Μπορεί να έκανα λάθος στην σύνταξη του κειμένου , Η σκάλα είναι εντελώς εκτός κλίμακας όχι κάτι άλλο .... Χρησιμοποίησες λάθος διατομή πλαστικού και , είναι πάρα πολύ λεπτή για 32άρι , λίγο κοντή , και με 11 σκαλοπάτια , ενώ οι σκάλες των μίγκ 21 έχουν 7 σκαλοπάτια .. αν βάλεις διαφορετική διατομή θα έρθει και θα κάτσει όμορφα ( αν έχεις όρεξη φτιάξε το , το μάτι πάει εκεί )
Κατασκευαστικά τώρα εκείνο που χτυπάει είναι τα πριτσίνια , τα οποία είναι και πάρα πολλά , πολύ βαθιά , και στο ρύγχος είναι λάθος , μιάς και δέν υπήρχαν εκεί . τα ηλεκτρονικά του ρύγχους έχουν κάτσει πολύ βαθιά στην άτρακτο , τα ηλεκτρονικά της ράχης μοιάζουν άδεια , στα πλαίσια οι τρύπες είναι λίγο ράντομ !! , έχεις στοκάρει το αλεξινέμιο στην ατρακτο , και άλλες χαζομαρίτσες ....
Παρόλα αυτά παραμένει ένα πολύ καλό μοντέλο που κερδίζει το μάτι και αυτό γιατί το βαψιμό σου και οι φθορές σου είναι πραγματικά πολύ όμορφα ....
Αν ακούγομαι αυστηρός ( δεν είμαι , δέν θα μπορούσα να είμαι άλλωστε ) είναι γιατί στην 32 έχεις πολλά περιθώρια να κάνεις κάτι πολύ καλό ( το έχεις ήδη κάνει σε μεγάλο βαθμό ) , και γιατί το Μίγκ 21 είναι το αγαπημένο μου αεροσκάφος ....
Φτιάξε μια βάση σε υπόστεγο σε φάση συντήρησης , άλλαξε την σκάλα , και αμέσως θα είναι ένα τούμπανο μοντέλο ... Επίσης βγάλε και καμιά φώτο ακόμα .....
Ο μοντελισμός είναι για όλους μας Φάρμακο , για να περνάμε καλά και όχι να σκάμε με την γνώμη του καθενός , παρεούλα κάνουμε ... ετσι σε παρακαλώ μην λάβεις σοβαρά τα λεγομενά μου .......