Ακριβώς! Ας βγουν σε λογικές τιμές και έχω να τυπώσω στρατιές από AIM-9, SNEB, όμορφα Lewis για τα διπλάνα μου, Hispano-Suiza για τα Typhoon μου και τόσα άλλα. Αλλά όπως πολύ σωστά λες, ΑΠΛΑ αντικείμενα και όχι ολόκληρο μοντέλο.
Και πάλι έχεις μεγάλο δίκιο γιατί Autocad και τα συναφή ΔΕΝ μαθαίνονται απλά και μόνο για χόμπυ.
Autocad ίσως όχι αλλά 3DS MAX η το Gmax που είναι ακόμα πιο απλό μπορεί να μάθει ο καθένας.
Προσωπικά χωρίς να έχω διδαχθεί κάποιο 3d πρόγραμμα ξεκίνησα με το 3DS MAX να φτιάξω ένα
δεξαμενόπλοιο το οποίο είχε προχωρήσει βασισμένο σε σχέδια που είχα βρει online.
Οκ..μπορεί να είμαι γραφίστας(περίπου) αλλά 3d δεν είχα κάνει σε καμία σχολή.Αυτό σημαίνει ότι
όποιος έχει εμπειρία στη χρήση pc και ΘΕΛΕΙ μπορεί να το ψάξει.Μπορεί ο ένας να φτιάξει μόνο
10 AIM-9 και ο άλλος να φτιάξει όλο το αεροσκάφος αλλά το σίγουρο είναι πως όποιον τον ενδιαφέρει
η μέθοδος θα βρει τρόπο να την εκμεταλευτεί.Ο χρόνος από την άλλη είναι όπως τα είπε και ο
ramfighter.
Θα φτιάχνεις για καιρό και θα πρέπει να τυπώσεις και να διορθώσεις και ξάνα από την αρχή.Εκεί
λοιπόν πάει και το θέμα του κόστους...Ίσως αποδειχθεί ποιο ικονομικό να αγοράσεις έτοιμο το
κιτ και απλά να φτιάξεις κάποιο βελτιωτικό.
Σίγουρα θα υπάρξουν κλίμακες, όπως και στις σκρατσιές που βλέπουμε από συνμοντελιστές
όπως πχ ο Tokotai η ο Γιάννης Δόξας, έτσι άλλος θα φτιάχνει κάτι σε χρόνο dt και θα είναι απίστευτο
και άλλος θα το τραβάει για μήνες και το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο.
Η τεχνολογία από μόνη της δεν θα κάνει κανέναν από εμάς μάγο.Τα ταλέντα πάντα θα ευδοκιμούν
και οι πολλοί θα κοιτάμε με το στόμα ανοιχτό.