Χμ... Πολύ ενδιαφέρον. Και από ό,τι βλέπω τους μοντάρεις και μόνος σου. Μάλλον η 3d εκτύπωση είναι πιο απλήτεχνολογία-υπόθεση από όσο φανταζόμουν. Με 200 δολάρια συν 35 τα ταχυδρομικά είναι μια χαρά εργαλείο για σκρατσιές.
Αυτό των 200 ευρώ δεν έχει ακρίβεια (πάνω από 1mm), ούτε ταχύτητα και αφήνεις γραμμές από τις βαθμίδες - επιπλέον το κόστος είναι για τη βασική διαμόρφωση...
Είναι απλά μία συσκευή για να καταλάβεις τις δυνατότητες που έχει η τεχνολογία 3D...
Και να ήταν μόνο μια φορά...
Τι μας θυμίζεις...
"Τα πνευματικά δικαιώματα είναι δικά μου και μπορώ να το κατεβάζω στην έκθεση σαν δικό μου"...

Δεν έχει κανένα νόημα να μοντελαρεις πλέον,απλώς βάζεις το μηχάνημα να φτιάχνει το μοντέλο και εσύ θα συναρμολογεις !!!!!!!
ʼλλη μία φορά...
Δεν θα χρειάζεται καν να το συναρμολογείς...
Εάν είναι σε κομμάτια, θα μπορείς είτε να το εντυπώσεις και να το χειριστείς όπως ένα κανονικό μοντέλο.
Είτε θα το συναρμολογείς στον υπολογιστή, θα κάνεις όλες τις διορθώσεις εκεί και θα το εκτυπώνεις σωστό και χωρίς κολλήματα ή στοκαρίσματα ή ακόμα και εφαρμογές ρητινών ή φωτοχαραγμένων...
Είτε θα το κατεβάζεις από το net και θα το εκτυπώνεις κατευθείαν
ολόκληρο και πλήρες.
Είτε θα το βάφεις στον υπολογιστή, θα κάνεις φθορές και ότι άλλο θέλεις στον υπολογιστή και θα εκτυπώνεις ένα έτοιμο μοντέλο (ή και διόραμα) για την προθήκη ή για την έκθεση...
Μπορείτε τώρα να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τις δυνατότητες του;;;

Αν εξαιρέσουμε τον αρχιτέκτονα (δηλ την επαγγελματική χρήση) τις ερασιτεχνικές εφαρμογές δεν τις βλέπω να συγκινούν και πολύ κόσμο για να βάλει το χέρι στην τσέπη...
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
Η τεχνολογία είναι ακόμα στην αρχή...
Πόσα χρόνια πήρε στους μοντελιστές να δεχτούν τα φωτοχαραγμένα;
Χώρια βέβαια που μόλις αγοράσει κάποιος και δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες, όλοι μέσα στο φόρουμ θα αποκτήσουν ένα!!!
Μακάρι να πέφτω έξω πάντως γιατι κι εγώ θέλω ένα μηχανάκι τέτοιο για να μπορώ φτιάχνω μια εξάτμιση, ενα τροχό, μια καλύπτρα, ενα οπλο και οτιδήποτε είναι λαθος ή δεν το συμπεριλαμβάνει ένα κιτ.
Αρχίζετε να μπαίνετε στο πνεύμα - αργά μεν και με πολύ γκρίνια, αλλά μπαίνετε...

.