Θόδωρε σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις

Για τον "τεμπέλη" δεν το ήξερα

Νομίζω πάντως, ότι έχω τέτοιου τύπου στο στοκ, οπότε θα κοιτάξω να τους αλλάξω (αν και σύμφωνα με το βιβλίο της Squadron για το PzIV, δεν τον φόραγαν όλα τα J - πάνω στο οποίο υποτίθεται ότι είναι βασισμένο). Πάντως, αν νομίζεις ότι μπορώ να τους αφήσω ως έχουν, θα το προτιμούσα

Για τους εφεδρικούς, ρίξε μια ματιά στο σχέδιο παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση μπορώ να τους μετακινήσω (αυτό είναι εύκολο

)
Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς είναι το krummlauf??? Αν είναι το "ανεμιστηράκι-με-το-χερούλι", ο Bradford το δίνει εκεί που το έχω βάλει. Αν όντως είναι αυτό, προφανώς και αυτός και εγώ, το έχουμε βάλει σε λάθος θέση

. Πιστέυω όμως, ότι μπορώ να το ξηλώσω και να φτιάξω ένα άλλο στη σωστή θέση του. To σχεδιό του είναι αυτό και έχω σημειώσει μερικά σημεία:

Με
κόκκινο, το σημείο που δίνει το ανεμιστηράκι. Με
κίτρινο, μια τάπα που μου έχει ξεφύγει

(ή μήπως η σωστή θέση για το άλλο???). Με
γαλάζιο, τη θέση των εφεδρικών τροχών, όπως τη δίνει αυτός (και ακολούθησα και εγώ

). Με
πράσινο, τη θέση της κεραίας (νομίζω είναι και αυτή αλλού

). Τέλος, με
μωβ, τη θυρίδα για το πολυβόλο που είναι άλλου σχήματος από αυτή που έχει η ρητινένια μετασκευή (μήπως "παίζανε" διάφοροι τύποι???)

. Τι να πω, τελικά, δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν

Σχετικά με το μπροστινό μέρος, είναι όντως μεγαλύτερο από ότι θα 'πρεπε, αλλά παρότι με απασχόλησε στην αρχή της κατασκευής, δεν βρήκα τρόπο να το διορθώσω. Αν το μίκραινα μπροστά, θα είχα πρόβλημα είτε με τα πλαϊνά της υπερκατασκευής, είτε με το ύψος της, είτε με την κλίση της. Αυτός είναι και ο λόγος που αναγκάστηκα να κατεβάσω τη θυρίδα του οδηγού, ώστε να έρθει κάπως καλύτερα (οπτικά τουλάχιστον)
Και πάλι σε ευχαριστώ
ΔΚ