαμπόγυαλο, για αυτό και θα φάνε πολύ λάσπη.

Πάμε τώρα στα λάθη. Πρώτον, τοποθέτησα ανάποδα τους εντατήριους και το κατάλαβα όταν δεν μου κάθοταν καλά οι ερπύστριες.

Click to see the original size. Click to see the original size.

Στις φωτογραφίες από πάνω φαίνεται το λάθος. Ευτυχώς διορθώθηκε εύκολα, αλλά εις βάρος των ερπυστριών. Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι μισώ τις ερπύστριες που είναι link-and-length, τις έβαλα όπως θεώρησα εγώ πιο εύκολο γιατί με τις οδηγίες κόντεψα να χάσω την ψυχραιμία μου. Πολύ χαλαρή εφαρμογή στα κομμάτια μεταξύ τους, που έκανε πολύ δύσκολη την συγκόλληση μεταξύ τους.

Το δεύτερο λάθος είναι ότι κόλλησα ανάποδα τα εργαλεία και το φως και όταν δοκίμασα να βάλω τις μπροστινές πλάκες, έβρισκαν πάνω στα εργαλεία. Και αυτό το λάθος διορθώθηκε σχετικά εύκολα, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα για μένα. Έπιασα αυτό το μοντελάκι, θεωρώντας ότι είναι μικρό, με λίγα κομμάτια και εύκολο και ήμουν πολύ επιπόλαιος κατά τα αρχικά στάδια της κατασκευής και τα βρήκα μπροστά μου. Ελπίζω να είμαι πιο προσεκτικός στη συνέχεια.

Σε γενικές γραμμές, είναι ένα μέτριο κιτ, η εφαρμογή των κομματιων είναι μερικές φορές καλή, μερικές φορές είναι πολύ χαλαρή και δεν μένουν στη θέση τους τα κομμάτια. Πάντως, με λίγη προσοχή, βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα.

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
« Απάντηση #176 στις: Μαΐου 01, 2014, 03:04:22 μμ »
Μήπως έπρεπε να βάψεις πρώτα τις ερπύστριες και μετα να τις βάλει?
εγώ πλέον αυτόν τον τρόπο ακολουθώ.
Σπάω το βάψιμο σε πολλά κομμάτια.
ερπύστριες--τροχοί---αναρτήσεις-----εργαλεία  βάφονται χώρια και μπαίνουν στην ώρα τους.
Δοκίμασε το και νομίζω βοηθάει.
Κατα τα αλλά μια χαρα τα πας. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #177 στις: Μαΐου 01, 2014, 05:55:53 μμ »
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια!  :D
Όσον αφορά το βάψιμο, εγώ αποφεύγω να βάψω κομμάτια πριν τα κολλήσω γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ρημάξω τη μπογιά με την κόλλα. Τις ερπύστριες συνήθως τις βάφω ξεχωριστά γιατί μπορώ να τις κολλήσω με κυανόακρυλική gel και έτσι δεν έχω θέματα με τρεξίματα και ιστορίες. Τώρα, όσον αφορά το εσωτερικό, μόλις συναρμολογήσω και την υπερκατασκευή, θα το ασταρώσω μέσω-έξω και μετά θα αρχίσω τμηματικά το βάψιμο, δλδ πρώτα θα βάψω το εσωτερικό και μετά θα το κλείσω και θα βάψω το εξωτερικό.

Χρήστος

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #178 στις: Μαΐου 01, 2014, 07:54:18 μμ »
Χρηστο Καλησπερα,και καλη συνεχεια με τον καταστροφεα-τενεκεδεα....
Εβλεπα τις φωτο και σου εχουν ξεφυγει μερικα φλασακια,κανε ενα ελεγχο ξανα,επισης στις ακμες των φτερων εσωτερικα εχει μεινει ενα "γρεζακι" πλαστικου που ισως θελησεις να αφαιρεσεις,και οι εφεδρικοι τροχοι πισω στο φτερο φαινονται αρκετα αγριοι στην επιφανεια που ειναι το λαστιχο ( εκτος και αν θες να ειναι ετσι,να δειξεις οτι ειναι αγριεμενο λαστιχο)...Τελος φαινεται να εχει μεινει αρκετο υπολειμα απο τριψιματα επανω στο μοντελο σου( ισως απο αυτο φαινεται οτι δε σου καθονται καλα τα ταμιγια μερικες φορες),ισως ενα καλο πλυσιμο και τριψιμο με καμια οδοντοβουρτσα σε βοηθησει.
Και η εξαγωγη της εξατμισης θελει λιγο τριψιμο,φαινεται η ενωση.
Ελπιζω να σε προλαβα.
Keep on going partner !!!  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #179 στις: Μαΐου 01, 2014, 08:33:49 μμ »
Θέλει πολύ δουλειά, το ξέρω! Απλά θέλω να τελειώσω τα δύο μεγάλα κομμάτια και μετά θα αρχίσω τα (συμ)μαζέματα για να στρώσει!
Οι παρατηρήσεις σημειώνονται για να αντιμετωπισθούν, ευχαριστώ πολύ!  ::salut::

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος 1st Guards Tank Brigade

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Arcadia
  • modelclub.gr
« Απάντηση #180 στις: Μαΐου 01, 2014, 09:23:33 μμ »
Υπάρχουν λύσεις για την τοποθέτηση-βάψιμο των εργαλείων και άλλων μικρών κομματιών ( σε διαφορετικό χρώμα απ' το όχημα). Μπορείς φυσικά να τα κολλήσεις όλα και μετά με ψιλό πινελάκι να προσπαθήσεις να τα βάψεις και να τα παλαιώσεις, αλλά το αποτέλεσμα σπανίως είναι ικανοποιητικό. Αλλιώς μπορείς να τα βάψεις χωριστά και μετά να τα κολλήσεις με Κ/Α κόλλα. Εγώ εφαρμόζω και μία άλλη τεχνική. Αφήνω τις οπές τοποθετήσεως άβαφτες ( κάλυψη, αν βαφτεί με αερογράφο) και μετά κολλάω με υγρή κόλλα το αντικείμενο. Μετά με ψιλό πινελάκι συμπληρώνω την βαφή στην γύρω περιοχή και παλαιώνω κανονικά. Ανάλογα με το μοντέλο μπορεί να χρησιμοποιηθούν όλες οι τεχνικές μαζί.
Γενικά η Κ/A κόλλα απλά συγκρατεί το αντικείμενο στη θέση του. Στα μοντέλα που φτιάχνουμε κολλιούνται μόνο με την ειδική υγρή κόλλα.
Το μοντέλο φαίνεται να έχει προβλήματα εφαρμογής ( χώρισμα κινητήρα-χώρου πληρώματος κλπ.), αλλά με υπομονή θα βγεί ένα πολύ ωραίο μοντελάκι.
Σημειωτέον ότι το 18ο αστυνομικό σύνταγμα των SS στην Ελλάδα είχε L6/40  και Semovende 47/32. Στις 2 φώτο φαίνονται οχήματα του συντάγματος στην οδό Πανεπιστημίου, τον Μάιο του '44. ( αυτό το σύνταγμα έχασε ένα λόχο στην Αράχωβα και μία διλοχία στις Καρούτες απ' τους αντάρτες).
Καλή συνέχεια

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #181 στις: Μαΐου 11, 2014, 05:32:54 μμ »
Dicker Max συνεχεια...
Προχωρησα τη δουλεια στο εσωτερικο,εμειναν τα μακτροξυλα να προστεθουν στο τελος,οι χειροβομβιδες στο πισω του πηγματος,ενα σακιδιο,και η περισκοπικη διοπτρα.
Γενικα να πω οτι δεν ηταν απροβληματιστη κατασκευη καθως ολα βαφτηκαν σε υποσυνολα,ενωθηκαν μετα,με τις αναλογες καταστροφες που ολοι φανταζεστε...(Η βαση της διοπτρας εσπασε-ξεκολλησε 3 φορες πχ)
Χρωματικα βαφτηκε με το Ocean grey της humbrol,εγιναν σκιες,φωτισματα με vallejo,πλυσιματα με λαδια,και στεγνα επισης...Οι διορθωσεις στο γκρι οπου χρειαστηκαν εγιναν με το Us navy grey vallejo..ενα τσιπινκ στις ακμες και το πατωμα του πληρωματος και το αφηνω εκει για την ωρα το εσωτερικο.
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #182 στις: Μαΐου 11, 2014, 07:13:13 μμ »
Ωραίος Αντώνη!!! Θα το κάνεις παρατημένο??? Αν ναι, θα πρέπει να αλλάξεις τις σκουριές. Αν όχι, να υποθέσω ότι θα βάλεις και τα όσα λείπουν (καπάκια μηχανής, πυροβόλο, κλπ.).
Spoiler (hover to show)

ΔΚ

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #183 στις: Μαΐου 11, 2014, 08:56:18 μμ »
Ωραίος Αντώνη!!! Θα το κάνεις παρατημένο??? Αν ναι, θα πρέπει να αλλάξεις τις σκουριές. Αν όχι, να υποθέσω ότι θα βάλεις και τα όσα λείπουν (καπάκια μηχανής, πυροβόλο, κλπ.).
Spoiler (hover to show)

ΔΚ

Ευχαριστω για το σχολιο σου Δημητρη.Δεν θα ειναι παρατημενο,το ακριβως αντιθετο θα ειναι μαχιμο,τοποθετημενο καπου στα μεσα του 42 και οσο ακομα οι γερμανοι προελαυνουν στο νοτιο τομεα του σοβιετικου μετωπου.Η φωτο αναφορας μου ειναι αυτη και το δειχνει με 7 Kill stripes στη κανη,ενω εχει διακοσμο της 521ης επιλαρχιας βαρεων αντιαρματικων,ενταγμενης τοτε στη 3η μεραρχια παντσερ.Αξιοσημειωτο ειναι το δεξι "στραπατσαρισμενο" φτερο,καθως και η παρουσια αυτων των ορθογωνιων,μαλλον μεταλικων κουτιων διπλα απο το ξευτοδιαμερισμα του οδηγου πισω απο το δεξι φτερο.Ενω μου φαινεται περιεργο πως σε καμια φωτο δεν ειναι φορτωμενο με "καλουδια" οπως διχτυα,κασονια,κανιστρα κλπ,μηκη ερπυστριων κλπ.Αυτο μαλλον οφειλετε στον αδυναμο κινητηρα και τις αναφορες της βερμαχτ οτι πολυ απλα "το εργαλειο δε παει".
Παντως στη δικη μου εκδοχη θα εχει ολα τα εξτρας αυτα,απλα δεν ειναι ακομα εκει επειδη προτιμω να δουλευω τμηματικα,με κανει πιο υπομονετικο και σχολαστικο.

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #184 στις: Μαΐου 12, 2014, 01:57:45 μμ »
Έρχεται και η δεύτερη συμμετοχή μου στο GB: Jagdpanzer IV (A)/L70.

Λοιπόν μετά από αυτό, όποιος ξαναπεί ότι τα εγγλέζικα άρματα είναι άσχημα, θα τον ::MP5::. Από τα πλέον ασύμμετρα πράγματα που έχω δει είναι τούτο εδώ.
Αν και ξεκίνησα να κάνω την υπερκατασκευή σκράτς, ατύχησα. Ο λόγος είναι οι κλίσεις των πλαινών της. Το κοπίδι έφυγε μια τρίχα, και το τέρας μας βγήκε τραλαλά  :oops:. Ευτυχώς, είχα ένα ρητινένιο μοντέλο της (μακαρίτισσας) Fine Scale Factory και το χρησιμοποίησα. Από το ρητινάκι, πήρα μόνο το βασικό κομμάτι, το ασπίδιο και τις εξατμίσεις (αν και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσω κι άλλα κομμάτια του). Το πλαστικό κιτ, είναι της Revell. Ένα σημείο που χρειάστηκε αρκετό κόπο, ήταν η μετατροπή οκτώ από τους "κανονικούς" τροχούς του 4αριού, σε ολομεταλλικούς (δεν είναι - ακριβώς - επιτυχημένοι, αλλά ελπίζω ότι θα τους κρύψει η λάσπη που θα πέσει στο τέλος). Επίσης θέλει να αλλάξω και τα περισκόπια στην υπερκατασκευή, γιατί είναι μασίφ. Που θα καταλήξουμε, θα το δείξει η νεκροψία........

Συνεχίζεται.......

ΔΚ

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #185 στις: Μαΐου 12, 2014, 05:03:36 μμ »
Έρχεται και η δεύτερη συμμετοχή μου στο GB: Jagdpanzer IV (A)/L70.

Λοιπόν μετά από αυτό, όποιος ξαναπεί ότι τα εγγλέζικα άρματα είναι άσχημα, θα τον ::MP5::. Από τα πλέον ασύμμετρα πράγματα που έχω δει είναι τούτο εδώ.
Αν και ξεκίνησα να κάνω την υπερκατασκευή σκράτς, ατύχησα. Ο λόγος είναι οι κλίσεις των πλαινών της. Το κοπίδι έφυγε μια τρίχα, και το τέρας μας βγήκε τραλαλά  :oops:. Ευτυχώς, είχα ένα ρητινένιο μοντέλο της (μακαρίτισσας) Fine Scale Factory και το χρησιμοποίησα. Από το ρητινάκι, πήρα μόνο το βασικό κομμάτι, το ασπίδιο και τις εξατμίσεις (αν και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσω κι άλλα κομμάτια του). Το πλαστικό κιτ, είναι της Revell. Ένα σημείο που χρειάστηκε αρκετό κόπο, ήταν η μετατροπή οκτώ από τους "κανονικούς" τροχούς του 4αριού, σε ολομεταλλικούς (δεν είναι - ακριβώς - επιτυχημένοι, αλλά ελπίζω ότι θα τους κρύψει η λάσπη που θα πέσει στο τέλος). Επίσης θέλει να αλλάξω και τα περισκόπια στην υπερκατασκευή, γιατί είναι μασίφ. Που θα καταλήξουμε, θα το δείξει η νεκροψία........

Συνεχίζεται.......

ΔΚ

Μπραβο στην υπομονη σου,να προσθετεις κιολας στην 1/72...καλη συνεχεια με αυτο. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #186 στις: Μαΐου 15, 2014, 10:30:10 μμ »
Συνεχεια στο Μ10 με βαψιμο και τοποθετηση διαφορων φορτωματων απο την Lef productions.Oι σακκοι αμμου ειναι απο εποξικο στοκο,οι κορμοι απο κλαδακια.Τολασπωμα ειναι σε αρχικο σταδιο και οι ερπυστριες προκειται να αντικατασταθουν με κομματι κομματι χωρις να εχω αποφασισει ποιες ακομη.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #187 στις: Μαΐου 15, 2014, 10:54:20 μμ »
Ωραίος , θα έχουμε βράδια συνεχειών απόψε ;
Πολύ πετυχημένα τα φορτώματα , του κάλυκες με τι τους έβαψες ; Δείχνει πολύ χοντρόκοκκο το χρώμα.

Βάφτηκε και το δικό μου , άρχισαν και εδώ κάποια φορτώματα και θα συνεχίσω με σκόνισμα.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #188 στις: Μαΐου 15, 2014, 11:53:05 μμ »
Και επειδη μονο ενα ποτε δεν αρκετο ξεκινησα ενα ακομη.To M6 Gun Motor Carriage.Ηταν η αποτυχημενη ιδεα των Αμερικανων να προσαρμοσουν ενα αντιαρματικο πυροβολο των 37mm επανω σε ενα φορτηγο 3/4τ.Dodge.
Χρησιμοποιηθηκαν μονο στην Τυνησια οπου ειχαν πολλες απωλειες και πριν την αποβαση στη Σικελια ειχαν αποσυρθει απο την υπηρεσια ειδκα για λογαριασμο των Μ10.
Τα πιο πολλα τροποποιηθηκαν ξανα στον παλιο ρολο τους ως φορτηγακια μεταφορων ενω ενα μερος μεταφερθηκε στους Γαλλους οι οποιοι τα χρησιμοποιησαν μεχρι το τελος του πολεμου.
Αρχικη ιδεα ηταν να χρησιμοποιησω το κιτ της Bilek το οποιο εινα καλουπι Italeri η οποια το πηρε απο την Testors και αυτη παο την Peerless Max.Δηλαδη βραστα.Το κιτ ειναι αρκετα απλοποιημενο και αφου με ετρωγε το χερι μου αποφασισα τα εξης.
Να χρησιμοποιησω το κιτ της Afv που δινει το Beep,να κανω τις τροποιησεις με φυλλο πλαστικου για να γινει ενα Μ6 και παραλληλα να παρω καποια κομματια απο την Bilek.Για το πυροβολο εψαχνα ενα που εβγαζε η Trakz αλλα ειναι εξαφανισμενο.Ετσι χρησιμοποιησα μια μεταλλικη καννη της Eduard για να ξεκινησω να χτιζω το πυροβολο.Ακομη απομενουν αρκετα να γινουν κατασκευαστικα και θα τα δουμε βημα βημα εδω.Εντωμεταξυ οτι δειτε λαθος εδω ειμαστε να το ακουσουμε

Click to see the original size. Click to see the original size.   

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #189 στις: Μαΐου 15, 2014, 11:56:48 μμ »
Ωραίος , θα έχουμε βράδια συνεχειών απόψε ;
Πολύ πετυχημένα τα φορτώματα , του κάλυκες με τι τους έβαψες ; Δείχνει πολύ χοντρόκοκκο το χρώμα.

Βάφτηκε και το δικό μου , άρχισαν και εδώ κάποια φορτώματα και θα συνεχίσω με σκόνισμα.

Το χρωμα ηταν Μολακ.
Εχεις κανει τρομερο βαψιμο Δημητριε καθως και παλαιωση.ΠΟλυ μου αρεσει.Μην βαλεις το στρογγυλο κανιστρο λαδιου.Ειναι too much αμερικανικο

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #190 στις: Μαΐου 17, 2014, 03:56:48 μμ »
Έγιναν μερικές αλλαγές στα φορτώματα και λέρωμα , φτιάχτηκαν από ταμιγιοστοκο ένας μουσαμάς και κάλυμμα στην κάννη.
Τελικό σκόνισμα όταν μπει στην βάση του.

Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
« Απάντηση #191 στις: Μαΐου 17, 2014, 04:58:00 μμ »
Πολύ καλό βάψιμο.
Σκόνισε λίγο ακόμα τα χαμηλά μέρη και τα φορτώματα.

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
« Απάντηση #192 στις: Μαΐου 17, 2014, 05:03:52 μμ »
Παρότι πιθανότατα (όπως λέει και ο έτερος Δημήτρης), να σηκώνει και άλλη σκόνη, εμένα μου αρέσει ως έχει.

Εύγε Δημήτριε τέκνον μου!!!  ::sofos11:: Μακάρι να δούμε και (τουλάχιστον) άλλο ένα από τα χεράκια σου, μέχρι την Έκθεση  ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #193 στις: Μαΐου 17, 2014, 05:09:08 μμ »
Μήτσε, πάρα πολύ καλό :!:
Εγώ αντίθετα με τους προλαλήσαντες θα σου πρότεινα, να μη το σκονίσεις άλλο, έτσι σκέτο. Βάλτο στη βάση και απλά "δέσε" το με τα χρώματα της βάσης :wink:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #194 στις: Μαΐου 17, 2014, 07:34:09 μμ »
Ωραίο το Μ-10 Περικλή !!!!!
Και έπεσαν ταμαμ τα φορτωματα !!!!!!! ::salut::

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #195 στις: Μαΐου 18, 2014, 11:32:31 πμ »
Τα "χοντρα"βαψιματα τελειωσαν...Βαφτηκε με το us grey vallejo και εγινε Pre/post shading με το βασικο και λευκο/μαυρο.
Η κανη βαφεται ξεχωριστα λογω των kill marks και του διακοσμου,ερπυστριες,τροχοι ειναι ηδη βαμενοι.Σειρα εχει ενα χερι γυαλιστερο βερνικι και οι χαλκομανιες,μετεπειτα εργαλεια-φορτωματα και παμε για weathering.
Σχολια και προτασεις ευπροσδεκτα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #196 στις: Μαΐου 18, 2014, 01:57:52 μμ »
Πολύ ωραία πράματα μέχρι στιγμής, Ηρακλέα (κατά το Περικλέα) το εσωτερικό τα σπάει!!!

ας μπω λοιπόν κι εγώ στο χορό. Ο Αχιλλέας έχει ξεκινήσει κατασκευαστικά αλλά με εκνεύρισε και τον άφησα στην άκρη. Χτες λοιπόν καθώς βόλταρα στο τρίγωνο της Ιπποκράτους που μας ρουφάει τα λεφτά τσίμπησα ένα ISU-122 Zvezda. Νόμιζα ότι είχα και γι' αυτό μεταλλική κάνη αλλά τελικά είχα μόνο για ISU-122S. Δεν πτοήθηκα από την αναποδιά, έβγαλα κι ένα IS-2 Dragon κανιβαλισμένο που είχα στο στοκ και ξεκίνησα να «παντρεύω» τα δυο κιτ.
΄
Έβαλα τους τροχούς της Dragon, αν και μικρότεροι σε διάμετρο από το κανονικό, τα πίσω φτερά και θα χρησιμοποιηθούν και οι κινητήριοι. Προσέθεσα και την θυρίδα ανεφοδιασμού στο αριστερό μέρος του σκάφους που είχε ξεχάσει η zvezda. Ό,τι βλέπετε γκρι είναι Dragon, πράσινο Zvezda. Επίσης έσφαξα το συναρμολογημένο σκάφος του IS-2 και λεπταίνω το κάτω μέρος για να κολληθεί στο zveza. Οι διαστάσεις των δυο κιτ, με εξαίρεση τους τροχούς είναι ολόιδιες.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #197 στις: Μαΐου 18, 2014, 02:36:28 μμ »
Καλως το γατακι που θελει να γινει τιγρης. :mrgreen:
Ωραιο θεματακι αδερφε.
Κλεισε το κενο απο κατω χασκει υπερβολικα.Ελεγξε την κανη κατι βλεπω στο πανω μερος.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #198 στις: Μαΐου 18, 2014, 03:01:25 μμ »
Κλεισε το κενο απο κατω χασκει υπερβολικα.

έχω ετοιμάσει φύλλο πλαστικού αλλά περιμένω να βάλω τις ερπύστριες να δω το κενό.

Ελεγξε την κανη κατι βλεπω στο πανω μερος.

Θέλει λίγο τρίψιμο ακόμα.

Όσο για το σχόλιο περί τίγρη, το αφήνω να πέσει κάτι βρωμοπόδαρε λεβέρκουρα  ::glossa:: ::glossa::

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #199 στις: Μαΐου 18, 2014, 07:43:53 μμ »
Και μιας και το πηρα ζεστα το θεμα,ποσταρω και τη τελευταια προοδο,με τροχους,ερπυστριες,εργαλεια,κλπ...γυαλιζει λογω βερνικιου.
Ακομα ολα ειναι "αφιλτρα" και χωρις ταλαιπωριες.

Tags: