Κοίταξε εδώ:
http://www.dilmas.gr/shipmodels5.htmΕάν το έχει, το κατάστημα βρίσκεται απέναντι από την έξοδο του μετρό στάση Μοναστηράκι επί της Αθηνάς, με ένα τηλεφώνημα θα διαπιστώσεις και την διαθεσιμότητα.
Θα σου συνιστούσα πριν το πάρεις να κάνεις πρώτα έναν καλό έλεγχο στην ξυλεία που υπάρχει μέσα στο κιτ, λόγω του ότι ίσως να βρίσκεται στην αποθήκη για αρκετά χρόνια.
Η τιμή που το έχει, ίσως σου κάνει και έκπτωση είναι πολύ καλή.
Εάν το κιτ είναι το παλιό τότε δεν θα έχει και σαν πρώτο πέτσωμα σανίδες μπάλσα αλλά θα έχει limewood, οι σανίδες μπάλσα προσωπικά μου έκαναν ζημιά στο δικό μου και αναγκάστηκα να πετσώσω το κύτος από την αρχή (Vespucci scale 1:84 μπορείς να βρεις και το ανάλογο νήμα και να δεις τι ακριβώς έπαθα)
Εάν έχεις την οικονομική ευχέρεια είναι καλύτερα εφόσον έχεις αποφασίσει για το Vespucci να πάρεις τον μεγάλο του αδερφό, είναι πιο καλύτερο και πιο λεπτομερές σαν κιτ. Στο γράφω αυτό γιατί έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα δύο μοντέλα, με το μεγαλύτερο να περιμένει στο μοντελιστικό ναυπηγείο για βάψιμο. Το μεγάλο Vespucci πωλείται και σε ξεχωριστά parts.
Απλά το αναφέρω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται.
Βασίλης