Αποστολέας Θέμα: Mig-21MF (Revell 1/32)  (Αναγνώστηκε 14588 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά 90% - Χαλάνδρι 10%
Απ: Mig-21MF (Revell 1/32)
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 14, 2014, 02:48:41 μμ »
Βασίλη, Θάνο και Γιώργο, σας ευχαριστώ πολύ!

Μέχρι τώρα, τελείωσε η προσθήκη λεπτομέρειας και στην άλλη φωλέα του ΣΠ, έκλεισε το κενό του αλεξινέμιου με πράσινο στόκο squadron αναμεμειγμένο με ξανοιγμένο το πράσινο του κόκπιτ (83006 ΑΚΚΑΝ). Ο στόκος που μπήκε μέσα, στρώθηκε με την στρογγυλή πλευρά του λεκρόν. Φτιάχτηκε ο ΑΟΑ, ανοίχτηκαν τρύπες στην άτρακτο και το κάθετο σταθερό για να μπούν στο τέλος κεραίες, φτιάχτηκαν απο ΦΠ δύο πτερυγιάκια που βρίσκονται αριστερά και δεξιά κάτω απο τις βοηθητικές εισαγωγές αέρα (κάτω απο το κόκπιτ),ανοίχτηκαν τρύπες για να μπούν αργότερα τα φώτα ναυτιλίας, μασκαρίστηκαν καλύπτρες, φωλεές, εισαγωγή και εξαγωγή, περάστηκε MR Surfacer 1000άρι, το οποίο τρίφτηκε με ντουκόχαρτο 2000 βαθμών. Σήμερα, περάστηκε όλο το μοντέλο και τα καπάκια του ΣΠ με polished aluminium της Alclad και όταν αυτό στέγνωσε καλά, περάστηκε λάκ με τον αερογράφο. Ελπίζω αύριο να αρχίσω να ρίχνω χρώμα. Και βεβαίως εύχομαι η τεχνική της λακ να μην αποτύχει γιατί θα το πετάξω στα σκουπίδια.
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Labso

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τρίπολη
  • Μπιτσιαράς Δημήτρης
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 15, 2014, 12:20:33 πμ »
Δεν ξέρω τι παραλλαγή θα κανεις αλλά αν εχεις περάσει όλο το μοντέλο με αλκλαντ και μετα όλο με λακ ειναι σχεδόν σίγουρο ότι θα εχεις μεγάλα προβλήματα με τις ταινίες μασκαρισματος , μαζί με τη. Ταινία θα φεύγει και όλο το χρωμα απο κάτω λόγο λακ , εκτός και εάν εχεις επιλέξει κάποιο γκρι μονόχρωμο , ελπίζω να σε πρόλαβα .......

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 15, 2014, 11:32:44 μμ »
Ολο το μοντέλο με λακ :?: Αξιζει το ρίσκο; έχεις κάνει τόση δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 16, 2014, 05:20:57 μμ »
Ολο το μοντέλο με λακ :?: Αξιζει το ρίσκο; έχεις κάνει τόση δουλειά.
Ναι,Οντως αυτό με τη Λακ πρόσεξε το!Αύτη η τεχνική ενδυκνειται περισσότερο για άρματα.Δε νομιζω οτι θα 'κάτσει' σε αεροσκάφος. ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 17, 2014, 05:04:06 μμ »
"Ολο το μοντέλο με λακ :?: "

Παναγιώτη, θα 'σαι πολύ τυχερός αν δεν σου παρουσιαστούν προβλήματα με την λάκ.

Αναμένουμε νεότερα.
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 21, 2014, 01:51:36 πμ »
Έχω περάσει όλο το MIG-23 και SU-25 που εφτιαξα με λακ και δεν έγινε τίποτα,όλα ειναι ελεγχόμενα !!!!
Η τεχνική αυτή δεν ειναι μόνο για άρματα ....... :wink:

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 21, 2014, 07:02:55 πμ »
Δημήτρη, ʼρη, Γιώργο και Βασίλη, σας ευχαριστώ πολύ για την προειδοποίηση. Βασίστηκα στον Λευτέρη που όπως είπε, είχε περάσει ολόκληρα τα α/φη του με λάκ και έκανα το ίδιο (για να του μοιάσω  :mrgreen: :mrgreen: ). Ταινία δεν χρησιμοποίησα καθ'όλη την διάρκεια του βαψίματος, παρά μόνο σήμερα για να βάψω το πράσινο (πολυεστερικό ;;;; ) κάλυμα στο κάθετο σταθερό, στο κάτω πτερύγιο και μια μικρή αντέννα πίσω απο το εμπρός σκέλος προσγείωσης. Επίσης και για το μεταλικό τμήμα της ουράς. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πάντως, την ταινία που χρησιμοποίησα, την "εξασθένησα" πατώντας την πρώτα μια - δυο φορές απο την παλάμη μου (το μέσα μέρος, το πίσω έχει τρίχες και η αποτρίχωση πονάει...  :lol: :lol: :lol: ).  ʼν αποτύχω, φαντάζομαι θα είναι εύκολο να κάνω reset, κάνοντας του ένα... λουσιματάκι βάζοντας το μοντέλο κάτω απο χλιαρό νερό με σαμπουάν.
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 04, 2014, 07:37:39 πμ »
Απο το τελευταίο update, φτιάχτηκαν τα σκέλη και βάφτηκαν, τελείωσαν οι φωλέες και βάφτηκαν, φτιάχτηκε με καλώδιο utp και κολητήρι μια σκάλα και βάφτηκε στο ίδιο χρώμα με την κλίνη του radar, ο ΑΟΑ sensor, διάφορες κεραιούλες εδώ κι εκεί, τα φώτα ναυτιλίας.
Επίσης, κατα το wash, υπήρξε...κατάριψη με αποτέλεσμα να σπάσει το κάθετο σταθερό και το αλεξινέμιο. Αυτό διορθώθηκε τρώγοντας το κεντρικό κομμάτι με την φρέζα, πατρόν με την βοήθεια καρμπόν και κόψιμο νέου απο συσκευασία πουκάμισου.
Για να μην τα πολυλογώ, έφτασε στο τέλος.

Σπασμένο αλεξινέμιο

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Σκέλη

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τίτλοι τέλους

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Για καλύτερες φωτό επιφυλάσσομαι.
Φυσικά σχόλια και παρατηρήσεις παραπάνω απο ευπρόσδεκτα, αν μπορώ να διορθώσω και κάτι να το κάνω!
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 04, 2014, 08:13:53 πμ »
Παναγιώτη, βγήκε πολύ ωραίο το θηρίο. Με τις φθορές του, τα λάδια του και τα πανελάκια του.

Μπράβο!

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 04, 2014, 09:23:27 πμ »
Υπέροχη δουλειά.
Η σκάλα και ο ΑΟΑ sensor πολύ καλοφτιαγμένα.
Η μόνη παρατήρηση... Αν βρεις 2 μικρές ροδίτσες, πχ από ριναίο 737 1/144 (έχω να σου δώσω αν βρεθούμε κάποια στιγμή) να βάλεις στη σκάλα.  Δε νομίζω να την κουβαλούσαν παραμάσχαλα...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 04, 2014, 01:21:44 μμ »
Παναγιώτη, βγήκε πολύ ωραίο το θηρίο. Με τις φθορές του, τα λάδια του και τα πανελάκια του.

Μπράβο!

Μαθιός
Σε ευχαριστώ Μαθιέ. Σίγουρα γινόταν και καλύτερο αλλά δεν άντεχα άλλο. Η ντουλάπα το φώναζε ήδη...  :mrgreen:

Υπέροχη δουλειά.
Η σκάλα και ο ΑΟΑ sensor πολύ καλοφτιαγμένα.
Η μόνη παρατήρηση... Αν βρεις 2 μικρές ροδίτσες, πχ από ριναίο 737 1/144 (έχω να σου δώσω αν βρεθούμε κάποια στιγμή) να βάλεις στη σκάλα.  Δε νομίζω να την κουβαλούσαν παραμάσχαλα...

Σε ευχαριστώ Γιώργο. Ευχαριστώ και για την προσφορά. Στις φωτό που έχω, υπάρχουν 2 ροδάκια στο πίσω κομμάτι αλλά τα έκανα γαργάρα νομίζοντας οτι δεν θα το δεί κανείς  :oops:. Θα διορθωθεί πάραυτα!!!
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος ΛΕΥΤΕΡΗΣ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γερακας
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 04, 2014, 02:21:11 μμ »
Ωραία δουλειά Παναγιώτη !!!! ::salut:: ::salut::

Όσο για τη σκάλα,υπήρχαν και χωρίς ρόδες  !!! :wink: :wink:

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 04, 2014, 02:30:41 μμ »
θα'θελα να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου που να καταφέρω κι εγω να φτιάξω έστω και μόνο τη σκάλα , ή μια κλίνη  σαν και τη δική σου.. τόσο πετυχημένες..

Πάααραα πολυ όμορφη δουλεια, με φθορές τόσο ρεαλιστικές..

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 04, 2014, 05:34:12 μμ »
Μπράβο σου που καταφέρες ενα κιτ που το ανακάλυψε η σκαπάνη του αρχαιολογου  :mrgreen:να το μεταμορφώσεις έτσι!Πόλυ καλη δουλεια! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 04, 2014, 08:29:51 μμ »
Πως κατάφερες να σπάσεις το αλεξηνέμιο στο συγκεκριμένο σημείο μόνο......είναι μεγάλη "καλλιτεχνία"!

Όσες φορές μου έχουν σπάσει εμένα, πάντοτε σπάνε σε 2 κομμάτια καί ειδικά στο κάμπυλο σημείο τους, οπότε καί απαιτούνται ανταλλακτικά για να τελειώσουν τα μοντέλα!!!

Πάντως, το Μιγκ βγήκε τζι-τζι!!!!

ʼντε, καί με το καλό να φτιάξεις καί το 32 Lysander της Μάτσμποξ (ευχή καί γω που βρήκα να του δώσω... ::glossa::) :mrgreen:!!!!!
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Labso

• Scale 1/72
  • *
  • Μπιτσιαράς Δημήτρης
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 05, 2014, 12:49:09 πμ »
Θα σε μαλώσω , είσαι τσιγκούνης στις φωτογραφίες ......

Έχει κάποια θεματάκια και,κατασκευαστικά και πιστοτητας , αλλά φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκες πολύ και στο τέλος αυτό έχει σημασία .....
 Καλα έκανες και δεν έβαλες ροδες στην σκάλα , δεν είχαν !!!!! . Αλλά ρε μπαγασακο ειναι εντελώς εκτός κλίμακας ..... Το σύνολο φωνάζει για βάση ..... Βγάλε φωτογραφίες με όλο το αεροσκάφος στο πλάνο ...

Καλή συνέχεια φιλε ......

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 05, 2014, 01:59:08 πμ »
 Πάρα πολύ καλό, όντως θέλει και μια χορταστική να το δούμε ολόκληρο όμως!!!  ::salut::
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος dionisis79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • IPMS 1317 Λέσχη Μοντελιστών Καρδίτσας!!!!!
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 05, 2014, 09:18:26 πμ »
Πολύ όμορφο μοντέλο ! Μπράβο γιατί το αναμόρφωσες με όλες τις βελτιώσεις που έκανες!

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 05, 2014, 12:49:44 μμ »
 ::arrowred:: dsk Δημήτρη, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα φτιάξεις κι εσύ σκάλες και κλίνες. Αρκεί να το δοκιμάσεις. Και εγώ το δοκίμασα και το έκανα.  Ίσως όχι με την πρώτη   :wink:

::arrowred:: Giorgos G Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ. Το ευχαριστήθηκα απο την μια γιατί αν δεν κατάφερνα να το φτιάξω, δεν έχανα και πολλά ενώ έμαθα πάρα πολλά. Απο την άλλη με κούρασε λίγο αλλά ευτυχώς τελείωσε.

::arrowred:: Sernak  Βασίλη, δεν είναι δύσκολο. Το αφήνεις να πέσει απο περίπου 1,5 μέτρο και κάνεις κοντρόλ με το πόδι ώστε να πέσει ανάποδα. Η δουλειά θα γίνει εγγυημένα!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

::arrowred:: Labso  Δημήτρη, θέματα πιστότητας έχει, δεν είχα κουράγιο και εμπειρία να κάνω πλήρη μετατροπή απο PF σε MF. Πάντως σίγουρα το ευχαριστήθηκα. Κατασκευαστικά θεματάκια, τί εννοείς; Για να μην τα ξανακάνω! Για το εκτός κλίμακας, είναι σίγουρα στο ύψος, είναι περίπου 0,5 εκ. πιο κοντό. Για βάση καμιά πρόταση;;; Για να πώ την αλήθεια σκέφτομαι να κάνω μία αλλά τί;

::arrowred:: Palanadine Παναγιώτη, ευχαριστώ πολύ!

::arrowred:: dionisis79 Διονύση, σε ευχαριστώ. Το προσπάθησα και έμαθα πολλά απο την κατασκευή αυτή.

Φωτογραφίες, θα βγούν κι άλλες, μόλις προλάβω. Με την κατασκευή αυτή άφησα, πολλές άλλες εκκρεμότητες, που κλείνω σιγά σιγά απο εχθές. Ελπίζω αυτές τις μέρες, να ανεβάσω κι άλλες φωτό.
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 05, 2014, 05:18:14 μμ »
Θα σε μαλώσω , είσαι τσιγκούνης στις φωτογραφίες ......

Έχει κάποια θεματάκια και,κατασκευαστικά και πιστοτητας , αλλά φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκες πολύ και στο τέλος αυτό έχει σημασία .....
 Καλα έκανες και δεν έβαλες ροδες στην σκάλα , δεν είχαν !!!!! . Αλλά ρε μπαγασακο ειναι εντελώς εκτός κλίμακας ..... Το σύνολο φωνάζει για βάση ..... Βγάλε φωτογραφίες με όλο το αεροσκάφος στο πλάνο ...

Καλή συνέχεια φιλε ......

Γιατί είναι εκτός κλίμακας?

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Labso

• Scale 1/72
  • *
  • Μπιτσιαράς Δημήτρης
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 05, 2014, 05:52:23 μμ »
Μπορεί να έκανα λάθος στην σύνταξη του κειμένου , Η σκάλα είναι εντελώς εκτός κλίμακας όχι κάτι άλλο ....  Χρησιμοποίησες λάθος διατομή πλαστικού και ,  είναι πάρα πολύ λεπτή για 32άρι , λίγο κοντή , και με 11 σκαλοπάτια , ενώ οι σκάλες των μίγκ 21 έχουν 7 σκαλοπάτια .. αν βάλεις διαφορετική διατομή θα έρθει και θα κάτσει όμορφα ( αν έχεις όρεξη φτιάξε το , το μάτι πάει εκεί )
 Κατασκευαστικά τώρα εκείνο που χτυπάει είναι τα πριτσίνια , τα οποία είναι και πάρα πολλά , πολύ βαθιά , και στο ρύγχος είναι λάθος , μιάς και δέν υπήρχαν εκεί . τα ηλεκτρονικά του ρύγχους έχουν κάτσει πολύ βαθιά στην άτρακτο , τα ηλεκτρονικά της ράχης μοιάζουν άδεια , στα πλαίσια οι τρύπες είναι λίγο ράντομ !! , έχεις στοκάρει το αλεξινέμιο στην ατρακτο  , και άλλες χαζομαρίτσες ....

Παρόλα αυτά παραμένει ένα πολύ καλό μοντέλο που κερδίζει το μάτι και αυτό γιατί το βαψιμό σου και οι φθορές σου είναι πραγματικά πολύ όμορφα ....
 Αν ακούγομαι αυστηρός ( δεν είμαι , δέν θα μπορούσα να είμαι άλλωστε ) είναι γιατί στην 32 έχεις πολλά περιθώρια να κάνεις κάτι πολύ καλό ( το έχεις ήδη κάνει σε μεγάλο βαθμό ) , και γιατί το Μίγκ 21 είναι το αγαπημένο μου αεροσκάφος ....
 Φτιάξε μια βάση σε υπόστεγο σε φάση συντήρησης , άλλαξε την σκάλα , και αμέσως θα είναι ένα τούμπανο μοντέλο ... Επίσης βγάλε και καμιά φώτο ακόμα .....
 Ο μοντελισμός είναι για όλους μας Φάρμακο , για να περνάμε καλά και όχι να σκάμε με την γνώμη του καθενός , παρεούλα κάνουμε ... ετσι σε παρακαλώ μην λάβεις σοβαρά τα λεγομενά μου ....... ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 05, 2014, 06:18:07 μμ »
Μπορεί να έκανα λάθος στην σύνταξη του κειμένου , Η σκάλα είναι εντελώς εκτός κλίμακας όχι κάτι άλλο ....  Χρησιμοποίησες λάθος διατομή πλαστικού και ,  είναι πάρα πολύ λεπτή για 32άρι , λίγο κοντή , και με 11 σκαλοπάτια , ενώ οι σκάλες των μίγκ 21 έχουν 7 σκαλοπάτια .. αν βάλεις διαφορετική διατομή θα έρθει και θα κάτσει όμορφα ( αν έχεις όρεξη φτιάξε το , το μάτι πάει εκεί )
 Κατασκευαστικά τώρα εκείνο που χτυπάει είναι τα πριτσίνια , τα οποία είναι και πάρα πολλά , πολύ βαθιά , και στο ρύγχος είναι λάθος , μιάς και δέν υπήρχαν εκεί . τα ηλεκτρονικά του ρύγχους έχουν κάτσει πολύ βαθιά στην άτρακτο , τα ηλεκτρονικά της ράχης μοιάζουν άδεια , στα πλαίσια οι τρύπες είναι λίγο ράντομ !! , έχεις στοκάρει το αλεξινέμιο στην ατρακτο  , και άλλες χαζομαρίτσες ....

Παρόλα αυτά παραμένει ένα πολύ καλό μοντέλο που κερδίζει το μάτι και αυτό γιατί το βαψιμό σου και οι φθορές σου είναι πραγματικά πολύ όμορφα ....
 Αν ακούγομαι αυστηρός ( δεν είμαι , δέν θα μπορούσα να είμαι άλλωστε ) είναι γιατί στην 32 έχεις πολλά περιθώρια να κάνεις κάτι πολύ καλό ( το έχεις ήδη κάνει σε μεγάλο βαθμό ) , και γιατί το Μίγκ 21 είναι το αγαπημένο μου αεροσκάφος ....
 Φτιάξε μια βάση σε υπόστεγο σε φάση συντήρησης , άλλαξε την σκάλα , και αμέσως θα είναι ένα τούμπανο μοντέλο ... Επίσης βγάλε και καμιά φώτο ακόμα .....
 Ο μοντελισμός είναι για όλους μας Φάρμακο , για να περνάμε καλά και όχι να σκάμε με την γνώμη του καθενός , παρεούλα κάνουμε ... ετσι σε παρακαλώ μην λάβεις σοβαρά τα λεγομενά μου ....... ::salut:: ::salut::

Το διάβαζα, το ξαναδιάβαζα και έλεγα "πού το είδε οτι είναι off scale από την φωτογραφία το 0,5 εκ; Μπράβο μάτι...." Τώρα κατάλαβα τι έλεγες. Η σκάλα ξαναφτιάχνεται.
Τα ηλεκτρονικά έκατσαν γενικά λάθος γιατί ήταν για το κιτ της τρομπέτας. Στο δικό μου όσο και να το πάλευα δεν μπορούσαν να μπούν καλύτερα (τουλάχιστον με την δική μου εμπειρία). Το αλεξινέμιο είναι μια από τις πληγές του μοντέλου. Ξεκόλλησε από την θέση του 2 φορές πρίν σπάσει κι όλας μετά την κατάρριψη του μοντέλου.
Φωτό θα βγάλω κι άλλες, μόλις μπορέσω (τρέχει και προετοιμασία βάπτισης τώρα οπότε...) ελπίζω πάντως σύντομα.
Όσο για το τελευταίο σου σχόλιο, θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω μαζί σου. Συμφωνούμε στο ότι το κάνουμε για να ηρεμήσουμε, να διασκεδάσουμε το μυαλό μας, να το εξασκήσουμε και για να περνάμε καλά. Η γνώμη λοιπόν του καθενός όπως λες (αν μας ενδιαφέρει το να μάθουμε από τα λάθη μας) πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. ʼρα δεν μπορώ λοιπόν να μην πάρω σοβαρά τα λεγόμενά σου. Ότι μπορώ τώρα το διορθώνω. Ότι δεν μπορώ, το αφήνω και το κρατάω σαν μια ακόμα εμεπιρία που θα βοηθήσει σε επόμενες κατασκευές. Ευχαριστώ!
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 05, 2014, 06:53:12 μμ »
Μια ιδέα για βάση...
http://modelismoymodelistasaviacion.blogspot.gr/2012/09/dio-egyptian-mig-21-fl-esc-148-by.html

Θυμίζω και το θέμα με το τσάι....
 :lol:

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος AETOC69

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
  • OLYMPOS TANGO 4
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 21, 2014, 04:20:05 μμ »
Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη.

Παναγιώτη εύγε και μόνο με την υπομονή σου  που κατάφερες να μεταμορφώσεις  αυτό το βάτραχο  σε πρίγκιπα.  ::thumbleft::
Μπορεί να σε ταλαιπώρησε η όλη  προσπαθεια να ταιριάξεις τις  βελτιώσεις από τα κομμάτια που ήταν για το κιτ της τρομπέτας 
αλλά στην πράξη ανέδειξες  οτι με αρκετό μεράκι και υπομονή φτιάχνεις διαμάντια.

Το μόνο που λείπει είναι μια μακέτα για να αναδειχθεί  το έργο σου .

Γιάννης     ::salut::   
FLY LOW HIT HARD ..... WITH THE RIGHT STUFF

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 23, 2014, 11:00:23 πμ »
@ mirage Πάνο, το τσάι μου φαίνεται ευκολότερο...  :lol:

@ AETOC69 Γιάννη, Αληθώς ο Κύριος, χρόνια πολλά και σε εσένα και στην οικογένειά σου. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Μια βασούλα, θα φτιαχτεί, μόλις τελειώσω το Μ60 και φύγουν και οι "επισκέψεις". Πρέπει να διορθωθούν και κανα δυο πράγματα που μου επισήμαναν.
Παναγιώτης

Tags: mig-21